Visa utbildning.se som: Mobil

Polhage & Lundberg
 

Maria Polhage & Per Lundberg har en vision sedan 2006: att  förmedla kraften och nyttan i det coachande förhållningssättet till organisationer och företag över hela landet. Vår övertygelse, och erfarenhet,  är att det går att utveckla organisationers kommunikation utifrån en tillitsfull människosyn, där ledarskapet och medarbetarna är duktiga på att locka fram varandras bidrag och kreativitet, mot uppsatta mål. 

Eftersom vi vill sprida detta till så många som möjligt,  erbjuder vi coachutbildningar enligt ICF:s internationella standard till kraftigt reducerat pris då de börjar på skollovstid (sommarlov,  sportlov ca 40% lägre än ordinarie pris). Läs mer om denna möjlighet under vår ICF- Diplomerad coachutbildning. Under övriga tider har vi kursstarter som anses som ett av marknadens mest prisvärda alternativ. Vi har också en stark efterfrågan på våra företagsanpassade utbildningar i coachande ledarskap och förhållningssätt. 

Vi uppfyller vår vision genom att utbilda och träna på alla nivåer i organisationer; hålla workshops och inspirera samt coacha enskilda och grupper. Vi tycker att det är viktigt att en organisation inte bara utbildar cheferna, utan ger medarbetare  förutsättningar för, och praktisk träning i, konstruktiv (coachande) kommunikation. När det finns en gemensam plattform blir resultatet desto mer märkbart.

Det vi tror på är inget nytt. Tvärtom – redan Sokrates gjorde det och säkert många före honom. Att ha ett coachande förhållningssätt handlar om ett respektfullt sätt att kommunicera. Det bygger på att vi lyssnar och ställer bra frågor så att individer och organisationer lär sig, utvecklas och upplever delaktighet – på vägen mot bättre resultat och tydliga mål. Att detta fungerar är numera bekräftat, inte bara inom psykologi och pedagogik, utan av de senaste årens hjärnforskning inom området neuroledarskap inom vilket vi har viss utbildning.

Vi är förvissade om att det går att lära sig detta och förädla sin förmåga att utveckla andra människor. Är det vad ni också vill förbättra ytterligare, så vill vi vara er samarbetspartner. Vi har kundsamarbeten som sträcker sig över flera år ner till några dagar. 

Exempel på samarbetspartners och kunder:
Livsmedelsverket, Södra Skog,  Trygghetsrådet TRR, Stora Enso, Statens veterinärmedicinska anstalt,  Båstad kommun, Sveriges HR-förening, Uppsala kommun, Ikano bank, Eon, ICA Maxi, Region Skåne och Malmö stad (samt många fler)

Visa alla utbildningar med Polhage & Lundberg

Utbildningar

Öppen utbildning
Coaching
Certifierad & diplomerad coach Längd Pris Ort Snittbetyg
Diplomerad coach 9 dagar 18 000 SEK Malmö
4,9 (193)
Företagsanpassad utbildning
Coaching
Coachande ledarskap 3 dagar 12 500 SEK Malmö
5,0 (9)
Det coachande förhållningssättet 12 500 SEK Malmö
4,9 (12)
Team och grupputveckling 3 dagar Rikstäckande
HR
Coachande förhållningssätt för HR 3 dagar Rikstäckande
5,0 (18)

Visa alla

Video

Det coachande ledarskapet hos Polhage & Lundberg

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Polhage & Lundberg och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Polhage & Lundberg

Ledebursgatan 3
Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner

Martin Hallberg, förändringsledare
(5)
En effekt av kursen är att jag lyssnar nyfiket på mina kollegor/vänner när de berättar om olika saker. Jag tänker på hur jag visar mitt kroppsspråk och jag ställer intresserade frågor. Även hur jag kan bryta/ersätta mina och andras "motorvägar" i hjärnan mot nya vägar. Försöka vara här och nu när jag pratar med personer. Det är oerhört kul att...
Visa mer
Kristina Puke Bondesson
(5)
Denna coachutbildning har fört mig ett stort steg framåt. Framförallt handlar det om att jag kan finna ett lugn och trygghet i att vila i min egen personlighet. Jag kan inte göra om mig själv, eller tillfredsställa alla människor runt omkring mig, men jag kan ta ansvar för mitt agerande, för mina tankar, för hur jag väljer att vara och vad jag ...
Visa mer
Ulf Svensson, ekonomichef
(5)
Kursen har gjort att jag har ändrat min inställning till det vardagliga bemötandet av människor på jobbet, i hemmet och privat. Jag är mer nyfiken, intresserad och ickevärderande i mitt möte med andra människor. Jag har även blivit mer aktiv i mitt ledningsgruppsarbete och är mer intresserad, aktiv och tar fler initiativ i denna grupp. Tror att ...
Visa mer
Intresseanmälan

För att få mer information från Polhage & Lundberg, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Polhage & Lundberg
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 234 recensioner.