Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Polhage & Lundberg
 

Vi, Maria Polhage & Per Lundberg har en vision sedan 2006: att  förmedla kraften och nyttan i det coachande förhållningssättet till organisationer och företag över hela landet. Vår övertygelse, och erfarenhet,  är att det går att utveckla organisationers kommunikation utifrån en tillitsfull människosyn, där ledarskapet och medarbetarna är duktiga på att locka fram varandras bidrag och kreativitet, mot uppsatta mål. 

Eftersom vi vill sprida detta till så många som möjligt,  erbjuder vi coachutbildningar enligt ICF:s internationella standard till kraftigt reducerat pris då de börjar på skollovstid (sommarlov,  sportlov ca 40% lägre än ordinarie pris). Läs mer om denna möjlighet under vår ICF- Diplomerad coachutbildning. Under övriga tider har vi kursstarter som anses som ett av marknadens mest prisvärda alternativ. Vi har också en stark efterfrågan på våra företagsanpassade utbildningar i coachande ledarskap och förhållningssätt. 

Vi uppfyller vår vision genom att utbilda och träna på alla nivåer i organisationer; hålla workshops och inspirera samt coacha enskilda och grupper. Vi tycker att det är viktigt att en organisation inte bara utbildar cheferna, utan ger medarbetare  förutsättningar för, och praktisk träning i, konstruktiv (coachande) kommunikation. När det finns en gemensam plattform blir resultatet desto mer märkbart.

Det vi tror på är inget nytt. Tvärtom – redan Sokrates gjorde det och säkert många före honom. Att ha ett coachande förhållningssätt handlar om ett respektfullt sätt att kommunicera. Det bygger på att vi lyssnar och ställer bra frågor så att individer och organisationer lär sig, utvecklas och upplever delaktighet – på vägen mot bättre resultat och tydliga mål. Att detta fungerar är numera bekräftat, inte bara inom psykologi och pedagogik, utan av de senaste årens hjärnforskning inom området neuroledarskap där vi utbildat oss de senaste tre åren. 

Vi är förvissade om att det går att lära sig detta och förädla sin förmåga att utveckla andra människor. Är det vad ni också vill förbättra ytterligare, så vill vi vara er samarbetspartner. Vi har kundsamarbeten som sträcker sig över flera år ner till några dagar. 

Exempel på samarbetspartners och kunder:
Livsmedelsverket, Skånemejerier, Södra, Trygghetsrådet TRR, Stora Enso, Statens veterinärmedicinska anstalt, Malmö stad,  Sveriges HR-förening, Uppsala kommun, Ikano bank, Eon, ICA Maxi, Region Skåne (samt många fler)

Visa alla utbildningar med Polhage & Lundberg

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Coaching Längd Pris Ort Snittbetyg
Coachande förhållningssätt: 1 dags introduktionskurs 1 dag Från 35 000 SEK Rikstäckande
Coachande ledarskap 3 dagar Från 13 500 SEK Malmö
5,0 (9)
Det coachande förhållningssättet Från 13 500 SEK Malmö
4,9 (12)
Certifierad & diplomerad coach
Diplomerad coach 9 dagar Från 18 000 SEK Malmö
4,9 (213)
HR
Coachande förhållningssätt för HR 3 dagar Rikstäckande
5,0 (18)

Visa alla

Video

Det coachande ledarskapet hos Polhage & Lundberg

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Polhage & Lundberg och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Polhage & Lundberg

Ledebursgatan 3
Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 255 recensioner.

Karin Persson, HR manager IKEA
(5)
Jag kan varmt rekommendera denna utbildning. Jag har fått många bra verktyg för att kunna coacha professionellt. Jag har även fått med mig så mycket kunskap och inspiration till ett coachande förhållningssätt i vardagen. Bra balans med teori och praktiska övningar. Per och Maria är otroligt inspirerande och kunniga och de förmedlar sin kunskap o...
Visa mer
Karin Strand
(5)
Jag har arbetat många år inom HR, framför allt med medarbetare och deras familjer i förberedelser inför utlandstjänstgöring. Det coachande förhållningssättet som jag lärt mig nu, där jag genom olika frågor hjälper personerna att själva identifiera vad som oroar dem och hur de själva hittar sätt att hantera det på, kommer verkligen att göra ävent...
Visa mer
Eva-Marie Adelgren, hälsoutvecklare, Kalmar kommun
(5)
Kan varmt rekommendera denna utbildning. Har gett mig både professionellt växande och personlig utveckling. Har varit ett genialiskt upplägg med att omsätta teorin direkt till att öva coachande samtal på sina kurskamrater och parallellt hemma. Känner att jag fått med mig bra verktyg och samtalsmodeller, invävt med massa varma förhållningssätt oc...
Visa mer
Intresseanmälan

För att få mer information från Polhage & Lundberg, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 255 recensioner.