Inga recensioner än

Distansutbildning Introduktionsutbildning i SON-R via Zoom

Längd
1 dag
Pris
2 300 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
21 april, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
1 dag
Pris
2 300 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
21 april, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 2 300 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Känner du till behovet av icke-verbala test vid kliniska undersökningar för bedömning av generell utvecklingsnivå?

Finns det en språklig begränsning är tillgång till icke-verbala test nödvändiga för att få en så rättvisande bild som möjligt av individens kapacitet. SON-R (Snijder Oomens Nonverbal Intelligence Test) kan med fördel användas som ett komplement till Wechsler-skalorna. Testet är användbart i många olika verksamheter, både kliniskt och vid exempelvis bedömningar i skolan.

SON-R är ett ickeverbalt test som finns i två versioner: ett för barn i åldrarna 2-8 år samt ett för åldrarna 6-40 år. SON-R kan ges både med verbala och icke-verbala instruktioner. Det är lätt att administrera och tidsekonomiskt. På introduktionsutbildningen presenteras båda versionerna av SON-R och testets användningsområden och psykometriska egenskaper kommer att gås igenom.

Förberedelser

Ha gärna test och protokoll tillgängligt under utbildningen för att kunna titta på det parallellt. Det är dock inte ett måste för att kunna delta i kursen.

Distansutbildning

Utbildningen genomförs på distans, vilket innebär att du kan delta från valfri plats. Utbildningen innehåller teoretiska genomgångar, individuella övningar och även enstaka uppgifter att prova mellan dagarna. För att du ska få ut mesta möjliga av utbildningen behöver du en stabil internetuppkoppling, hörlurar med mikrofon samt en webbkamera. Innan utbildningen kommer du få ytterligare information och tydlig instruktion om det lättanvända distansverktyget Zoom, ofta använt i utbildningssammanhang.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

21 april, 2023

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

Kursen riktar sig till leg. psykologer.

Utbildare

Petter Tunlind, leg. psykolog

Utbildar och handleder bl a inom barn- och ungdomspsykiatri, elevhälsa och boendeverksamheter. Petter har lång erfarenhet av såväl utredning som behandling av barn och unga inom barn- och ungdomspsykiatri, barnmedicinsk verksamhet och elevhälsa.

Petter Tunlind höll tidigare i utbildningen tillsammans med leg. psykolog Gunilla Carlsson Kendall. Utbildningen är baserad på hennes kliniska erfarenhet.

Tveka inte att höra av dig till kursledaren vid frågor.

Kontakt

Har du frågor eller vill veta mer, kontakta oss gärna:
Petter Tunlind, Leg. psykolog

070-141 67 31

Investering

2 300 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Distansutbildning Introduktionsutbildning i SON-R via Zoom, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Psykologpartners W & W AB
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Psykologpartners

Psykologpartners har spetskompetens inom psykologi. Inom psykologins alla delar. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. Spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer. Vi erbjuder Utbildning för dig psykiatri, vård- och...

Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Highlights