Visa utbildning.se som: Mobil

Säljutbildning

Peppe Ekmark
Kort om utbildningen
3 920 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Börja redan idag! - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Säljutbildning

Kursbeskrivning

Just nu ingår 1 timme coachning med Peppe i priset (ord. pris 18.650)

Säljutbildning med Peppe Ekmark

Denna säljutbildning ger dig de tips och råd du behöver för att sticka ut i den stenhårda konkurrensen.

Peppe är en skicklig utbildare och föreläsare som går på djupet i försäljningsteknik där du får alla verktyg som behövs för att fånga intresse, bygga relation och slutligen sälja. Med sin långa bakgrund som chef för flera stora försäljningsavdelningar delar Peppe med sig av sina egna erfarenheter, tipsar och utmanar för att plocka fram din inre stjärnsäljare.

Testa onlineutbildningen innan du köper den

Jag vill att alla som går denna  säljutbildning ska bli 100% nöjda. Därför får du testa introduktionen och första modulen helt gratis innan du köper hela utbildningen. När du köpt utbildningen kan du fortfarande ändra dig inom 30 dagar och få pengarna tillbaka om du inte gått mer än de tre första modulerna.

Kursinnehåll

Här är de 10 stegen som du får lära dig och träna på under säljutbildningen.

  • Vinsten för kunden
  • Boka möte
  • Första mötet med kunden
  • Hantera invändningar
  • Behovsanalysen
  • Presentationen
  • Avslutsteknik
  • Uppföljning
  • Att tänka på som säljare
  • Den personliga vinsten

Varje övning har en nedladdningsbar PDF som du använder när du lär dig och tränar på att göra saker utifrån din egen situation. I slutet av utbildningen får du också en PDF med alla övningar samlade i en 34-sidors workbook, som du kan ladda ner och använda även när du inte är inloggad.

Video

     

Upplägg

Säljutbildningen består av en introduktion och 10 moduler som du genomför i den takt som passar dig bäst. Varje modul tar ungefär 2 timmar att genomföra och består av video, text, exempel, övningar och ett delprov som du ska klara av för att fortsätta till nästa modul.

Jag rekommenderar att du gör utbildningen på två veckor för att hålla fokus men också ha lite tid för eftertanke efter varje modul. När du klarat av hela onlineutbildningen kan du alltid gå tillbaka till modulerna vid senare tillfälle för att fortsätta träna på det som behövs eller för att fräscha upp minnet.

Säljutbildningen finns tillgänglig för dig ett helt år efter ditt köp, så du kan komma tillbaka och träna regelbundet och fortsätta att utvecklas som säljare under året.

Kursledare

Peppe Ekmark

Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap bland annat som försäljningsdirektör inom Kinnevikkoncernen. Han har visat att det går att både sälja, leda och leva på ett kärleksfullt sätt och att detta skapar lönsamhet i slutänden. Med sin metod och sitt sätt att tänka har han hjälpt flera företag att förbättra sina resultat kraftigt.

Examen, diplom m.m.

När du har klarat av hela säljutbildningen skickar jag dig ditt eget personliga diplom så du kan visa kollegor eller blivande arbetsgivare din kompetens inom försäljning. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Säljutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 10 recensioner.

Kursdeltagare
Peppes upplägg och genuina engagemang är verkligen något som sticker ut och jag rekommenderar honom vidare till alla som har ett intresse av teamkänsla OCH ökad försäljning i kombination. Jag arbetar med digital marknadsföring och arrangerar event men anser att jag haft lika bra nytta av dessa dagar som våra renodlade säljare
Kursdeltagare
"Under två dagar fick Peppe vårat team att stärkas inifrån och ut! Han levererade sanningar, påminnelser och kunde samtidigt ta fram det bästa i var och en av oss. I Peppes utbildning får du göra en resa som inte bara tar ditt sälj till en ny nivå, du får samtidigt göra en personlig resa som kommer förändra dig till det bättre. Tack för en bra d...
Visa mer
Kursdeltagare
"Vilken närvaro och inspiration. Peppe motiverar och engagerar, du får personlig utveckling och boozt på samma gång. Detta är på riktigt!"

Peppe Ekmark

Konsten att skapa engagerade medarbetare

För Peppe Ekmark finns det ingen större glädje än att få iaktta nyfikenheten och entusiasmen hos de människor han möter och som han får möjlighet att dela med sig av sina kunskaper till. Peppe är en unik person. Han är...


Läs mer om Peppe Ekmark och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 28 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Säljutbildning från Peppe Ekmark, fyll i dina uppgifter: