Visa utbildning.se som: Mobil

Polhage & Lundberg
 

Maria Polhage & Per Lundberg har en vision sedan 2006: att  förmedla kraften och nyttan i det coachande förhållningssättet till organisationer och företag över hela landet. Vår övertygelse, och erfarenhet,  är att det går att utveckla organisationers kommunikation utifrån en tillitsfull människosyn, där ledarskapet och medarbetarna är duktiga på att locka fram varandras bidrag och kreativitet, mot uppsatta mål. 

Eftersom vi vill sprida detta till så många som möjligt,  erbjuder vi coachutbildningar enligt ICF:s internationella standard till kraftigt reducerat pris då de börjar på skollovstid (sommarlov,  sportlov ca 40% lägre än ordinarie pris). Läs mer om denna möjlighet under vår ICF- Diplomerad coachutbildning. Under övriga tider har vi kursstarter som anses som ett av marknadens mest prisvärda alternativ. Vi har också en stark efterfrågan på våra företagsanpassade utbildningar i coachande ledarskap och förhållningssätt. 

Vi uppfyller vår vision genom att utbilda och träna på alla nivåer i organisationer; hålla workshops och inspirera samt coacha enskilda och grupper. Vi tycker att det är viktigt att en organisation inte bara utbildar cheferna, utan ger medarbetare  förutsättningar för, och praktisk träning i, konstruktiv (coachande) kommunikation. När det finns en gemensam plattform blir resultatet desto mer märkbart.

Det vi tror på är inget nytt. Tvärtom – redan Sokrates gjorde det och säkert många före honom. Att ha ett coachande förhållningssätt handlar om ett respektfullt sätt att kommunicera. Det bygger på att vi lyssnar och ställer bra frågor så att individer och organisationer lär sig, utvecklas och upplever delaktighet – på vägen mot bättre resultat och tydliga mål. Att detta fungerar är numera bekräftat, inte bara inom psykologi och pedagogik, utan av de senaste årens hjärnforskning inom området neuroledarskap inom vilket vi har viss utbildning.

Vi är förvissade om att det går att lära sig detta och förädla sin förmåga att utveckla andra människor. Är det vad ni också vill förbättra ytterligare, så vill vi vara er samarbetspartner. Vi har kundsamarbeten som sträcker sig över flera år ner till några dagar. 

Exempel på samarbetspartners och kunder:
Livsmedelsverket, Södra Skog,  Trygghetsrådet TRR, Stora Enso, Statens veterinärmedicinska anstalt,  Båstad kommun, Sveriges HR-förening, Uppsala kommun, Ikano bank, Eon, ICA Maxi, Region Skåne och Malmö stad (samt många fler)

Visa alla utbildningar med Polhage & Lundberg

Utbildningar

Öppen utbildning
Coaching
Certifierad & diplomerad coach Längd Pris Ort Snittbetyg
Diplomerad coach 9 dagar 18 000 SEK Malmö
4,9 (187)
Företagsanpassad utbildning
Coaching
Coachande ledarskap 3 dagar 12 500 SEK Malmö
5,0 (9)
Det coachande förhållningssättet 12 500 SEK Malmö
4,9 (12)
Team och grupputveckling 3 dagar Rikstäckande
HR
Coachande förhållningssätt för HR 3 dagar Rikstäckande
5,0 (18)

Visa alla

Video

Det coachande ledarskapet hos Polhage & Lundberg

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Polhage & Lundberg och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Polhage & Lundberg

Ledebursgatan 3
Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner

Jessica Kovac
(5)
Kursen har hjälpt mig att bli mer pedagogisk, både till min dotter och på jobbet. Jag förklarar på ett helt annat sätt idag än tidigare. Känner att jag har vågat ta mer ansvar i den rollen jag har som sammanhållande i gruppen. Vet att jag har systemkunskapen men jag har utvecklats på ett personligt plan som gör att jag även mentalt känner att ja...
Visa mer
Henrik Jansson, projektledare
(5)
Pannor i djupa veck blandat med en och annan tår och oändligt med skratt! Nya insikter har kommit på löpande band under utbildningen. För mig handlar min summering av kursen om ett förhållningssätt som ständigt är närvarande, som gör mig ödmjuk inför situationer där jag kommer i kontakt med andra människor, som gör att jag uppskattar och uppmunt...
Visa mer
Stefan Sandberg, Brukschef Mörrum
(5)
Jag gick kursen för att coachande förhållningssätt är en del av Södra Cell Mörrums produktionssystem och för att just coachande förhållningssätt är en viktig del av Lean. Kursen har inneburit personliga vinster för mig! Jag är relativt välutbildad inom ämnet ledarskap, både från åren i Armén och från Södra. Trots det jag väljer att citera en kol...
Visa mer
Intresseanmälan

För att få mer information från Polhage & Lundberg, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Polhage & Lundberg
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 228 recensioner