Visa utbildning.se som: Mobil

Vårt Uppdrag - Hållbara Ungdomar

Vi har kartan – Ni kan terrängen.

Tillsammans skapar vi bättre förutsättningar för dagens ungdomar så att de inte bara mår bättre utan är motiverade att fortsätta utvecklas, har ett meningsfull socialt samspel med familj och vänner samt gör mer hälsosamma och genomtänkta val.

Prata med Unga hjälper vuxna som träffar ungdomar i sitt arbete med att använda den Integrala Kartan med särskild fokus på emotionsträning. Våra metoder baseras på snart två decenniers erfarenhet av att driva reflekterande och stärkande samtal med ungdomar. Alla våra utbildningar grundar sig på den integrala modellen som hjälper oss att arbeta inkluderande och hållbart i mötet med ungdomar och som skapar system av lösningar och åtgärder.

Utbildningarna grundar sig även på den senaste neurovetenskapliga forskningen som särskilt betonar vikten av att stärka ungdomars förmåga att känna in sina kroppsignaler, sätta ord på vilka känslor som uppstår samt lyssnas på för att må bra och utvecklas. Ungdomar som tränar upp denna förmåga får inre superkrafter! De ökar sin kapacitet att förstå hur emotioner och känslor påverkar processer som stress, ångest och negativa tankemönster. De blir skapare av processer som ökar inspiration, kreativitet och utvecklandet av en positiv självbild. Dessa inre superkrafter ökar ungdomars förmåga att bättre hantera påfrestningar, stress och utmaningar och göra mer genomtänkta val.

Föreläsaren

Tyko Granberger har utbildat, handlett och bedrivit samtalsgrupper med fokus på neurovetenskap och emotionsträning professionellt i över 17 år och har under flera år samarbetat med aktörer som Childhood FoundationRädda Barnens KriscentrumFryshuset, BRIS och FN såväl som med företag, kommuner och myndigheter över hela Sverige och internationellt. Tillsammans med Driton Rama har Tyko även utvecklat flera prisbelönta stödjande och stärkande metoder för särskilt unga pojkar i risk samt tagit fram rapporter och ledningsinstrument för näringsliv och skolor över hela Sverige.

Tyko har tagit lärdom av en otrygg uppväxt som enda barn, utan en pappa och med en psykiskt sjuk mamma. Han drivs av visionen att alla barn och ungdomar ska växa upp och få den trygghet och samvaro som barn behöver för att frodas, må bra och använda sin fulla potential.

Visa alla utbildningar med Prata med Unga

Utbildningar

Företagsanpassad utbildning
Skola Längd Pris Ort Snittbetyg
Certifierad Samtalsledare i Emotionsträning för Unga 3 dagar Rikstäckande
5,0 (4)
Grundläggande Samtalsutbildning: "Ny i Mötet med Unga" Rikstäckande
Grundutbildning i "Hållbara Pojkar" Rikstäckande
5,0 (13)
Grundutbildning i "Hållbara Ungdomar" Rikstäckande
5,0 (17)

Visa alla

Kontakt

Prata med Unga


 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 38 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
Mycket bra föreläsning med nyttig information och bra metoder. Fint med mixen av gruppövningar/samtal. Föreläsaren upplevs som mycket kompetent och har en bra presentationsteknik. Talar lugnt och metodiskt vilket gör det enkelt att landa i informationen. Tack!
Kursdeltagare
(5)
Så intressant att det finns någon i det svenska samhället som har hunnit ikapp det vi arbetar med i vardagen och faktiskt kan diskutera detta och har verktyg som en bas i teorin.
Kursdeltagare
(5)
Mycket kompetent föreläsare – Bra Tyko.
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 38 recensioner.