Visa utbildning.se som: Mobil

Fördjupningskurs ACT med compassion

Psykologpartners W & W AB
Kort om utbildningen
3 dagar
8 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-05-11 09:00 - Stockholm
Sista ansökan: En månad innan kursstart
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

3 dagarsutbildning
11-12 maj och 14 maj 2021 kl 09:00-16:00 Stockholm

Är du nyfiken på hur Acceptance and commitment therapy (ACT) och Compassionfokuserad terapi (CFT) hänger ihop?
Båda dessa terapiformer fokuserar på vårt förhållande till oss själva och intresserar sig för hur problematiska tankeprocesser bidrar till mänskligt lidande.

ACT har sin vetenskapsfilosofiska förankring i funktionell kontextualism och bygger på inlärningsteoretiska principer. CFT har däremot växt fram ur utvecklingspsykologi, evolutionär teori, affektiv neurovetenskap och buddhistisk meditationsteknik.

Trots dessa olikheter har ACT och CFT rört sig närmare varandra de senaste åren och allt fler anser att modellerna kompletterar och berikar varandra.

I den här workshopen får du lära dig hur du kan använda ACT-processerna för att utveckla compassionfärdigheter hos dina klienter med särskilt fokus på människor som kämpar med skam och självkritik.

Kursen avser att ge såväl ökad teoretisk förståelse för hur man kan förstå CFT utifrån de centrala processerna i ACT som praktiska färdigheter i att tillämpa denna förståelse i vardagligt psykologiskt arbete. Du kommer också att få konkret vägledning i hur du kan jobba compassionfokuserat utifrån ACT.

Upplevelsebaserade övningar kommer att varvas med kliniska exempel, demonstrationer och rollspel.

Målgrupp
För dig som idag har din grund i ACT, eller CFT, och är intresserad av vad den andra metoden kan göra för att berika ditt arbetssätt.

Föreläsare
Sim Jamil, leg psykolog, Psykologpartners.

Sim Jamil har en bakgrund inom psykiatrin och lång erfarenhet av att arbeta med psykologisk behandling med vuxna och ungdomar, verksamhetshandledning och utbildning. Sim handleder främst inom psykiatri och socialtjänst utifrån klinisk beteendeanalys, evidensbaserad praktik, ACT och MI. Hon är en uppskattad föreläsare och håller utbildningar i ACT, CFT och IBCT. Sim tar emot klienter som besväras av exempelvis PTSD, ångest- och depression och jobbar mycket med personer som kämpar med oro, självkritik och skam. Sim erbjuder även parterapi utifrån IBCT.

Anmälan

Anmälan till utbildningen görs på psykologpartners.se/vart-utbildningsutbud, en månad innan kursstart.
Om tre eller fler anmäls från samma arbetsplats ges 10% rabatt.

Observera att anmälan är bindande.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

KursledareIntresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fördjupningskurs ACT med compassion, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners

Psykologpartners har spetskompetens inom psykologi. Inom psykologins alla delar. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. Spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer. Vi erbjuder utbildning för dig inom skola, psykiatri,...


Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Psykologpartners W & W AB

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fördjupningskurs ACT med compassion!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 125 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Fördjupningskurs ACT med compassion från Psykologpartners W & W AB, fyll i dina uppgifter: