Visa utbildning.se som: Mobil

Mindfulness - BAS

Previa
Kort om utbildningen
5 tillfällen
7 175 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Lund, Stockholm, Uppsala

Kursbeskrivning

Lär dig få balans i livet och leva i nuet. Du får med dig kunskaper för att komma igång och använda Mindfulness för ett ökat välbefinnande i vardagen. Vid fem kurstillfällen får du bland annat lära dig fokusera på det viktiga, minska stress och oro, öka tålamodet och sova bättre.

Mindfulness handlar om sinnesnärvaro - att leva i nuet. På kursen lär du dig att vara medvetet närvarande i nuet och du får kunskap om hur du kan agera på det som händer i tankarna, känslorna och i kroppen. Mindfulnessträning bidrar till ett ökat välbefinnande, där du lättare kan ta tillvara på varje ögonblick istället för att fokusera på tankar om vad som varit eller oro kring vad som ska komma. Mindfulnes kan även ha goda effekter vid stressrelaterade besvär och för att förebygga återfall vid återkommande depressioner.

För vem

Mindfulness riktar sig till dig som vill få hjälp med att hantera och förhålla dig till din stress och som behöver en balanserad och hållbar livsstil. Inga förkunskaper krävs.

Efter Mindfulnesskursen

Kursen ger dig tillräckliga kunskaper för att komma igång och använda Mindfulness för ett ökat välbefinnande.  

Efter avslutad kurs har du grundläggande kunskaper för att lättare hitta balansen mellan uppvarvning och återhämtning. Du får verktyg som är nödvändiga för att förändra ditt förhållningssätt till det som händer i tillvaron. Basprogrammet är en kortare variant avMindfulness standard.

Utbildningens innehåll

  • Acceptera saker som de är
  • Minska din stress och oro
  • Sov bättre och lev i balans
  • Fokusera på det väsentliga
  • Blir mer uppmärksam om vad som sker i dig och kring dig
  • Öka din förmåga att möta svårigheter
  • Blir mer kärleksfull och medkännande
  • Hantera smärta bättre
  • Öka ditt tålamod och din livskvalité

Kurslängd 

Fem tillfällen à två timmar.

Material

Kursmaterial ingår.

Pris

Priset är exklusive moms och avser pris per deltagare på våra öppna utbildningar. Företagsanpassade utbildningar offereras separat.

Villkor

Utbildningen kan ombokas eller avbokas kostnadsfritt fram till fyra veckor före utbildningen börjar. Därefter debiteras 100% av kostnaden.

Fakturering sker innan kursstart. Betalningsvillkor 30 dagar. 

Previa förbehåller sig rätten att avboka eller omboka utbildningar på grund av för få deltagare.

Företagsanpassning

Utbildningen kan anpassas efter verksamhetens specifika behov och förutsättningar. Genomförandet kan då också ske på den egna arbetsplatsen eller i Previas lokaler.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Mindfulness - BAS, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Previa

Previa

En verksamhet utvecklas av de människor som arbetar inom den.

En verksamhet utvecklas av de människor som arbetar inom den. Verksamheten utvecklas när människorna i den utvecklas. Kompetensutveckling är en de viktigaste verktygen för att skapa resultat genom människor. Previa erbjuder en rad utbildningar vilka bidrar till en effektivare organisation,...


Läs mer om Previa och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Previa

S:t Eriksgatan 113
Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Mindfulness - BAS!