Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Personlig Tränare: Lic. Internationell PT & 3D training analysis - Paket

PRO Athlete
Kort om utbildningen
350 timmar
39 920 - 63 920 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-10-23 09:00 - Jönköping
Sista ansökan: 2 distanskurser behöver du blir klar med innan kursstart.
Jönköping
Kommande starter
Jönköping
47 920 SEK
2020-10-23
licensierad internationell personlig tränare pt paket

Kursbeskrivning

Prisvärda PT Paket

Här har vi paketerat fyra prisvärda PT paket för dig som vill fördjupa dina kunskaper, jobba som PT eller starta eget.

PT-Paket 1 Lic Internationell PT: 49.900kr

Den här kursen till Lic. Internationell Personlig Tränare är för dig som vill fördjupa samt säkerställa dina kunskaper och kvalificera din yrkesroll och profession.

Utbildningen är kvalitetssäkrad av Europe Active och uppfyller de krav som ställs för utbildningsnivån Personlig Tränare EQF nivå 4 vilket ger dig en Internationell Licens för din profession. Du kan läsa standarden som PRO Athletes utbildning uppfyller enligt Europe Active.

​Kursinnehåll

 • Anatomi & Fysiologi

 • Medicin

 • Krafter

 • Hävstänger

 • Vridmoment

 • Tröghet, impuls, rörelsemängd, friktion

 • Acceleration, spinn, dragkraft

 • Idrottsskador

 • Akut omhändertagande

 • Screening utifrån 3D Maps “Kedjereaktion”

 • Rehab 3D träning

 • Kinesiology Taping

 • Grundläggande näringslära

 • Tillsatser

 • Kost för optimal träning och återhämtning

 • Allergier

 • Avancerad teknikträning vs Funktionell träning

 • Analys av kund

 • Träning för gravida & äldre

 • Funktionell träning fot, knä och höft

 • Konditionslära & energisystem

 • Fördjupning inom anatomi och fysiologi med fokus på kroppens rörelseapparat, skelett, leder och muskler

 • Mental träning

 • Betydelsen av återhämtning och vila för prestation, välbefinnande och hälsa

 • Träningsprinciper för uthållighet, styrka, rörlighet, koordination och koncentration

 • Konditionstester

 • Människors olika förutsättningar för fysisk aktivitet i olika situationer

 • Planering, genomförande, utvärdering och dokumentation av anpassade träningsprogram för såväl individer som grupper

 • Marknadsföring

Omfattning

Utbildningen inleds med två distanskurser Diplomerad Tränare online och Certifierad Fystränare online. Vi träffas sedan sammanlagt 10 dagar under tre långhelger.

Max antal kursdeltagare

För att kunna ge alla deltagare en bra feedback och en bra lärandemiljö tar vi emot max antal på 12st kursdeltagare.

Innan kursstart får du preparandmaterial för att få en så bra förberedelse som möjligt inför utbildningen.

PT-Paket 2 Lic Internationell PT + Lic Kostrådgivare: 59.900kr

PT-Paket 2 är samma som PT-Paket 1 men med en fördjupning inom kost. Du kommer kunna arbeta både som Personlig Tränare och Kostrådgivare.

Du vill lära dig mer om hur kost- och näringslära kan hjälpa dig själv och dina kunder att förbättra hälsan, prestera mer i vardagen och få bättre träningsresultat. Förutom kost- och näringslärans självklara plats, har utbildningen också fokus på att du ska kunna arbeta som kostrådgivare direkt efter avslutad kurs. Därför är praktiska uppgifter, marknadsföring och prissättningsstrategier tre viktiga ingredienser i onlineutbildningen.

Anki Sundin är en av Sveriges mest kända näringsfysiologer och med en MBA från Handelshögskolan. Hon ger dig den kunskap och de verktyg som du behöver för att kunna arbeta som kostrådgivare. Hon har redan utbildat nära tusentalet personliga tränare och kostrådgivare.

PT-Paket 3 Lic Internationell PT + Diplomerad Idrottsmassör: 69.900kr

PT-Paket 3 är samma som PT-Paket 1 men med men med en fördjupning inom massage. Paketet riktar sig till dig som vill arbeta som PT, fystränare, sjukgymnast, ledare och önskar få fler verktyg att arbeta med inom prehab, rehab och fys i kombination med massage, fascia-release tekniker och strategierna kring träning.

Det är för dig som vill förstå människors påverkan utifrån fysiska och biologiska lagar. Vi kommer ge dig screeningsverktygen du behöver för att lyckas som professionell PT och Idrottsmassör. Utbildningen har en fördjupad del inom fascia behandlingar vilket ger dig en större profession till skillnad mot liknande utbildningar.

PT-Paket 4 Lic Internationell PT+Diplomerad Idrottsmassör+Licensierad Kostrådgivare: 79.900kr

PT-Paket 4 är samma som PT-Paket 1 men med men med en fördjupning inom både massage och kost. Paketet riktar sig till dig som vill ha en bred och komplett yrkeskunskap och arbeta som PT, fystränare, kostrådgivare, sjukgymnast, ledare och önskar få fler verktyg att arbeta med inom prehab, rehab och fys i kombination med massage, fascia-release tekniker och strategierna kring träning.

Det är för dig som vill förstå människors påverkan utifrån fysiska och biologiska lagar. Vi kommer ge dig screeningsverktygen du behöver för att lyckas som professionell PT och Idrottsmassör. Utbildningen har en fördjupad del inom fascia behandlingar vilket ger dig en större profession till skillnad mot liknande utbildningar.

Du vill lära dig mer om hur kost- och näringslära kan hjälpa dig själv och dina kunder att förbättra hälsan, prestera mer i vardagen och få bättre träningsresultat. Förutom kost- och näringslärans självklara plats, har utbildningen också fokus på att du ska kunna arbeta som kostrådgivare direkt efter avslutad kurs. Därför är praktiska uppgifter, marknadsföring och prissättningsstrategier tre viktiga ingredienser i onlineutbildningen.

Kursledare i samtliga paketen

Staffan Peterssonär certifierad hos Gray Institute - CAFS (Certification in Applied Functional Science) och 3D MAPS (Movement Analysis & Performance System). Han har varit i Phoenix, USA på Laboratories of Anatomical Enlightenment där han genomförde dissektionsutbildning för att få en fördjupad förståelse inom anatomi. Även utbildad 3D Tränare.

Staffan har examen på universitetet i Örebro som idrottslärare. Han har lärarlegitimation och arbetar på Sanda Idrottsgymnasium i Huskvarna där han undervisar i träningslära för elever inom elitsatsning. Utöver detta har han licens för olika Lic.PT tränarutbildningar. Han har också utbildning inom Medicin 1 och 2 samt Certifierad massör. Staffan samarbetar med en mängd olika elitlag i flertal sporter som bl.a.

Svensk Tennis Syd men också organisationer inom idrott så om Smålandsidrotten.

Daniel Arbfors driver egen klinik där han arbetar som Cert. Massageterapeut och Lic. PT. Han arbetar som fystränare för ett av Jönköpings elitlag inom fotboll. Han arbetar även hos Nordic Wellness som föreläsare och som Personlig tränare för OS ryttare. Utbildad 3D tränare och certifierad hos Gray Institute - CAFS (Certification in Applied Functional Science) och 3D MAPS (Movement Analysis & Performance System). Daniel har också varit i Phoenix, USA på Laboratories of Anatomical Enlightenment där han genomförde dissektionsutbildning för att få en fördjupad förståelse inom anatomi.​

Fredrik Wandus har personligen tagit fram all fysiologisk utbildning för Flygvapnets stridspiloter och undervisat dessa i över 10 år. Han har en gedigen erfarenhet som utbildare, elitidrottstränare och testledare vilket borgar för högsta tänkbara kvalitet i utbildningen. Fredrik har tränat flera OS-deltagare och ett antal olika idrottslag på högsta nationella nivå under drygt 20 års tid.

Angelica Brageär en svensk styrkelyftare och föreläsare. Hon har tagit guld och silver i VM, tre guld och ett brons i EM och nio guld, ett silver och två brons i SM

Anki Sundin är en av Sveriges mest välkända näringsfysiologer och har fokus på livsmedel, kommunikation och hållbarhet. Med en MBA från Stockholm School of Economics kom intresset för att se vad hållbarhet gör för lönsamheten.

Att se kronor och ören bakom den process som leder till lägre miljöpåverkan, mer hälsosamma produkter för konsument och underlag för PR och kommunikation. Genom att väva in hållbarhet i bolagets DNA och se det som naturligt att räkna på hur mycket varje insats är värd, så blir det lättare att se hur det arbetet kan gynna bolaget på lång sikt.

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs.

Skicka intresseanmälan eller boka direkt på proathletesverige.se

Investering

PT-Paket 1: 39.920:- ink moms

PT-Paket 2: 47.920:- ink moms

PT-Paket 3: 55.920:- ink moms

PT-Paket 4: 63.920:- ink moms

Betala med Klarna.

Examen, diplom m.m.

Utbildningen är kvalitetssäkrad av Europe Active och uppfyller de krav som ställs för utbildningsnivån Personlig Tränare EQF nivå 4 vilket ger dig en Internationell Licens för din profession.

Licensprovet görs i form av en teoretisk och praktisk examination. I samarbete med Europe Active får du en Internationell Licens.

PRO Athlete bjuder på 1 års registrering i EREPS ( European Register of Exercise Professionals).

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Personlig Tränare: Lic. Internationell PT & 3D training analysis - Paket, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

PRO Athlete

PRO Athlete i Jönköping

Utbildningar för dig som idrottar

Vårt fokus ligger på dig som idrottar, är tränare, har varit aktiv eller föräldrar till idrottande barn och vill utvecklas inom ditt yrke eller köra eget. Våra kurser finns på olika nivåer inom träning, massage, mental hälsa, kost, komplementärmedicinska utbildningar...


Läs mer om PRO Athlete och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

PRO Athlete

Cardio Club
Herkulesvägen 1
553 03 Jönköping

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Personlig Tränare: Lic. Internationell PT & 3D training analysis - Paket från PRO Athlete, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera Personlig Tränare: Lic. Internationell PT & 3D training analysis - Paket!

Liknande utbildningar