Visa utbildning.se som: Mobil

Team och grupputveckling

Polhage & Lundberg
Kort om utbildningen
3 dagar
Nästa tillfälle: Enligt kundens önskemål - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Kurs i team och grupputveckling

Vi erbjuder företagsanpassade upplägg för er som vill utvecklas som team. Vi jobbar utifrån Susan Wheelan's forskning om teams fyra faser, som bygger på hennes globalt erkända rön om vad som tar arbetsgrupper mot ökad effektivitet och bättre relationer.  Målet är att gruppen/teamet ska få insikt om vad som tar team vidare på vägen mot att bli högpresterande, välfungerande och inte minst välmående, samt få konkreta verktyg för att förflytta sig längs den vägen. Kursen varvar teori med diskussion och tillämpning för största möjliga praktiska nytta. 

Kursen är i ursprungsvarianten totalt 2 dagar vilket optimalt förläggs som 1+1 dagar med några veckor mellan träffarna. Den kan dock förkortas eller förlängas utifrån kundens önskemål.

Kursen kan kompletteras med diagnosverktyget GDQ (Group Development Questionnaire) där gruppen genomför en enkät som sedan visar teamets nuläge, dvs vilken fas man befinner sig i,  och resulterar i en handlingsplan för nästa steg. 

Vi använder också, som alltid,  grunderna från den professionella coachingen och olika modeller för att kunna arbeta sig igenom de olika faserna med hjälp av grundläggande principer för effektiv kommunikation. Hör av er så lyssnar vi in era behov och berättar mer om hur vi kan samarbeta.

Målgrupp

Målgruppen är arbetsgrupper på 4-10 personer som vill förstå var de befinner sig i sin utveckling som team, och har en motivation att förbättra sin effektivitet.  Våra modeller och verktyg är inte bransch-beroende utan fungerar, med skräddarsytt upplägg, i alla yrkeskategorier.

Video

Det coachande ledarskapet hos Polhage & Lundberg

Upplägg

Upplägg för denna utbildning är 2+1 dagar med cirka tre veckor mellan dag 2 och 3.

Detta beror på att gruppen ska hinna tillämpa det man kommit fram till under kursdag 1 och 2, för att sedan under dag 3 utvärdera och bygga på med nästa steg. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Team och grupputveckling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Polhage & Lundberg

Polhage & Lundberg

Vi, Maria Polhage & Per Lundberg har en vision sedan 2006: att  förmedla kraften och nyttan i det coachande förhållningssättet till organisationer och företag över hela landet. Vår övertygelse, och erfarenhet,  är att det går att utveckla organisationers kommunikation utifrån en...


Läs mer om Polhage & Lundberg och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Polhage & Lundberg

Ledebursgatan 3
Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Team och grupputveckling!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 235 recensioner.
Alla recensioner för arrangören