Visa utbildning.se som: Mobil

Distanskurs Fördjupningskurs i ACT – ACT med barn och ungdomar

Psykologpartners W & W AB
Kort om utbildningen
3 dagar
8 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-10-14 09:00 - Göteborg
Sista ansökan: En månad innan kursstart.
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

“Bra med mycket övning”

“Föreläsning i cirka 20 minuter varvades med frågestund, rollspel och vi fick öva och interagera mycket vilket höll intresset och engagemanget på topp! Superbra!”

“Entusiastisk och tydlig kursledare.”

“Övningar och interaktivitet.”

Är du nyfiken på hur du kan använda ACT i ditt arbete med barn och ungdomar? Vill du lära dig mer om hur du kan göra arbetet med ungdomar mer levande och meningsfullt? Denna tredagars workshop innebär att du får bekanta dig med ACT modellen DNA-V som är skapad just för barn och ungdomar. Modellen är skapad av Louise Hayes; expert inom området. Som behandlare får du möjlighet att öva dig i det praktiska arbetet med ACT anpassat för barn, ungdomar och familjer. 

Syfte

Utbildningen syftar till att öka deltagarnas flexibilitet i arbetet med barn, unga och deras föräldrar. Särskilt fokus ligger på konkret träning i behandlingsinterventioner baserat på DNA-V.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Denna utbildning passar dig som redan har grundläggande kunskap om ACT, antingen via vår grundkurs eller motsvarande, alternativt att du redan arbetar med ACT. Det är önskvärt, men inte ett krav att du har pågående samtalskontakter eller grupper med barn eller ungdom.

Har du frågor t ex gällande förkunskap eller litteratur, kontakta Helena Klemetz
tel: 0739828598.

Utbildare

Helena Klemetz, leg. Psykolog, Psykologpartners.

Helena har tidigare arbetat med barn och unga inom BUP och på olika ungdomshem. Hon arbetar på Psykologpartners där hon har behandlingar med barn, ungdomar och familjer, samt handleder och utbildar personal inom många olika verksamheter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Distanskurs Fördjupningskurs i ACT – ACT med barn och ungdomar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners

Psykologpartners har spetskompetens inom psykologi. Inom psykologins alla delar. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. Spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer. Vi erbjuder utbildning för dig inom skola, psykiatri,...


Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Psykologpartners W & W AB

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Distanskurs Fördjupningskurs i ACT – ACT med barn och ungdomar!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 125 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Distanskurs Fördjupningskurs i ACT – ACT med barn och ungdomar från Psykologpartners W & W AB, fyll i dina uppgifter: