Visa utbildning.se som: Mobil

Retorik för chefer och projektledare

Per Furumo - Retorik, tal, presentation, storytelling
Kort om utbildningen
Enligt överenskommelse med kund
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Retorikkursen för chefer och projektledare - led med känsla

Bli Chefen alla vill lyssna på med Per Furumos retorikutbildning! Är du en person med ansvar? Leder du en arbetsgrupp eller har du konsekvent ansvar i form av en chefsposition? Då bör du läsa vidare, detta är en kurs som kommer lära dig de retoriska knepen till en tydligare ledarstil. Bli bättre på att förmedla ditt budskap, lär dig presentera med pondus och stil.

Vad är det som gör att det är så mycket intressantare att lyssna till vissa än till andra? Denna fråga har många svar men ett svar vi kan vara säkra på är att det rör sig om så oerhört mycket mer än själva innehållet. Modern kommunikationsforskning från Harvard och IMD visar detta påtagligt.

"Vad vi säger är viktigt, hur avgör genomslaget" Per Furumo.

Förbättra ditt ledarskap med retorik

Retorik är så mycket mer än bara det vi säger, det handlar om rösten, kroppsspråk och de många olika retoriska knepen som du kan tillämpa i tal och presentationer. Är du nervös inför att tala för folk? Övervinn scenskräck, rampfeber och nervositet med kunskap! Genom att bli trygg i uppmärksamheten kommer du bli tydligare och ta naturlig plats. Allt är möjligt, med rätt förutsättningar!

Gå vidare med en intresseanmälan

Gör en intresseanmälan så får du mer information hemskickat om Per Furumo rörande priser och upplägg kursinformation med mera.

Målgrupp

Retorikkursen vänder sig främst till dig som jobbar med någon typ av ansvar eller ledarskap, men passar också bra för dig som vill bli en bättre retoriker.

Är du säljare och vill ha en retorikutbildning anpassad till ditt skrå? Klicka här

Kursinnehåll

Detta är några av kursens viktigaste punkter.

  • Utveckla din förmåga att vara tydlig i alla olika lägen från skarpt till lugn.
  • Frigöra dig från hämningar och hinder i den professionella talarsituationen.
  • Utveckla din förmågan att inge förtroende, pondus och starka intryck på din publik.
  • Lär dig uppnå ännu vassare och effektiv muntlig kommunikation oavsett talarsituation.
  • Hitta samspelet mellan dig och hjälpmedel som t.ex. Powerpoint (eller andra medel) till ett enastående verktyg!

Vid kursens slut kommer du inse att en skicklig retoriker kan använda sina egenskaper i alla typer av kommunikation. Privat som professionell.

Referenser

Per Furumos föreläsning hos oss på Göteborgs juristklubb vårt jubileumsår 2018 var oerhört inspirerande, för att inte säga trollbindande".
Robert Moldén, EU-advokat och ordförande i Göteborgs juristklubb

"Jag har varit på många utbildningar i retorik och presentationsteknik. Per Furumos är den i särklass bästa med konkret, handfast vägledning rakt igenom!" 

Peter Rigling, Jurist och Kanslichef, Trafikskadenämnden

Per ger deltagarna en värdefull ögonöppnare - Tele2

" Tele2 Sverige AB har valt att engagera Per Furumo vid inledningen av vårt grundläggande ledarskapsprogram. Pers seminarium är tänkt att väcka deltagarnas nyfikenhet och förståelse för vikten att jobba med det egna uttrycket. Att som chef vara medveten om sitt uttryck, sin röst och sitt kroppsspråk underlättar mycket i samspelet med omgivningen. Per är en god pedagog och har en gedigen bakgrund inom sitt område. Han inger därför stort förtroende och ger deltagarna en värdefull ögonöppnare."

Kristina Vallin
Personaldirektör, Tele2 Sverige AB

"Gav kommunikation och framställning en ny dimension"

"Att tala inför grupp är ett uppdrag som många såväl specialister som chefer ställs inför. Vi blir då värderade av lyssnaren vad gäller både budskap som framförande. I min roll som kompetensutvecklare möter jag ofta medarbetare och chefer som vill ha "presentationsteknik", det vill säga hur ska jag använda tekniska hjälpmedel samt förbereda och genomföra min dragning. Nästan alltid glöms det verkliga verk tyget, rösten, bort.

Workshopen med Per Furumo gav kommunikation och framställning en ny dimension. Röstverktyget prövades och en liten ändring i röstläge, snabbhet att tala eller andning gör så MYCKET för att lyssnaren ska hålla kvar koncentration och intresse.

Per Furumo är en inspiratör och glädjespridare! Under hans workshop får man många roliga och nyttiga återkopplingar, glada skratt och användbara kunskaper.

Det ska vara kul att lära."

Birgitta Lindell, Kompetensutvecklingschef, Scan AB

"Lär pedagogiskt & initierat ut grunderna i hur man använder rösten"

"I alla organisationer gäller det att använda sina uttryck så att mottagaren lyssnar. Då räcker inte bara orden som budskap. Per Furumo lär pedagogiskt och initierat ut grunderna i hur man använder röst, kropp och uttryck så att budskapet går fram."

Lena Alfredius, Ledarskapskonsult, Evidenta group

Video

Investering

Enligt överenskommelse. Kontakta Per Furumo via intresseanmälan nedan för prisförslag.

Kursledare

Om Per Furumo

Per FurumoPer Furumo är sångaren och pedagogen som blev kommunikationskonsult. Utifrån sina erfarenheter från samarbeten med flera av världens främsta dirigenter, sångsolister och orkestrar har Per förpackat och omsatt sina kunskaper för näringslivet.

Bland kunderna finns en rad av Sveriges stora företag, såsom Arla, Fortum, Fjärde APfonden, Electrolux, Ledarna, SCA, SKF, NCC, Fortum, Svevia, Handelsbanken, SEB, de stora advokat‐och revisionsbyråerna och många andra. Ofta arbetar hans kunder på ledningsgruppsnivå men även på andra nivåer, exempelvis sälj.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Retorik för chefer och projektledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Per Furumo - Retorik, tal, presentation, storytelling

Per Furumo - Retorik, tal, presentation, storytelling

Men vad är det då som gör att det är så mycket intressantare att lyssna till vissa än till andra? En sak kan vi vara klara över: det handlar om oerhört mycket mer än innehållet. Modern kommunikationsforskning från Harvard och...


Läs mer om Per Furumo - Retorik, tal, presentation, storytelling och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Per Furumo - Retorik, tal, presentation, storytelling

Klarabergsviadukten 63
Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Retorik för chefer och projektledare!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 13 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området