Visa utbildning.se som: Mobil

ACT – Acceptance and Commitment Training

Previa
Kort om utbildningen
4 tillfällen
8 840 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Borlänge, Helsingborg, Karlstad, Oskarshamn, Sandviken, Stockholm

Kursbeskrivning

Du får genom teoretiska och praktiska övningar bland annat lära dig hantera sådant som hindrar dig från att prestera ditt allra bästa. Vid fyra kurstillfällen får du kunskap om hur du tar itu med problem som påverkar balansen i livet.


ACT är en metod som syftar till att hitta förhållningssätt där du får lära dig att hantera oönskade tankar och känslor – och att lära dig acceptera dem. Det handlar om att ta itu med det som påverkar balansen i livet som exempelvis stress, oro och annan typ av psykisk ohälsa. Metoden ger förutsättningar för att öka det psykiska välbefinnandet och uppleva högre livskvalité.

För vem

ACT passar medarbetare som lider av arbetsrelaterad stress, har svårt att få livspusslet att gå ihop eller som behöver skapa bättre balans i livet. Inga förkunskaper krävs, men inför kursstart är det bra om du ser filmen Introduktion till ACT.

Efter ACT-utbildningen

Genom att fokusera på förhållningssätt och konkreta beteendeförändringar ökar den psykiska flexibiliteten. Forskning visar att ACT har långsiktiga positiva effekter på psykiskt välbefinnande, kreativitet och stressnivåer generellt.

Utbildningens innehåll

ACT bygger på den beprövade metoden Acceptance and Commitment Training. Du får genom teoretiska och praktiska övningar lära dig hantera sådant som hindrar dig från att prestera ditt allra bästa. Du får hjälp med att tillämpa strategier och förhållningssätt till de utmaningar som arbetslivet innebär för just dig.

Kurslängd

Fyra tillfällen á tre timmar.

Pris

Priset är exklusive moms och avser pris per deltagare på våra öppna utbildningar. Företagsanpassade utbildningar offereras separat.

Villkor

Utbildningen kan ombokas eller avbokas kostnadsfritt fram till fyra veckor före utbildningen börjar. Därefter debiteras 100% av kostnaden.

Fakturering sker innan kursstart. Betalningsvillkor 30 dagar. 

Previa förbehåller sig rätten att avboka eller omboka utbildningar på grund av för få deltagare.

Företagsanpassning

Utbildningen kan anpassas efter verksamhetens specifika behov och förutsättningar. Genomförandet kan då också ske på den egna arbetsplatsen eller i Previas lokaler.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om ACT – Acceptance and Commitment Training, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Previa

Previa

En verksamhet utvecklas av de människor som arbetar inom den.

En verksamhet utvecklas av de människor som arbetar inom den. Verksamheten utvecklas när människorna i den utvecklas. Kompetensutveckling är en de viktigaste verktygen för att skapa resultat genom människor. Previa erbjuder en rad utbildningar vilka bidrar till en effektivare organisation,...


Läs mer om Previa och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Previa

S:t Eriksgatan 113
Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera ACT – Acceptance and Commitment Training!