Visa utbildning.se som: Mobil

Polhage & Lundberg
 

Vi, Maria Polhage & Per Lundberg har en vision sedan 2006: att  förmedla kraften och nyttan i det coachande förhållningssättet till organisationer och företag över hela landet. Vår övertygelse, och erfarenhet,  är att det går att utveckla organisationers kommunikation utifrån en tillitsfull människosyn, där ledarskapet och medarbetarna är duktiga på att locka fram varandras bidrag och kreativitet, mot uppsatta mål. 

Eftersom vi vill sprida detta till så många som möjligt,  erbjuder vi coachutbildningar enligt ICF:s internationella standard till kraftigt reducerat pris då de börjar på skollovstid (sommarlov,  sportlov ca 40% lägre än ordinarie pris). Läs mer om denna möjlighet under vår ICF- Diplomerad coachutbildning. Under övriga tider har vi kursstarter som anses som ett av marknadens mest prisvärda alternativ. Vi har också en stark efterfrågan på våra företagsanpassade utbildningar i coachande ledarskap och förhållningssätt. 

Vi uppfyller vår vision genom att utbilda och träna på alla nivåer i organisationer; hålla workshops och inspirera samt coacha enskilda och grupper. Vi tycker att det är viktigt att en organisation inte bara utbildar cheferna, utan ger medarbetare  förutsättningar för, och praktisk träning i, konstruktiv (coachande) kommunikation. När det finns en gemensam plattform blir resultatet desto mer märkbart.

Det vi tror på är inget nytt. Tvärtom – redan Sokrates gjorde det och säkert många före honom. Att ha ett coachande förhållningssätt handlar om ett respektfullt sätt att kommunicera. Det bygger på att vi lyssnar och ställer bra frågor så att individer och organisationer lär sig, utvecklas och upplever delaktighet – på vägen mot bättre resultat och tydliga mål. Att detta fungerar är numera bekräftat, inte bara inom psykologi och pedagogik, utan av de senaste årens hjärnforskning inom området neuroledarskap där vi utbildat oss de senaste tre åren. 

Vi är förvissade om att det går att lära sig detta och förädla sin förmåga att utveckla andra människor. Är det vad ni också vill förbättra ytterligare, så vill vi vara er samarbetspartner. Vi har kundsamarbeten som sträcker sig över flera år ner till några dagar. 

Exempel på samarbetspartners och kunder:
Livsmedelsverket, Göteborg stad, Skånemejerier, Södra, Veolia Water Technologies, Trygghetsrådet TRR, Unionen, Trelleborgs kommun, Stora Enso, Malmö stad, Uppsala kommun,  Eon, ICA Maxi, Region Skåne (samt många fler)

Visa alla utbildningar med Polhage & Lundberg

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildningpåverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Coaching Längd Pris Ort Snittbetyg
Coachande ledarskap 3 dagar Från 13 500 SEK Malmö
5,0 (9)
Det coachande förhållningssättet Från 13 500 SEK Malmö
4,9 (12)
Certifierad & diplomerad coach
Diplomerad coach 9 dagar Från 18 000 SEK Malmö
4,9 (219)

Visa alla

Video

Det coachande ledarskapet hos Polhage & Lundberg

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Polhage & Lundberg och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Polhage & Lundberg

Ledebursgatan 3
Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 267 recensioner.

Josefine Wanner
(5)
Att gå utbildningen "Diplomerad Coach" hos Polhage & Lundberg betyder inte bara att du lär dig hur du kan och bör coacha andra, du lär dig dessutom massor om dig själv. Maria och Per blandar praktiska övningar med viktiga teoretiska element på ett sätt att det känns som att man lär sig något nytt varenda sekund, och ändå känns det inte främman...
Visa mer
Helena Waubert de Puiseau
(5)
Maria och Per på Polhage & Lundberg är riktiga proffs, både som coacher och som utbildare. Med humor och värme har de skapat en trygg och tillåtande atmosfär i gruppen. Utöver att ha fått en riktigt bra grund för att kunna arbeta med coachning var utbildningen också otroligt utvecklande på ett personligt plan. Jag har lärt mig så mycket mer än ...
Visa mer
Susanna Penther
(5)
Maria och Per - proffsiga, roliga, kunniga och inspirerande. Jag brukar se framemot sista dagen på en utbildning, att bli klar. Inte denna gång. Jag hade gärna fortsatt grotta in mig i hjärnan, personlig utveckling och förändring - tillsammans med "min" fantastiska grupp. Så tacksam för alla möten, kunskap och möjligheter. Tack!
Intresseanmälan

För att få mer information från Polhage & Lundberg, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 267 recensioner.