Visa utbildning.se som: Mobil

Fördjupning MI - MI i socialt arbete

Psykologpartners W & W AB
Kort om utbildningen
3 dagar
7 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-18 - Göteborg
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

MI (Motivational Interviewing eller Motiverande samtal) är ett övergripande förhållningssätt och samtalsmetod som visat sig vara mycket användbar när en person fungerar som yrkesmässig hjälpare för någon annan.

Många uppskattar metoden och dess underliggande principer, dock kan det vara utmanande att tillämpa och anpassa våra MI-samtal utifrån kontexten vi arbetar i. Myndighetsutövning, korta samtal i vardagsmiljö och kontakter där verksamheten styr stor del av samtalets fokus kräver anpassning för att kunna genomföras med bibehållen MI-anda.

Förutom en allmän fördjupning av kunskaperna i MI ger denna utbildning strategier för anpassning av MI-samtalet efter verksamheten. Teori varvas med övningar och demonstrationer.

Målgrupp

Utbildningen passar alla som gått en tidigare kurs i MI och som arbetar i ett människovårdande yrke. Den kommer att vara speciellt anpassad för socialtjänst, AME och boendepersonal men fungera väl för alla som på ett eller annat sätt hjälper andra människor till förändring.

Tid & plats

Datum: 18–19 november, 19 december klockan 9–16, Göteborg, Psykologpartners lokaler på Viktoriagatan 3

Pris: 7 500 kr exkl. moms

Kursledare

Viktor Brune, leg psykolog och medlem av MINT
Viktor arbetar på Psykologpartners i Göteborg och har lång erfarenhet av handledning inom socialt arbete och behandling. Han har även bred erfarenhet av egen tillämpning av motiverande samtal och är en van utbildare inom grundteori, samtalsmetod och handledning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fördjupning MI - MI i socialt arbete, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners

Psykologpartners är ett företag som erbjuder konsulttjänster inom tillämpad beteendeanalys (TBA) och kognitiv beteendeterapi (KBT). Våra tjänster syftar till att förändra beteenden och öka handlingsfriheten hos våra kunder och klienter. Psykologpartners arbetar över hela Sverige och vår vision är att gynna...


Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Psykologpartners W & W AB

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fördjupning MI - MI i socialt arbete!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 124 recensioner.
Alla recensioner för arrangören