Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Rehabilitering för chefer

Previa
Kort om utbildningen
0,5 dagar
4 055 SEK exkl. moms
   
Norrköping, Skellefteå

Kursbeskrivning

Rehabilitering för chefer


Om en medarbetare blir långtidssjukskriven har arbetsgivaren ett ansvar för rehabilitering. Med rätt kunskaper går det dessutom att tidigt upptäcka signaler på ohälsa. Här får du lära dig att främja hälsa, förebygga ohälsa och bedriva rehabilitering och arbetsanpassning på ett enkelt sätt.

Utbildningens innehåll

Utbildningen vänder sig till dig som är chef eller har en annan typ av personalansvar och som behöver kunskaper inom rehabiliteringsfrågor. Utbildningen genomförs som föreläsning och varvas med gruppdiskussioner.

  • Från hälsa till minskad arbetsförmåga, upptäck tidiga signaler
  • Det händer vid sjukskrivning 
  • Aktuell lagstiftning och sjukförsäkring
  • Arbetsgivarens respektive medarbetarens ansvar
  • Rehabiliteringspolicy och rutiner
  • Arbetsrättsliga aspekter
  • Effektiv rehabilitering i samverkan

Kurslängd

Halvdag, cirka fyra timmar.

Efter utbildningen

Du ska känna dig trygg i ditt ansvar i rehabiliteringsprocessen och tidigt känna igen faktorer som kan orsaka långvarig försämring av arbetsförmågan. Du får verktyg för att kunna sätta igång förebyggande rehabiliteringsåtgärder som i sin tur bidrar till att minska kostnader för framtida sjukfrånvaro.

Pris

4 055 kronor exklusive moms. Det avser pris per deltagare på våra öppna utbildningar. Under utbildningen serveras fika. Företagsanpassade utbildningar offereras separat.


Övriga villkor

Utbildningen kan ombokas eller avbokas kostnadsfritt fram till fyra veckor innan utbildningen börjar. Därefter debiteras 100% av kostnaden.

Fakturering sker innan kursstart. Betalningsvillkor 30 dagar. 

Previa förbehåller sig rätten att avboka eller omboka utbildningar på grund av för få deltagare.

Företagsanpassning

Utbildningen kan självklart anpassas efter era specifika behov och förutsättningar. Ni väljer då om ni vill att utbildningen ska hållas på er egna arbetsplats eller i Previas lokaler.

Kontakta oss för mer information och offert.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Rehabilitering för chefer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Previa

Previa

En verksamhet utvecklas av de människor som arbetar inom den.

En verksamhet utvecklas av de människor som arbetar inom den. Verksamheten utvecklas när människorna i den utvecklas. Kompetensutveckling är en de viktigaste verktygen för att skapa resultat genom människor. Previa erbjuder en rad utbildningar vilka bidrar till en effektivare organisation,...


Läs mer om Previa och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Previa

S:t Eriksgatan 113
Stockholm

Liknande utbildningar