Visa utbildning.se som: Mobil

Engelska - skräddarsydd konversation och coaching via telefonen och skype – företagsanpassad

Professional English
Kort om utbildningen
Anpassas efter önskemål
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Skräddarsydd coaching på telefon

Skräddarsydda konversationer och coachning på engelska

Engelsk konversation via telefonen är en bra möjlighet för dig som vill hålla igång och träna din engelska. Alternativt för dig som önskar coachning och träning inför till exempel en presentation på jobbet. 

Vi hjälper dig att i lugn och ro träna på själva presentationen, bygga upp en säkerhet och få frågor på innehållet som om det vore en autentisk situation. Vi kan även hjälpa dig att skriva, översätta och språkgranska din presentationer och dina texter.

Vi ger dig feedback och goda råd om vad du behöver tänka på, så att du känner dig trygg och säker när den stora dagen kommer.

Varje undervisningstillfälle över telefonen är 40 min.

Målgrupp

Engelsk konversation via telefonen är ett bra alternativ för dig som vill hålla igång och träna din engelska alternativt förbereda en presentation.

Vi kan hjälpa dig hela vägen fram till presentationen med allt från att skriva, textgranska och översätta till att ge feedback på uttal och själva presentationen.

Kursledare

Anna-Karin Murray

Anna-Karin Murray

Anna har arbetat som lärare och språkkonsult inom engelska sedan 1997. Hon har magisterexamen i engelska och pedagogik och har flera års erfarenhet av att bo i engelsktalande länder, bland annat England och USA.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Engelska - skräddarsydd konversation och coaching via telefonen och skype – företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
Kursen lades upp helt efter mina behov och önskemål, mycket nöjd.

Professional English

Professional English

Vi har en lång och bred erfarenhet av att ta fram utbildningar till grupper liksom enskilda personer som önskar utveckla sin engelska. Vårt fokus ligger på det praktiska användandet av språket och vi hjälper och coachar dig med allt från konversation till...


Läs mer om Professional English och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 40 recensioner.
Alla recensioner för arrangören