Visa utbildning.se som: Mobil

Distansutbildning Introduktionsutbildning i SON-R via Zoom

Psykologpartners W & W AB
Kort om utbildningen
1 dag
1 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-05-27 09:00 - Distans
Sista ansökan: En månad innan kursstart.
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

SON-R är ett ickeverbalt test som finns i två versioner: ett för barn i åldrarna 2-8 år samt ett för åldrarna 6-40 år. SON-R kan ges både med verbala och icke-verbala instruktioner. Det är lätt att administrera och tidsekonomiskt.


På introduktionsutbildningen presenteras båda versionerna av SON-R, och testets användningsområden kommer att gås igenom.

Testet är användbart i många olika verksamheter, både kliniskt och vid exempelvis bedömningar i skolan.

Vid kliniska undersökningar finns det ofta ett behov av icke-verbala test för bedömning av generell utvecklingsnivå. Finns det en språklig begränsning är tillgång till icke-verbala test nödvändiga för att få en så rättvisande bild som möjligt av individens kapacitet. SON-R (Snijder Oomens Nonverbal Intelligence Test) kan med fördel användas som ett komplement till Wechsler-skalorna. 

Distansutbildning

Utbildningen förmedlas digitalt vilket innebär att du kan delta från valfri plats. Utbildningen innehåller teoretiska genomgångar, individuella övningar och även enstaka uppgifter att prova mellan dagarna. Du kommer även få tillfälle att möta andra deltagare i digitala grupprum under utbildningen. För att du ska få ut mesta möjliga av utbildningen behöver du en stabil internetuppkoppling, hörlurar med mikrofon samt en webbkamera. Innan utbildningen kommer du få ytterligare information och tydlig instruktion om det lättanvända distansverktyget Zoom, ofta använt i utbildningssammanhang.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen riktar sig till leg. psykologer.

Utbildare

Gunilla Carlsson Kendall, leg. psykolog som arbetar med utbildning och handledning av pedagoger, psykologer och andra professionella inom bl.a. förskola och skola, psykiatri, socialtjänst, habilitering och barnmedicinsk verksamhet.

Gunilla har mångårig erfarenhet av utredningar av barn med inlärningssvårigheter och neuropsykiatrisk problematik. Hon har tidigare  varit verksam både som klinisk psykolog på Karolinska universitetssjukhuset, och som skolpsykolog.

Gunilla är styrelseledamot i Sveriges Neuropsykologers förening (SNPF).

Kontakt

Har du frågor eller vill veta mer, kontakta oss gärna:
Karam Hanna, teamchef, leg. psykolog, 08-410 64 403,
mail: karam.hanna(at)psykologpartners.se

Investering

1500 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Distansutbildning Introduktionsutbildning i SON-R via Zoom, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners

Psykologpartners har spetskompetens inom psykologi. Inom psykologins alla delar. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. Spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer. Vi erbjuder utbildning för dig inom skola, psykiatri,...


Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Psykologpartners W & W AB

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Distansutbildning Introduktionsutbildning i SON-R via Zoom!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 125 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Distansutbildning Introduktionsutbildning i SON-R via Zoom från Psykologpartners W & W AB, fyll i dina uppgifter: