Polhage & Lundberg

i Malmö (+ 1 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Polhage & Lundberg

Polhage & Lundberg 

Vi, Maria Polhage & Per Lundberg har en vision sedan 2006: Att förmedla kraften och nyttan i det coachande ledarskapet och förhållningssättet till organisationer och företag över hela landet, samt tillhandahålla forskningsbaserade, prisvärda coachutbildningar till dem som vill vara verksamma som professionella coacher. 

Våra kursdeltagare i utbildningen till Diplomerad coach (ICF-standard) kommer alltså från två målgrupper: Chefer och medarbetare i organisationer som vill utveckla sitt coachande förhållningssätt, samt (blivande) coacher som vill starta eller utveckla sitt företagande och erbjuda professionell coaching som en del av utbudet. 

Vi arbetar bland annat i stora organisationer löpande. Inom Södra Skogsägarna har vi exempelvis utbildat 200 chefer och ledare till Diplomerad coach (ICF) samt flera hundra medarbetare i coachande förhållningssätt, och vi har haft förmånen att se vilka vinster det bidrar till i verksamheten. Vi har också utbildat ledningsgrupper, HR-medarbetare, säljkårer, projektledare m. fl. både i företagsanpassade kurser samt i våra öppna kurser i Malmö. 

Att ha ett coachande förhållningssätt handlar om ett respektfullt sätt att kommunicera. Det bygger på att vi lyssnar och ställer bra frågor så att individer och organisationer lär sig, utvecklas och upplever delaktighet – på vägen mot bättre resultat och tydliga mål. Att detta fungerar är numera bekräftat, inte bara inom psykologi och pedagogik, utan av de senaste årens hjärnforskning inom området neuroledarskap där vi utbildat oss de senaste tre åren. För oss är kopplingen till forskning en viktig grundpelare i alla våra utbildningar.  

Exempel på samarbetspartners och kunder:
Livsmedelsverket, Göteborg stad, Skånemejerier, Södra, Veolia Water Technologies, Trygghetsrådet TRR, Unionen, Trelleborgs kommun, Stora Enso, Malmö stad, Uppsala kommun,  Eon, ICA Maxi, Region Skåne (samt många fler)

Visa alla utbildningar med Polhage & Lundberg

Video

Utbildningar

Utbildning
Coaching
Certifierad & diplomerad coach Längd Pris Ort Snittbetyg
Diplomerad coach med koppling till neuroledarskap 9 dagar Från 22 000 SEK Flera orter (2)
4,9 (289)
Ledarskap
Coachande ledarskap
Coachande ledarskap inkl neuroledarskap och SCARF 3 dagar Från 9 500 SEK Flera orter (2)
5,0 (9)
Det coachande förhållningssättet inkl neuroledarskap och SCARF Från 9 500 SEK Flera orter (2)
4,9 (12)

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Polhage & Lundberg och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontakt

Polhage & Lundberg

Ledebursgatan 3
Malmö

Tel: 0737080275
Mobil 0735788218

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 337 recensioner
Skriv en recension
5/5
Petra Amsbeck
04 apr 2024
Relevant kursinnehåll samt härliga kursledare. Möjlighet till både teoretiskt och praktiskt innehåll som gör kursen komplett.

Väl inarbetat och genomtänkt underlag som på ett pedagogiskt sätt gör innehållet lätt att ta till sig. Kursens olika delar med verktyg, teori och praktiska övningar med verkliga...

Visa mer
5/5
Emma Anderberg
25 mar 2024
En fantastisk utbildning jag rekommenderar alla att gå!

Engagerade och otroligt proffsiga kursledare på alla sätt. Genom sättet de bjuder på sig själva, hur proffsigt de leder deltagarna igenom all kunskap och serverar möjligheter ti...

Visa mer
5/5
Lotta
22 mar 2024
Fantastisk utbildning!!

Den här utbildningen har verkligen varit en ögonöppnare och lett till en inre resa. Lagom balans mellan det praktiska och teoretiska. Maria och Per är suveräna kursledare och in...

Visa mer
Highlights