Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Kunskapsnätverk för ledare inom B2B försäljning & marknad

ProSales Institute
Kort om utbildningen
4 tillfällen
29 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Löpandes under hela året - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

ProSales Network

Som medlem i ProSales Network får du hjälp att hantera framtidens sälj- och marknadsutmaningar. Du får faktabaserat innehåll och faciliterade nätverksträffar där du får hjälp av andra medlemmar med dina egna utmaningar/frågeställningar i ett förtroligt forum. 

Det är viktigt att våga investera i utveckling för företagets ledare, i synnerhet säljchefen, och vi ser också att det fysiska mötet för att hitta inspiration, utbyta erfarenheter med likasinnade och våga tänka nytt blir allt viktigare ju mer digitala vi blir i vårt sätt att arbeta.

ProSales Network har byggt upp sitt community de senaste 8 åren och är idag Sveriges i särklass vassaste forum för nyfikna, ambitiösa och tillväxtorienterade beslutsfattare. Vi tummar aldrig på kvalitén i vårt innehåll och vi jobbar inte för att bli störst, vi jobbar för att vara bäst!

Nätverket har idag 260 medlemmar ifrån 150 av Sveriges mest framtidsorienterade företag. Många andra nätverksforum på marknaden väljer att blanda medlemmar från olika funktioner. Vi tror på värdet i att utbyta erfarenheter inom liknande funktioner och här möter du därför framförallt försäljningschefer, marknadschefer, affärsutvecklingschefer och vd:ar.

Vi poängterar ofta att vi primärt är ett kunskapsnätverk men som i de flesta sociala sammanhang så blir givetvis effekten av att tillhöra ett community att man utökar sina kontaktytor vilket tillför ett stort värde för våra medlemmar idag.

Vi söker ständigt efter beslutsfattare som vill bli en del i ProSales Network för att hålla sig á jour med den snabba utvecklingen som sker på marknaden inom försäljning och marknadsföring.

Vi ser fram emot en kontakt!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Ledare med ansvar för försäljnings- och marknadsfrågor: Marknads- och försäljningschef, marknads- och försäljningsdirektör, affärsutvecklingschef och VD.

Video

Upplägg

Utbildningen hjälper dig att arbeta fakta- och forskningsbaserat, ger dig verktygen för att driva kontinuerlig förbättring samt tillgodoser dig med ständig inspiration och uppdateringar kring det senaste inom försäljning.

Detta får du via 3 halvdagar i Stockholm, samtidigt som du har tillgång till färdiga lösningar och faktabaserade beslutsunderlag online i vår Toolbox - där du på ett tidseffektivt sätt och på egen hand kan samla och driva förbättringsarbete. Vi på ProSales supportar och hänvisar dig till rätt material när du behöver. En överblick av vad du får tillgång i Network utbildningspaket.

 1. Trendwatch - Inspireras av trender och best practice inom B2B-försäljning
  Nyhetsbrev, artiklar och presentationer kring de senaste trenderna och fenomenen inom försäljning.
 2. Toolbox - Online utbildningsplattform med verktyg och lösningar inom B2B-försäljning
  En komplett verktygslåda med modeller och “how-to-guider” för allt från utveckling av säljstrategier, till organisering, säljprocesser, KPI:er, coachning och rekrytering inom olika säljlogiker.
 3. Network - Fysiska seminarier och interaktiva utbildningstillfällen 
  Nätverksträffar där du träffar andra ledare som vill utvecklas genom faktabaserade verktyg, inspiration och nätverkande. Nätverksträffarna är både inspirerande och interaktiva. 
 4. Garanterad plats på The Sales Conference -  Nordens största konferens inom sälj och marknadsföring. Samlar 1000 deltagare varje år och är alltid fullsatt. 
 5. 2 nätverksluncher, sommarmingel och julmingel tillsammans med ProSales och övriga medlemmar i ProSales Network.

Tid & plats

Nätverksträffarna som arrangeras som halvdagar ligger i januari, april och september. Vi börjar med frukost och avslutar med en gemensam lunch. I november arrangeras The Sales Conference som är ett heldagsevent med Sales Award Gala på kvällen. 

Nätverksträffarna hålls på Helio GT30, Grevturegatan 30, 114 38 Stockholm.

The Sales Conference är på Annexet vid Ericsson Globe. 

Investering

29 900 kr/år

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kunskapsnätverk för ledare inom B2B försäljning & marknad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Alexandra Blomberg
(5)
Få möjlighet att genom kunskapsnätverket följa det senaste inom marknad och försäljning samt få träffa likasinnade människor som brinner för dessa frågor. Efter varje gång går jag därifrån med nya tankar och idéer som kanske kan förverkligas i den egna organisationen. Jag lär mig åtminstone en ny sak varje gång jag är på en nätverksträff från a...
Visa mer

ProSales Institute

ProSales Institute

ProSales Institute hjälper sedan 2006 ledare inom B2B att själva driva förbättring och öka sin försäljning baserat på fakta och kunskap. Vi är specialiserade på försäljning och marknad inom B2B och driver chefsnätverket ProSales Network, Nordens största och viktigaste konferens...


Läs mer om ProSales Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

ProSales Institute

Rålambsvägen 17
112 59 Stockholm

 Visa telefonnummer
prosales.com

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 41 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar