Du har fortfarande chansen att ta del av Upskill & Reskill 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Öppet till 26 januari 23.59

Distanskurs: Behandling via videosamtal

Psykologpartners W & W AB
Kort om utbildningen
1 dag
3 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Vår - Distans
Onlineutbildning
Distans

Kursbeskrivning

Digital psykologi

Välkommen till en utbildningsdag för dig som vill utveckla din kunskap och dina färdigheter i att jobba med samtal och behandling via videosamtal. Videosamtal är på framfart i vården och för med sig otaliga möjligheter för vårdgivare och vårdtagare, förutsatt att utövaren lärt sig dra nytta av styrkorna och parera begränsningarna som videoformatet för med sig. Kunskap och kompetens inom detta område blir alltmer relevant för psykologer, socionomer och andra yrkeskategorier som jobbar med behandling i en digital tid. Den här kursen är för dig som vill utvecklas inom området och lära dig mer om professionella möten på distans.

Välkommen att göra din intresseanmälan.

Syfte

Syftet med dagen är att ge behandlare teoretisk och praktisk kunskap i att genomföra digitala besök.

Upplägg och innehåll

Under utbildningsdagen kommer vi att gå igenom forskningsläget, praktiska förberedelser, råd för att skapa kontakt och främja ett bra samtal, olika former av hjälpmedel, tips vid olika faser (nybesök, behandling, uppföljning, avslut) samt nya situationer som kan uppstå. Vi kommer att diskutera skillnader och likheter samt styrkor och begränsningar jämfört med att träffas fysisk eller använda andra kommunikationskanaler. Innehållet bygger både på forskning och egna kliniska erfarenheter.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till yrkesverksamma inom vård, hälsa och omsorg samt andra som i sina verksamheter arbetar med, eller kommer att börja arbeta med, digitalt bedömnings- eller förändringsarbete. Innehållet är särskilt relevant för dig som arbetar med psykologisk behandling.

Utbildare

Johan Edbacken

Johan Edbacken, leg psykolog

Johan är legitimerad psykolog och arbetar som teamchef på Psykologpartners med fokus på Digital Psykologi. Han har över tio års erfarenhet av olika former av digitalt psykologarbete och har särskilt intresserat sig för kunskapsspridning avseende videosamtal i vården.Investering

3900 kr exkl. moms.

Om tre eller fler anmäls från samma arbetsplats ges 10 % rabatt

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Distanskurs: Behandling via videosamtal, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners

Psykologpartners har spetskompetens inom psykologi. Inom psykologins alla delar. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. Spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer. Vi erbjuder Utbildning för dig psykiatri, vård- och...


Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Psykologpartners W & W AB

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Distanskurs: Behandling via videosamtal!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 126 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Distanskurs: Behandling via videosamtal från Psykologpartners W & W AB, fyll i dina uppgifter: