Truck A+B (A2-A4 + B1) Blended

Presto Brandsäkerhet
Kort om utbildningen
1 dag
3 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Hör av dig för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
Helsingborg, Luleå, Rikstäckande, Skellefteå

Kursbeskrivning

Utbildningen hålls i enlighet med de senaste riktlinjerna för truckutbildning (TLP-10). Efter godkänd utbildning erhåller deltagarna ett truckintyg. För att köra truck i andra länder måste du ta kontakt med det land du avser att köra truck i, eftersom kraven och reglerna skiljer sig åt. Vi åker ut och genomför utbildningen på plats på ert företag. Sanktionsavgift utgår för arbetsgivare som har anställda truckförare utan dokumenterade kunskaper, färdigheter och körtillstånd.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till alla som någon gång framför en truck i arbetet, och som inte bara vill ha den senaste dokumentationen som krävs, utan vara ordentligt uppdaterad och ligga i framkant vad gäller effektiv och säker truckkörning.

Kursinnehåll

Teoridelen utförs via E-Learning. I den praktiska delen har vi tillgång till alla de vanligaste truckarna som efterfrågas på arbetsplatserna. Kursens längd kan variera beroende på tidigare erfarenheter hos deltagarna.

  • Introduktion
  • Daglig tillsyn på aktuella truckar
  • Trafik och säkerhet
  • Grunderna för säker truckkörning
  • Riskanalys
  • Körning
  • Avslutning

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Truck A+B (A2-A4 + B1) Blended, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Presto Brandsäkerhet

Vi på Presto är Nordens ledande aktör för utbildning inom arbetsmiljö, brand och olycka. Med bred expertis och lång erfarenhet erbjuder vi ett omfattande utbildningsprogram och kompetensutvecklar över 60 000 personer varje år. Presto hjälper stora och små kunder att...


Läs mer om Presto Brandsäkerhet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Presto Brandsäkerhet

Logementsvägen 4
281 35 Hässleholm

Tel: 0451 - 70 69 00

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Truck A+B (A2-A4 + B1) Blended!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 7852 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Truck A+B (A2-A4 + B1) Blended från Presto Brandsäkerhet, fyll i dina uppgifter: