Visa utbildning.se som: Mobil

Digital marknadsföring och försäljning

Progress4Business
Kort om utbildningen
4 timmar
2 560 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-09-28 - Distans
Distans
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
2 560 SEK
2021-09-28

Distans
2 560 SEK
2021-10-06

Distans
2 560 SEK
2021-10-15

Distans
2 560 SEK
2021-10-25
Digital marknadsföring och försäljning

Kursbeskrivning

Läs en kurs i digital marknadsföring och försäljning på Progress4Business!

Kurs med fokus på digital marknadsföring och försäljning. Din och kundens tid är pengar. Använd de väl! Med rätt strategi, verktyg och förståelse för kunden blir det mycket lättare att uppnå ert nästa säljmål och få mer utav dina investeringar.

Detta är en kurs i hur du strategiskt jobbar med din marknadsföring där du hela tiden tänker effektivitet och behåller kundfokus. Kursen ger dig bättre insikt i olika verktyg och hur att strategiskt jobba med marknadsföringen där vi inte tappar några leads på vägen och vi optimerar våra marknadsföringsinsatser bättre. 

Vi ser över våra kundresa och ser vilket område vi behöver jobba mer med. 

Under kursens gång går vi även in och se hur att skapa Google Adwords kampanjer och lär oss hur Googles andra verktyg fungerar samt pratar om vilka sociala medier att syns i. 

Denna kurs ska ge dig tillräckligt med kompetens för att du, direkt dag ett, ska kunna påbörja ditt aktiva försäljningsarbete. 

En kurs fullproppad med kunskap, tips, praktiska exempel och råd. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen vänder sig till entreprenörer och kommunikatörer/marknadsförare som vill satsa mer på sin försäljning och använda digital marknadsföring på ett genomtänkt och strukturerat sätt. Kursen ska hjälpa dig att bygga en strategisk plan kring din kommunikation och se till att inga leads går förlorade. Förutom att jobba aktivt med inflödet på hemsidan lär vi oss även hur vi skapar Google Adwords kampanjer som träffar rätt målgrupp. Vi tittar även på hur vi kan använda oss av Google Anlytics samt andra sociala medier. 

Kursen passar både små som stora bolag, de som sitter som marknads- eller försäljningsansvariga eller säljare som vill få ut mer av sina leads. 

Kursinnehåll

  • Vem är min kund

  • Produkt/marknadsmatris

  • Hur pratar jag kundens språk och hur tänker Google

  • Hur ser vår kundresa ut och hur hjälper vi kunderna till köpbeslutet

  • Skapa kampanjer i Google AdWords

  • Vad kostar en kund

  • Google Analytics 
  • Bör jag synas i alla sociala medier

  • Skillnad mellan att bygga varumärke och försäljning

  • Med mera

Upplägg

Online med handledare kl 08-12, men pauser och tid för frågor. Länken till kursen skickas till din mail senast 24 h innan kursstarten. Kursen hölls via Teams och våra supporter hjälper gärna till med frågor om det skulle uppstå några. 

Ingen certifiering ingår i utbildningen men kursen ska ge dig tillräckligt med kompetens för att du direkt ska kunna bygga en strategisk marknadsföringsplan och optimera din försäljning. Du kommer att ha bättre insikt i Googles verktyg och lättare kunna bestämma dig för vilka sociala medier att vara med i. 

Kursledare

Nedeljka Micic

Kursledare Nedeljka

Nedeljka Micic är företagsekonom med inriktning inom marknadsföring och management. Hon jobbar även som marknadsansvarig och har Google- och Digital Scorecard certifiering.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Digital marknadsföring och försäljning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Progress4Business

 Affärsutvecklare som hjälper företag att växa! 

Progress4Business är startat av företagare för företagare. Vi har över 15 års erfarenhet inom affärsutveckling och utbildning till företagsledare, entreprenörer och anställda på olika positioner som vill kompetensutvecklas inom något av våra speciellt utvalda område: marknadsföring & försäljning, internationell handel,...


Läs mer om Progress4Business och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Progress4Business

Stadiongatan 55a
21762 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Digital marknadsföring och försäljning!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Digital marknadsföring och försäljning från Progress4Business, fyll i dina uppgifter: