Visa utbildning.se som: Mobil

Polhage & Lundberg

Polhage & Lundberg
 

Maria Polhage & Per Lundberg har en vision sedan 2006: att  förmedla kraften och nyttan i det coachande förhållningssättet till organisationer och företag över hela landet. Vår övertygelse, och erfarenhet,  är att det går att utveckla organisationers kommunikation utifrån en tillitsfull människosyn, där ledarskapet och medarbetarna är duktiga på att locka fram varandras bidrag och kreativitet, mot uppsatta mål. 

Eftersom vi vill sprida detta till så många som möjligt,  erbjuder vi coachutbildningar enligt ICF:s internationella standard till kraftigt reducerat pris då de börjar på skollovstid (sommarlov,  sportlov ca 40% lägre än ordinarie pris). Läs mer om denna möjlighet under vår ICF- Diplomerad coachutbildning. Under övriga tider har vi kursstarter som anses som ett av marknadens mest prisvärda alternativ. Vi har också en stark efterfrågan på våra företagsanpassade utbildningar i coachande ledarskap och förhållningssätt. 

Vi uppfyller vår vision genom att utbilda och träna på alla nivåer i organisationer; hålla workshops och inspirera samt coacha enskilda och grupper. Vi tycker att det är viktigt att en organisation inte bara utbildar cheferna, utan ger medarbetare  förutsättningar för, och praktisk träning i, konstruktiv (coachande) kommunikation. När det finns en gemensam plattform blir resultatet desto mer märkbart.

Det vi tror på är inget nytt. Tvärtom – redan Sokrates gjorde det och säkert många före honom. Att ha ett coachande förhållningssätt handlar om ett respektfullt sätt att kommunicera. Det bygger på att vi lyssnar och ställer bra frågor så att individer och organisationer lär sig, utvecklas och upplever delaktighet – på vägen mot bättre resultat och tydliga mål. Att detta fungerar är numera bekräftat, inte bara inom psykologi och pedagogik, utan av de senaste årens hjärnforskning inom området neuroledarskap inom vilket vi har viss utbildning.

Vi är förvissade om att det går att lära sig detta och förädla sin förmåga att utveckla andra människor. Är det vad ni också vill förbättra ytterligare, så vill vi vara er samarbetspartner. Vi har kundsamarbeten som sträcker sig över flera år ner till några dagar. 

Exempel på samarbetspartners och kunder:
Livsmedelsverket, Södra Skog,  Trygghetsrådet TRR, Stora Enso, Statens veterinärmedicinska anstalt,  Båstad kommun, Sveriges HR-förening, Uppsala kommun, Ikano bank, Eon, ICA Maxi, Region Skåne och Malmö stad (samt många fler)

Visa alla utbildningar med Polhage & Lundberg

Utbildningar - Polhage & Lundberg

Öppen utbildning
Coaching
Certifierad / diplomerad Längd Pris Ort Snittbetyg
Diplomerad coach 9 dagar 16 000 SEK Malmö          
(161)
Företagsanpassad utbildning
Coaching
Coachande ledarskap 3 dagar 12 500 SEK Flera orter (2)          
(9)
Det coachande förhållningssättet 3 heldagar 12 900 SEK Flera orter (2)          
(12)
Team och grupputveckling 3 dagar Rikstäckande
HR
Coachande förhållningssätt för HR 3 dagar Rikstäckande          
(18)
  • = Film

Film

Det coachande ledarskapet hos Polhage & Lundberg

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Polhage & Lundberg

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter till Polhage & Lundberg

Polhage & LundbergLedebursgatan 3
Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner

          (5)
Hafida Mandile   |   2017-10-17
Den bästa utbildningen som jag har gjort i hela mitt liv. Utbildningen har gett mig konkreta verktyg att använda på både privat och i arbetsliv. Jag kan varmt rekommendera denna kurs då det har varit värt var enda sekund och var enda öre. Tack Maria och Per. Jag har blivit en ny person
          (5)
Lena Funke Andersson   |   2017-10-13
Proffsig, givande och inspirerande utbildning med ett jättebra upplägg! Maria och Per var fantastiska! Mycket kompetenta och professionella, förenat med värme och engagemang. Jag har utvecklats både arbetsmässigt och privat och uppskattade också det fina samarbete och vänskap som skapades med övriga kurskolleger. Rekommenderar varmt denna utbild...
Visa mer
          (5)
Sivan Wahlström   |   2017-10-11
Lyhörda utbildare. Många aha upplevelse under utbildningen. Vi fick många bra verktyg som även kan användas i vardagen. Jag kan starkt rekommendera Maria & Per 👍👍👍
Logga in som Polhage & Lundberg