Visa utbildning.se som: Mobil

Google Ads företagsanpassad

Pineberry
Kort om utbildningen
Enligt överenskommelse
5 950 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Enligt överenskommelse - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Distans, Rikstäckande
Google Ads

Kursbeskrivning

Lär dig annonsera med Google Ads!

Annonsering med Google Ads är ett snabbt och effektivt för dig att synas i samma stund som din målgrupp aktivt söker efter tjänsterna och produkterna du erbjuder.

Våra erfarna kursledare skräddarsyr en utbildning som passar just ditt företags unika förutsättningar, vare sig ni är helt nya till Google Ads eller om ni har grundkunskaperna men vill ta er annonsering till nästa steg.

Våra certifierade kursledare har lång praktisk erfarenhet av att hjälpa företag öka sina konverteringar och få fler kunder med digital marknadsföring. Tillsammans med er sätter de ihop ett kursprogram som passar era behov för att ni ska få ut det bästa möjliga resultat av er marknadsföring efter genomförd utbildning. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på en utbildning som passar just er!

Det här är en företagsanpassad utbildning där programmet anpassas till er nivå. Den passar alla från kompletta nybörjare till de som har arbetat med Google Ads under en längre tid men som vill förbättra sina resultat.

Utbildningens pris

Kontakta oss för offert

Google Ads för ditt företag

Den här utbildningen är i första hand för företag som vill ha en skräddarsydd utbildning för sina anställda, t.ex. för sin marknadsavdelning eller annan grupp inom företaget. Om du är ute efter en öppen utbildning för dig själv eller ett fåtal kollegor rekommenderar vi Webbdagarnas utbildning Introduktionskurs i Google Ads där vi på Pineberry är kursledare och föreläsare.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Utbildningen är helt skräddarsydd efter era behov och förutsättningar. Exempel på moment vi vanligtvis fokuserar på är:

  • Möjligheterna med Google Ads (AdWords)
  • Förståelse för sökordsanalys och hur du sätter din strategi
  • Inblick i kontostruktur och best practice för annonser
  • Landningssidor & kampanjinställningar
  • Optimering och hur du bäst fördelar din budget
  • Följa upp din annonsering och förbättra dina resultat

Upplägg

Normalt sett ses vi över en heldag med pauser för fika och lunch, men kursen kan skräddarsys helt och hållet efter era behov. Kanske passar två halvdagar er bättre, eller behöver ni bara några timmars uppfräschning av någon speciell del av Google Ads?

Vid undervisning på annan ort än Stockholm tillkommer resa och ev. boende.

Kursledare

Simon

Simon Davidsson

Head of SEM, Pineberry
Simon är Pineberrys Head of SEM och med flera års erfarenhet av digital annonsering med Google Ads. Han föreläser ofta runtom Sverige och är en återkommande medlem av teamet bakom Sökpodden. Han publicerar regelbundet artiklar om digital marknadsföring på vår blogg Sökmotorkonsult.se och är även kursledare för våra populära utbildningar inom Google Ads.

Pontus

Pontus Karlsson

CPO, Pineberry

Pontus Karlsson är Pineberrys CPO och han har jobbat med sökmotoroptimering i över 10 år. Hans gedigna karriär inom digital marknadsföring har gett honom breda kunskaper inom SEO, SEM, annonsering i sociala medier, affiliatemarknadsföring och mycket mer. Hans ledord inom digital marknadsföring är ”syns man inte så finns man inte”, en filosofi som hjälpt honom att ständigt nå nya framgångar i hans karriär. Han är en återkommande röst i populära Sökpodden och en uppskattad kursledare på Webbdagarna Academy.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Google Ads företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 8 recensioner.

Susanne
(5)
Nyttigt och intressant
Daniel
(5)
Givande och inspirerande, med en tydlig struktur i fokus
Jennifer
(5)
Gav en grundläggande förståelse för Google Ads och en tillräckligt med kunskap för att kunna sätta upp och optimera egna kampanjer.

Pineberry

Välkommen till Pineberry - Vi ökar din försäljning online

Pineberry hjälper dig synas på rätt sökord när potentiella kunder söker efter dina produkter eller tjänster. Med vår hjälp kan du nå nya kunder genom effektiv SEO och annonsering på Google, Facebook, Amazon, Instagram och YouTube. Sedan starten 2007 har...


Läs mer om Pineberry och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Pineberry

Kungsgatan 55
111 22 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 22 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Google Ads företagsanpassad från Pineberry, fyll i dina uppgifter:

För anmälan till våra företagsanpassade kurser krävs det att ni är minst 3 deltagare *
Vi är minst 3 deltagare

Liknande utbildningar