Visa utbildning.se som: Mobil

Polhage & Lundberg 

Vi, Maria Polhage & Per Lundberg har en vision sedan 2006: Att förmedla kraften och nyttan i det coachande ledarskapet och förhållningssättet till organisationer och företag över hela landet, samt tillhandahålla forskningsbaserade, prisvärda coachutbildningar till dem som vill vara verksamma som professionella coacher. 

Våra kursdeltagare i utbildningen till Diplomerad coach (ICF-ackrediterad) kommer alltså från två målgrupper: Chefer och medarbetare i organisationer som vill utveckla sitt coachande förhållningssätt, samt (blivande) coacher som vill starta eller utveckla sitt företagande och erbjuda professionell coaching som en del av utbudet. 

Vi arbetar bland annat i stora organisationer löpande. I ett fall har vi exempelvis utbildat alla 150 chefer till Diplomerad coach (ICF) samt hundratals medarbetare i coachande förhållningssätt, och vi har haft förmånen att se vilka vinster det bidrar till i verksamheten. Vi har också utbildat ledningsgrupper, HR-medarbetare, säljkårer, projektledare m. fl. både i företagsanpassade kurser samt i våra öppna kurser i Malmö. 

Att ha ett coachande förhållningssätt handlar om ett respektfullt sätt att kommunicera. Det bygger på att vi lyssnar och ställer bra frågor så att individer och organisationer lär sig, utvecklas och upplever delaktighet – på vägen mot bättre resultat och tydliga mål. Att detta fungerar är numera bekräftat, inte bara inom psykologi och pedagogik, utan av de senaste årens hjärnforskning inom området neuroledarskap där vi utbildat oss de senaste tre åren. För oss är kopplingen till forskning en viktig grundpelare i alla våra utbildningar.  

Exempel på samarbetspartners och kunder:
Livsmedelsverket, Göteborg stad, Skånemejerier, Södra, Veolia Water Technologies, Trygghetsrådet TRR, Unionen, Trelleborgs kommun, Stora Enso, Malmö stad, Uppsala kommun,  Eon, ICA Maxi, Region Skåne (samt många fler)

Visa alla utbildningar med Polhage & Lundberg

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Coaching
Certifierad & diplomerad coach Längd Pris Ort Snittbetyg
Diplomerad coach med koppling till neuroledarskap 9 dagar Från 19 500 SEK Flera orter (2)
4,9 (220)
Ledarskap
Coachande ledarskap
Coachande ledarskap inkl neuroledarskap och SCARF 3 dagar Från 9 500 SEK Flera orter (2)
5,0 (9)
Det coachande förhållningssättet inkl neuroledarskap och SCARF Från 9 500 SEK Flera orter (2)
4,9 (12)

Visa alla

Video

Det coachande ledarskapet hos Polhage & Lundberg

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Polhage & Lundberg och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Polhage & Lundberg

Ledebursgatan 3
Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 268 recensioner.

Birgitta Krook Larsson
(5)
En fantastisk varm upplevelse av lärande. Maria och Per är charmiga, kunniga och verkligen engagerande. Har sällan varit på en kurs med så mycket "valuta för pengarna". Tidigt i kursen skapades en genuin och öppen känsla i gruppen och ett stort intresse för människan.
Josefine Wanner
(5)
Att gå utbildningen "Diplomerad Coach" hos Polhage & Lundberg betyder inte bara att du lär dig hur du kan och bör coacha andra, du lär dig dessutom massor om dig själv. Maria och Per blandar praktiska övningar med viktiga teoretiska element på ett sätt att det känns som att man lär sig något nytt varenda sekund, och ändå känns det inte främman...
Visa mer
Helena Waubert de Puiseau
(5)
Maria och Per på Polhage & Lundberg är riktiga proffs, både som coacher och som utbildare. Med humor och värme har de skapat en trygg och tillåtande atmosfär i gruppen. Utöver att ha fått en riktigt bra grund för att kunna arbeta med coachning var utbildningen också otroligt utvecklande på ett personligt plan. Jag har lärt mig så mycket mer än ...
Visa mer
Intresseanmälan

För att få mer information från Polhage & Lundberg, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 268 recensioner.