Visa utbildning.se som: Mobil

Polhage & Lundberg
 

Vi, Maria Polhage & Per Lundberg har en vision sedan 2006: att  förmedla kraften och nyttan i det coachande förhållningssättet till organisationer och företag över hela landet. Vår övertygelse, och erfarenhet,  är att det går att utveckla organisationers kommunikation utifrån en tillitsfull människosyn, där ledarskapet och medarbetarna är duktiga på att locka fram varandras bidrag och kreativitet, mot uppsatta mål. 

Eftersom vi vill sprida detta till så många som möjligt,  erbjuder vi coachutbildningar enligt ICF:s internationella standard till kraftigt reducerat pris då de börjar på skollovstid (sommarlov,  sportlov ca 40% lägre än ordinarie pris). Läs mer om denna möjlighet under vår ICF- Diplomerad coachutbildning. Under övriga tider har vi kursstarter som anses som ett av marknadens mest prisvärda alternativ. Vi har också en stark efterfrågan på våra företagsanpassade utbildningar i coachande ledarskap och förhållningssätt. 

Vi uppfyller vår vision genom att utbilda och träna på alla nivåer i organisationer; hålla workshops och inspirera samt coacha enskilda och grupper. Vi tycker att det är viktigt att en organisation inte bara utbildar cheferna, utan ger medarbetare  förutsättningar för, och praktisk träning i, konstruktiv (coachande) kommunikation. När det finns en gemensam plattform blir resultatet desto mer märkbart.

Det vi tror på är inget nytt. Tvärtom – redan Sokrates gjorde det och säkert många före honom. Att ha ett coachande förhållningssätt handlar om ett respektfullt sätt att kommunicera. Det bygger på att vi lyssnar och ställer bra frågor så att individer och organisationer lär sig, utvecklas och upplever delaktighet – på vägen mot bättre resultat och tydliga mål. Att detta fungerar är numera bekräftat, inte bara inom psykologi och pedagogik, utan av de senaste årens hjärnforskning inom området neuroledarskap där vi utbildat oss de senaste tre åren. 

Vi är förvissade om att det går att lära sig detta och förädla sin förmåga att utveckla andra människor. Är det vad ni också vill förbättra ytterligare, så vill vi vara er samarbetspartner. Vi har kundsamarbeten som sträcker sig över flera år ner till några dagar. 

Exempel på samarbetspartners och kunder:
Livsmedelsverket, Skånemejerier, Södra, Trygghetsrådet TRR, Stora Enso, Statens veterinärmedicinska anstalt, Malmö stad,  Sveriges HR-förening, Uppsala kommun, Ikano bank, Eon, ICA Maxi, Region Skåne (samt många fler)

Visa alla utbildningar med Polhage & Lundberg

Utbildningar

Öppen utbildning
Coaching
Certifierad & diplomerad coach Längd Pris Ort Snittbetyg
Diplomerad coach 9 dagar 18 000 SEK Malmö
4,9 (197)
Företagsanpassad utbildning
Coaching
Coachande ledarskap 3 dagar 13 500 SEK Malmö
5,0 (9)
Det coachande förhållningssättet 12 500 SEK Malmö
4,9 (12)
Team och grupputveckling 3 dagar Rikstäckande
HR
Coachande förhållningssätt för HR 3 dagar Rikstäckande
5,0 (18)

Visa alla

Video

Det coachande ledarskapet hos Polhage & Lundberg

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Polhage & Lundberg och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Polhage & Lundberg

Ledebursgatan 3
Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner

Mia
(5)
Per och Maria är fantastiska och engagerade kursledare som har förmågan att skapa stor värme och trygghet i gruppen. En utbildning som gett mig mycket både på det personliga och yrkesmässiga planet, otroligt givande och lärorikt! Vilken resa jag gjort! Tack!
Lotta Lundquist
(5)
Med värme, personligt engagemang och mycket erfarenhet gör kursledarna Maria och Per sitt yttersta för att få deltagarna att växa, bli trygga och ta sina nästa steg i sin coaching. En härlig blandning av deltagare, ett genomtänkt kursupplägg med mycket nyttig information och en underbar trygg känsla i rummet gjorde att jag utvecklades mer än jag...
Visa mer
Caroline Larsson
(5)
Maria Polhage och Per Lundberg kombinerar djup kompetens, förmågan att kunna lära ut och härlig humor. Kursupplägget kombinerar dessutom interaktiva-, reflektiva och föreläsandemoment på ett både effektivt och roligt sätt. Hela approachen är genomgående generös, hjärtlig och bejakande. Resultatet av allt detta blev att jag som elev inte ville at...
Visa mer
Intresseanmälan

För att få mer information från Polhage & Lundberg, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 238 recensioner.