Kundorienterat ledarskap

Pondus, i Stockholm (+1 orter)
Längd
2 dagar
Pris
11 600 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Hör av er om ni önskar ett anpassat upplägg för er organisation (+2 kursstarter)
Sista ansökan
Sista ansökan: 2023-11-01
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Längd
2 dagar
Pris
11 600 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Hör av er om ni önskar ett anpassat upplägg för er organisation (+2 kursstarter)
Sista ansökan
Sista ansökan: 2023-11-01
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Kundorienterat ledarskap

Kundorienterat ledarskap är en upplevelsebaserad chefsutbildning som syftar till att stärka ledarskapet för den som vill bygga en kundorienterad organisation, dvs en organisation som tar sin utgångspunkt i användarens behov och önskemål. Kursen bygger på metoden ”learning by doing”, vilket är en aktivitetspedagogik där teori, reflexion, val och handling hänger ihop. 

Lärande handlar inte bara om att samla på sig information och/eller att träna in nya beteenden. Lärande handlar också om att förstå varför. Om att komma till insikt. Det är just en sådan insikt vi använder oss av i vår upplevelsebaserade chefsutbildning – och vi kan lova dig något helt annat än vad du är van vid. Vårt mål med utbildningen är att ge dig en aha-upplevelse som påverkar dig i flera dimensioner och som du har nytta av genom hela ditt yrkesverksamma liv.  

Kursdeltagarna får endast veta samlingsplats och tidsangivelser inför utbildningen (någonstans i centrala Stockholm) och därefter ger vi oss ut i det okända. Kursinnehållet presenteras efter hand under våra dagar tillsammans.

Efter utbildningen har du en helt annan förståelse för den du möter och därmed också hur du ska bygga din organisation så att den passar och utgår från den som den är till för. Du kommer att ha med dig upplevelser som har utmanat invanda föreställningar och förutfattade meningar och du kommer inte bara att ha bättre förståelse för människor du möter i ditt dagliga arbete – utan också för dig själv. Välkommen att följa med på en ledarskapsutbildning utöver det vanliga!

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Onsdag 15 november - torsdag 16 november

  • Öppen utbildning
  • Stockholm
  • Sista ansökan: 2023-11-01

Hör av er om ni önskar ett anpassat upplägg för er organisation

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Målgrupp

Kursen vänder sig till ledare i den privata och offentliga tjänstesektorn eller som verkar i föreningslivet och möter människor med olika förutsättningar och funktionsförmågor. 

Upplägg

Kursen är en upplevelsebaserad chefsutbildning varför innehållet presenteras efter hand under våra dagar tillsammans. Inför kursen får kursdeltagarna veta samlingsplats (någonstans i centrala Stockholm) och därefter ger vi oss ut i det okända. 

Tid & plats

I din bekräftelse får du mer detaljerad information om samlingsplats samt andra praktiska detaljer. 

Mat & logi

Boende i enkelrum ingår samt lunch, middag och fika. Vistelsen kräver inte några fysiska utmaningar

Kursens mål

Målet är att du efter genomgången kurs ska ha fått ökad förståelse och kunskap om vad som krävs för att skapa en organisation som är optimalt anpassad efter din målgrupp. 

Kursledare

Kursledare är Christine Rosencrantz och Anders Jonsson. Båda i grunden lärare med lång och gedigen chefserfarenhet från privat och offentlig verksamhet samt från föreningslivet. Christine är dessutom specialpedagog och med kompetens inom organisationspsykologi och Anders välmeriterad handledare och konflikthanterare.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Kundorienterat ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Pondus
Box 574
116 31 Stockholm

Pondus är en konsult- och kommunikationsbyrå med ambitionen att göra skillnad på riktigt. Våra utbildningsledare har lång praktisk erfarenhet av det vi utbildar i. Det gör att vi på ett enkelt och självklart sätt kan varva teori och praktik samtidigt...

Läs mer om Pondus och visa alla utbildningar.

Highlights