Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Digitalisera med psykologisk kompetens

Psykologpartners W & W AB
Kort om utbildningen
1 dag
2 900 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och kör utbildningen digitalt. Innan utbildningsstart kommer du få ytterligare information och instruktioner via mail.

Du som ska digitalisera behandling i din verksamhet, skapa digitala stödprogram eller designa patientutbildning, får i denna kurs en tydlig överblick över processen.

Digitalisering är mycket bredare än enbart tekniklösningar. Att skapa fungerande insatser inom e-hälsa kräver kunskap om motivation, beteendeförändring och psykologisk design.

Psykologpartners är en av pionjärerna inom internetbaserad psykologisk behandling i klinisk praktik. Vi har under de senaste 10 åren byggt upp en erfarenhet av både design och implementering. Denna kunskap hjälper er att skapa en mer träffsäker insats, med högre kvalitet på både innehåll och form.

Ur innehållet:

• Identifiera målgrupp, syfte och innehåll

• Ramverk för pedagogisk tydlighet i materialet

• Motivation på alla nivåer i organisationen

• Psykologisk forskning om att bygga kunskap och förändra beteenden

• Film och animation anpassat till budget

• Översikt över projektets faser

• Kravställning på teknikplattform


Efter utbildningen kan du välja att anlita Psykologpartners digitala team, för exempelvis processledning, vägledning, stöd i designarbetet eller hela processen att skapa ett anpassat digitalt material.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Behandlare, chefer, samordnare och verksamhetsansvariga som vill möjliggöra digital behandling, utbildning och stöd inom sin organisation.

Datum & plats

25 maj, klockan 10:00–16:00

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och kör utbildningen digitalt. Innan utbildningsstart kommer du få ytterligare information och instruktioner via mail.

 

Investering

Pris & anmälan

2 900 exkl moms, i priset ingår för- och eftermiddagsfika och intyg.

Anmälan till utbildningen görs senast en månad innan kursstart. Om tre eller fler anmäls från samma arbetsplats ges 10% rabatt.

Kursledare

David Brohede, leg. psykolog

David är en erfaren designer som har utbildat inom pedagogik och psykologi sedan 2011. Han har arbetat både med design och utveckling av psykologisk behandling via internet, men också som konsult åt vårdgivare i framtagning av digital patientutbildning. Som utbildare är han engagerad och generös.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Digitalisera med psykologisk kompetens, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners

Psykologpartners har spetskompetens inom psykologi. Inom psykologins alla delar. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. Spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer. Vi erbjuder utbildning för dig inom skola, psykiatri,...


Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Psykologpartners W & W AB

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Digitalisera med psykologisk kompetens!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 124 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar