Visa utbildning.se som: Mobil

Grundläggande psykoterapiutbildning i Kognitiv Beteendeterapi, KBT

Psykologpartners W & W AB
Kort om utbildningen
4 terminer
34 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Våren 2020 - Umeå
Göteborg, Umeå
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
våren 2020  
34 500 SEK
Umeå
Våren 2020  
34 500 SEK

Kursbeskrivning

Psykologpartners anordnar grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning mot Kognitiv Beteendeterapi (KBT) med start vårterminen 2020. 

Utbildningen arrangeras i enlighet med normerna för den tidigare statliga psykoterapiutbildningen, så kallad steg 1. Utbildningen motsvarar ca 40% av heltidsstudier, fördelat på 4 terminer.

Utbildningen syftar till att ge en bred och omfattande kunskap om KBT vad gäller teoretiska utgångspunkter, analys och kliniska tillämpningsområden, olika psykoterapeutiska arbetsmetoder samt empirisk forskning.

Målgrupp

Behörighet

Behörig att söka är den uppfyller formella grundutbildningskrav (psykologpartners.se) och som är anställd i verksamhet som omfattas av HSL (hälso- och sjukvårdslagen) eller SoL (socialtjänstlagen) ochunder utbildningstiden kommer att ha arbetsuppgifter med inslag av psykoterapi, vilka kan utgöra underlag för meningsfull handledning.

Plats

Umeå, våren 2020, sista anmälningsdagen är den 22 november 2019

Göteborg, våren 2020, sista anmälningsdagen är den 22 november 2019

Investering

Kursavgiften är 34 500 kr (plus moms) per termin. Kostnad för kurslitteratur tillkommer.

Examen, diplom m.m.

Undervisning och examination

Undervisningen består av föreläsningar, seminarier, gruppövningar, enskilda arbeten samt psykoterapihandledning. Undervisningen ska till sin form vara både teoretisk och praktisk så att mycket tid ägnas åt övning och direkta egna erfarenheter. Examinationsformer innefattar såväl skriftliga som praktiska moment. Tyngdpunkt läggs på att även examinationen ska ses som ett inlärningstillfälle.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundläggande psykoterapiutbildning i Kognitiv Beteendeterapi, KBT, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners

Psykologpartners är ett företag som erbjuder konsulttjänster inom tillämpad beteendeanalys (TBA) och kognitiv beteendeterapi (KBT). Våra tjänster syftar till att förändra beteenden och öka handlingsfriheten hos våra kunder och klienter. Psykologpartners arbetar över hela Sverige och vår vision är att gynna...


Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Psykologpartners W & W AB

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Grundläggande psykoterapiutbildning i Kognitiv Beteendeterapi, KBT!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 124 recensioner.
Alla recensioner för arrangören