Visa utbildning.se som: Mobil

Polhage & Lundberg
 

Maria Polhage & Per Lundberg har en vision sedan 2006: att  förmedla kraften och nyttan i det coachande förhållningssättet till organisationer och företag över hela landet. Vår övertygelse, och erfarenhet,  är att det går att utveckla organisationers kommunikation utifrån en tillitsfull människosyn, där ledarskapet och medarbetarna är duktiga på att locka fram varandras bidrag och kreativitet, mot uppsatta mål. 

Eftersom vi vill sprida detta till så många som möjligt,  erbjuder vi coachutbildningar enligt ICF:s internationella standard till kraftigt reducerat pris då de börjar på skollovstid (sommarlov,  sportlov ca 40% lägre än ordinarie pris). Läs mer om denna möjlighet under vår ICF- Diplomerad coachutbildning. Under övriga tider har vi kursstarter som anses som ett av marknadens mest prisvärda alternativ. Vi har också en stark efterfrågan på våra företagsanpassade utbildningar i coachande ledarskap och förhållningssätt. 

Vi uppfyller vår vision genom att utbilda och träna på alla nivåer i organisationer; hålla workshops och inspirera samt coacha enskilda och grupper. Vi tycker att det är viktigt att en organisation inte bara utbildar cheferna, utan ger medarbetare  förutsättningar för, och praktisk träning i, konstruktiv (coachande) kommunikation. När det finns en gemensam plattform blir resultatet desto mer märkbart.

Det vi tror på är inget nytt. Tvärtom – redan Sokrates gjorde det och säkert många före honom. Att ha ett coachande förhållningssätt handlar om ett respektfullt sätt att kommunicera. Det bygger på att vi lyssnar och ställer bra frågor så att individer och organisationer lär sig, utvecklas och upplever delaktighet – på vägen mot bättre resultat och tydliga mål. Att detta fungerar är numera bekräftat, inte bara inom psykologi och pedagogik, utan av de senaste årens hjärnforskning inom området neuroledarskap inom vilket vi har viss utbildning.

Vi är förvissade om att det går att lära sig detta och förädla sin förmåga att utveckla andra människor. Är det vad ni också vill förbättra ytterligare, så vill vi vara er samarbetspartner. Vi har kundsamarbeten som sträcker sig över flera år ner till några dagar. 

Exempel på samarbetspartners och kunder:
Livsmedelsverket, Södra Skog,  Trygghetsrådet TRR, Stora Enso, Statens veterinärmedicinska anstalt,  Båstad kommun, Sveriges HR-förening, Uppsala kommun, Ikano bank, Eon, ICA Maxi, Region Skåne och Malmö stad (samt många fler)

Visa alla utbildningar med Polhage & Lundberg

Utbildningar

Öppen utbildning
Coaching
Certifierad & diplomerad coach Längd Pris Ort Snittbetyg
Diplomerad coach 9 dagar 16 000 SEK Malmö          
(166)
Företagsanpassad utbildning
Coaching
Coachande ledarskap 3 dagar 12 500 SEK Malmö          
(9)
Det coachande förhållningssättet 3 heldagar Malmö          
(12)
Team och grupputveckling 3 dagar Rikstäckande
HR
Coachande förhållningssätt för HR 3 dagar Rikstäckande          
(18)
  • = Film

Video

Det coachande ledarskapet hos Polhage & Lundberg

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Polhage & Lundberg

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontakt

Polhage & Lundberg

Ledebursgatan 3
Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner

Petra Flensburg   |   2018-03-22
En enormt bra coachutbildning som överträffade mina förväntningar. Innehöll välgrundad teori som direkt kopplades till övningar, diskussioner, observationer, reflektion och mycket skratt - så pedagogiskt och väl genomtänkt upplägg! Fantastiska Maria och Per kändes genuint äkta, varma, lyhörda, nyfikna, flexibla och med en gedigen kunskap och erf...
Visa mer
          (5)
Jörgen Petersson   |   2018-03-19
En väldigt, väldigt bra kurs. Bra upplägg, jag blev tyvärr sjuk på 2 av de ordinarie dagarna. Då var det kanon att upplägget tillät att jag kunde vara med i annan grupp. För att nämna något: En av de goda sakerna var att deltagarna kom från olika håll i arbetslivet/ i väntan på jobb, alla delade med sig av sina erfarenheter etc. Detta gj...
Visa mer
          (5)
Joachim Svenezon   |   2018-03-18
Med fast hand , kunskap och breda leenden lotsade Maria och Per oss igenom en fantastiskt kurs. Mina ögon öppnades upp på bred front. Dessutom gav momentet med att övningscoacha varandra så enormt mycket mer än jag tror de flesta av oss kunnat föreställa sig. Att coacha är så mycket mer än de flesta tror. Den respekt jag fått för yrkesrollen ...
Visa mer
          (5)