ACT med barn och ungdomar

Längd
4 dagar
Pris
12 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
31 januari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
4 dagar
Pris
12 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
31 januari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 12 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Fördjupningskurs DNA-V

Är du nyfiken på hur du kan använda ACT i ditt arbete med barn, ungdomar och föräldrar? Vill du lära dig mer om hur du kan göra arbetet med ungdomar mer levande och meningsfullt? Under denna tredagars workshop får du bekanta dig med ACT modellen DNA-V och hur du praktiskt kan tillämpa den på ett familjesystem.

Under kursen får du verktyg och övningar som syftar till att rikta terapisamtalet mot en av de fyra centrala processerna i DNA-V (Upptäckaren, Rådgivaren, Noteraren, Värden) Fokus på variation mellan teori och konkret färdighetsträning.

Vi erbjuder även möjlighet till uppföljande handledning i metoden.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

31 januari, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

För alla som arbetar med beteendeförändring hos barn och unga (personal inom elevhälsa inom grund- och gymnasieskola, ungdomsmottagningar, socialtjänst, hälso- och sjukvård) med grundkunskap i ACT. Samtliga professioner som arbetar mot familjer; psykologer, läkare, sjuksköterskor, kuratorer, du som inom socialtjänstens verksamhetsområde arbetar inom barn- och familj, samt du som arbetar inom elevhälsan.

Utbildare

Henrik Domeij, Leg psykolog
Henrik arbetar bland annat med föräldrastöd och behandlande insatser till barn och unga med neuropsykiatrisk problematik. En stor del av Henriks arbete består av handledning till olika yrkesprofessioner, bland annat inom skolan och barnpsykiatrin. Henrik har hållit ett flertal föreläsningar om anpassningar och bemötande främst inom skola och omsorg.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om ACT med barn och ungdomar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Psykologpartners W & W AB
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Psykologpartners

Psykologpartners har spetskompetens inom psykologi. Inom psykologins alla delar. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. Spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer. Vi erbjuder Utbildning för dig psykiatri, vård- och...

Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Highlights