Visa utbildning.se som: Mobil

Annonsering på Facebook och Instagram företagsanpassad

Pineberry
Kort om utbildningen
5 950 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Enligt överenskommelse - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Distans, Rikstäckande
Digital marknadsföring

Kursbeskrivning

Vill ni ha en skräddarsydd kurs inom digital marknadsföring som är anpassad efter era behov?

Facebook Ads är en kraftfull annonsplattform som ger dig tillgång till de två största sociala mediekanalerna just nu med möjlighet att annonsera både på Facebook Instagram. Det finns över 6,3 miljoner svenskar på Facebook idag och det har aldrig varit lika viktigt att synas i sociala medier som idag. Facebook Ads ger dig möjlighet att effektivt och träffsäkert annonsera till just din målgrupp. Vi lär dig använda Facebooks annonsverktyg både teoretiskt och praktiskt under utbildning skräddarsydd för dina behov och förutsättningar.

Våra certifierade kursledare har lång praktisk erfarenhet av att hjälpa företag öka sina konverteringar och få fler kunder med digital marknadsföring. Tillsammans med er sätter de ihop ett kursprogram som passar era behov för att ni ska få ut det bästa möjliga resultat av er marknadsföring efter genomförd utbildning. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på en utbildning som passar just er!

Det här är en företagsanpassad utbildning där programmet anpassas till er nivå. Den passar alla från kompletta nybörjare till de som arbetat med annonsering i sociala medier under en längre tid men vill få bättre resultat eller utmana sin strategi.

Utbildningens pris

Kontakta oss för offert

Annonsering på Facebook och Instagram för ditt företag

Den här utbildningen är i första hand för företag som vill ha en skräddarsydd utbildning för sina anställda, t.ex. för sin marknadsavdelning eller annan grupp inom företaget. Om du är ute efter en öppen utbildning för dig själv eller ett fåtal kollegor rekommenderar vi Webbdagarnas utbildning Annonsera på Facebook och Instagram där vi på Pineberry är kursledare och föreläsare. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Utbildningen är helt skräddarsydd efter era behov och förutsättningar, hör av dig till oss så sätter vi ihop en företagsanpassad kurs bara för er!. Exempel på några av de saker vi går igenom på våra utbildningar.

  • Hur annonsering på Facebook och Instagram fungerar
  • Sätta rätt mål för din annonsering
  • Segmentera dina målgrupper och välja rätt kanal
  • Kontostruktur, kampanjinställningar, spårning och målgrupper
  • Skapa säljande annonser
  • Optimering, mätning och uppföljning av din annonsering för ännu bättre resultat

Upplägg

Normalt sett ses vi över en heldag med pauser för fika och lunch, men kursen kan skräddarsys helt och hållet efter era behov. Kanske passar två halvdagar er bättre, eller behöver ni bara några timmars uppfräschning av någon speciell aspekt av Facebook-annonsering?

Vid undervisning på annan ort än Stockholm tillkommer resa och ev. boende.

Kursledare

Facebook Ads

Nicklas Krus

Head of Paid Social, Pineberry
Pineberrys Head of Paid Social Nicklas Krus har lång erfarenhet av både digital annonsering och SEO. Med sitt norrländska lugn och sakkunnighet är han en uppskattad föreläsare och kursledare som får komplicerade aspekter av digital marknadsföring att låta enkelt. Nicklas medverkar även ofta i Sökpodden och skriver spännande inlägg om annonsering på Facebook på vår blogg Sökmotorkonsult.se.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Annonsering på Facebook och Instagram företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 7 recensioner.

Anna
(5)
Möjligtvis mer info i Facebook och Instagrams verktygslåda, "hands on".
Kursdeltagare
(5)
Bra mix av strategi och operativt "how to" om Facebook Ads
Kursdeltagare
(5)

Pineberry

Välkommen till Pineberry - Vi ökar din försäljning online

Pineberry hjälper dig synas på rätt sökord när potentiella kunder söker efter dina produkter eller tjänster. Med vår hjälp kan du nå nya kunder genom effektiv SEO och annonsering på Google, Facebook, Amazon, Instagram och YouTube. Sedan starten 2007 har...


Läs mer om Pineberry och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Pineberry

Kungsgatan 55
111 22 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 22 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Annonsering på Facebook och Instagram företagsanpassad från Pineberry, fyll i dina uppgifter:

För anmälan till våra företagsanpassade kurser krävs det att ni är minst 3 deltagare *
Vi är minst 3 deltagare