Visa utbildning.se som: Mobil

Polhage & Lundberg 

Vi, Maria Polhage & Per Lundberg har en vision sedan 2006: Att förmedla kraften och nyttan i det coachande ledarskapet och förhållningssättet till organisationer och företag över hela landet, samt tillhandahålla forskningsbaserade, prisvärda coachutbildningar till dem som vill vara verksamma som professionella coacher. 

Våra kursdeltagare i utbildningen till Diplomerad coach (ICF-ackrediterad) kommer alltså från två målgrupper: Chefer och medarbetare i organisationer som vill utveckla sitt coachande förhållningssätt, samt (blivande) coacher som vill starta eller utveckla sitt företagande och erbjuda professionell coaching som en del av utbudet. 

Vi arbetar bland annat i stora organisationer löpande. I ett fall har vi exempelvis utbildat alla 150 chefer till Diplomerad coach (ICF) samt hundratals medarbetare i coachande förhållningssätt, och vi har haft förmånen att se vilka vinster det bidrar till i verksamheten. Vi har också utbildat ledningsgrupper, HR-medarbetare, säljkårer, projektledare m. fl. både i företagsanpassade kurser samt i våra öppna kurser i Malmö. 

Att ha ett coachande förhållningssätt handlar om ett respektfullt sätt att kommunicera. Det bygger på att vi lyssnar och ställer bra frågor så att individer och organisationer lär sig, utvecklas och upplever delaktighet – på vägen mot bättre resultat och tydliga mål. Att detta fungerar är numera bekräftat, inte bara inom psykologi och pedagogik, utan av de senaste årens hjärnforskning inom området neuroledarskap där vi utbildat oss de senaste tre åren. För oss är kopplingen till forskning en viktig grundpelare i alla våra utbildningar.  

Exempel på samarbetspartners och kunder:
Livsmedelsverket, Göteborg stad, Skånemejerier, Södra, Veolia Water Technologies, Trygghetsrådet TRR, Unionen, Trelleborgs kommun, Stora Enso, Malmö stad, Uppsala kommun,  Eon, ICA Maxi, Region Skåne (samt många fler)

Visa alla utbildningar med Polhage & Lundberg

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Coaching
Certifierad & diplomerad coach Längd Pris Ort Snittbetyg
Diplomerad coach med koppling till neuroledarskap 9 dagar Från 19 500 SEK Flera orter (2)
4,9 (230)
Ledarskap
Coachande ledarskap
Coachande ledarskap inkl neuroledarskap och SCARF 3 dagar Från 9 500 SEK Flera orter (2)
5,0 (9)
Det coachande förhållningssättet inkl neuroledarskap och SCARF Från 9 500 SEK Flera orter (2)
4,9 (12)
Personlig utveckling
Neuroledarskap inkl SCARF och positiv psykologi: 1 dag öppen för alla Från 1 900 SEK Distans

Visa alla

Video

Det coachande ledarskapet hos Polhage & Lundberg

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Polhage & Lundberg och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Polhage & Lundberg

Ledebursgatan 3
Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 278 recensioner.

Ulrika Bengtsson
(5)
Ska du utbilda dig till coach är det utan tvekan Polhage&Lundberg du ska välja! Utbildningen är fantastiskt väl genomtänkt och uppbyggd. Och, det bjuds mycket skratt. Du lämnar utbildningen med färdigheter inom coaching där du direkt kan agera coach och därigenom stötta dina klienter att nå sina drömmar och mål.
Karin Rosvall, Svenska kyrkan
(5)
Kursen har gett påmint mig om vikten till självreflektion. Genom att tänka efter så blir de vägar jag väljer i livet; både privat och på jobb, mer medvetna och distinkta. Det ger en tydlighet som ger en trygghet till kollegor och min familj. Utvecklat genuint och aktivt lyssnande; Jag har alltid trott att jag ställt bra frågor till folk så de ...
Visa mer
Peter Andersson, SAAB AB
(5)
Kursen mot att bli diplomerad coach hos Polhage & Lundberg varvar teori och praktik i en bra balans. Per och Maria är sakliga, pedagogiska och lägger upp kursen med en värme och entusiasm som smittar av sig. För mig öppnade kursen nya dörrar, både i yrkeslivet men också rent personligt. Jag kan varmt rekommendera kursen!
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 278 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från Polhage & Lundberg, fyll i dina uppgifter: