Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Projektledning - PPS Ledarskap

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 8 recensioner.

Marlene Fjellström, Atea
(5)
En kurs som ger mkt redskap och färdigheter i ledarskapet både inom projekt och även i det dagliga. Bra för alla! Fantastiska dagar med mkt energi och skratt. Man såg fram emot varje dag och allt vi gick igenom. Perfekt fördelat med teori/praktik. Fantastiska ledare!!
Viktoria Sauma
(5)
Absolut! Jag upplevde att jag fick med mig bra verktyg och kände mig tryggare i min roll efter avslutad utbildning.
Stina Blomqvist
(5)
Jag kan absolut rekommendera kursen! Jag har fått med mig många viktiga vertyg för att arbeta vidare med mitt ledarskap.
Eric Ritzén
(5)
PPS Projektledarskap med Tieto var en mycket bra utbildning. Materialet var bra och lärarna var oerhört kompetenta. De nöjde sig inte med enkla svar på frågor utan vågade gräva djupare och på så sätt skapa insikt hos oss kursdeltagare. Jag gillade också upplägget med många gruppövningar och presentationer. Det stämde bra överens med kursen...
Visa mer
Henrik Sidén
(5)
Helena
(4)
Det känns lite gammalt med en pärm med powerpointbilder. Förstår vitsen med att man ska följa med i materialet, men tycker för egen del att det skulle känts bättre med en bok där handledarna går igenom det viktigaste med powerpoints och hänvisar till kapitel och sidor i litteraturen.
Björn Norestig
(5)
Jag har gått PP1 steg 1 förut och den tyckte jag var väldigt bra. Men kursen PPS Projektledarskap var verkligen spot on! Otroligt bra upplägg, med enkla men kraftfulla verktyg för att bättre leda projekt. Jag kan verkligen rekommendera andra att gå denna kurs.
Sara
(5)
Jag har fått mer helhetsbild på projektledning. Gruppdynamik som var väldigt värdefullt. Praktiska övningar var roliga.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!