Visa utbildning.se som: Mobil

Fördjupningskurs ACT - Att tillämpa ACT på sig själv

Psykologpartners W & W AB
Kort om utbildningen
2 dagar
5 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-04-01 - Norrköping
Öppen utbildning
   
Göteborg, Norrköping, Stockholm

Kursbeskrivning

Utgångspunkten i Acceptance and Commitment Therapy (ACT) är att alla människor är sårbara för samma typ av psykologiska låsningar. Hos vissa leder dessa till omfattande lidande med psykiska besvär som följd. För andra är de förknippade med mildare former av lidande. Oavsett hur mycket vi lider så är det gemensamma att psykologiska processer begränsar och hindrar oss från att leva det liv vi vill. I detta perspektiv är det inte särskilt stor skillnad mellan den person vi kallar klient och den vi kallar terapeut.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig med tidigare grundkunskaper i ACT, endera genom att du gått vår grundkurs eller om du har tillgodogjort dig grundläggande förståelse av ACT på annat sätt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fördjupningskurs ACT - Att tillämpa ACT på sig själv, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners

Psykologpartners är ett företag som erbjuder konsulttjänster inom tillämpad beteendeanalys (TBA) och kognitiv beteendeterapi (KBT). Våra tjänster syftar till att förändra beteenden och öka handlingsfriheten hos våra kunder och klienter. Psykologpartners arbetar över hela Sverige och vår vision är att gynna...


Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Psykologpartners W & W AB

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fördjupningskurs ACT - Att tillämpa ACT på sig själv!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 124 recensioner
Alla recensioner för arrangören