Visa utbildning.se som: Mobil

Sälj- och ledarskapsutbildning Italien

Peppe Ekmark
Kort om utbildningen
5 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Capannori
Företagsanpassad utbildning
   
Capannori

Kursbeskrivning

En sälj- och ledarskapsutbildning

Den här kursen är för dig som älskar ditt jobb och brinner för att hjälpa människor. Till dig som också har lättare att sätta andra före dig själv. Nu är det din tur att utveckla dig och ge dig själv en belöning.

I den här kursen kommer du få lära hur du kan sticka ut ur mängden samtidigt som du lära dig jobba effektivt och smart istället för hårt och tidskrävande. Du tillhör dem som vill få mer kunder eller på ett annat sätt öka din omsättning och därmed din vinst.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Under fem dagar går vi igenom det som krävs för att kunna göra detta. Dels får du lära dig nya metoder inom försäljning som kommer att hjälpa dig att öka din försäljning. Vidare kommer vi hjälpa dig att förstå hur du själv kan påverka ditt resultat genom att bli en bättre ledare, både för dig själv och dina kollegor. Kursen ger dig de tips och råd du behöver för att sticka ut i den stenhårda konkurrensen.

Utöver detta kommer vi att äta goda middagar samt dricka goda viner. Självklart kommer vi även att röra på oss i form av morgonträning eller Yoga för dem som vill. Och sist men inte minst får du inte glömma bort att du kommer få ett helt nytt nätverk på denna magiska utbildning i underbara Toscana i Italien. Ett land som har så mycket att erbjuda.

Video

Upplägg

Dag 1

Presentation av varandra

Vi börjar med att presentera oss för varandra och samtidigt reflektera över tre saker.

 1. Vem är jag?
 2. Vad vill jag?
 3. Vart är jag på väg?

Dag 2

Vinsten för kunden

Alla människor som vi möter har sina drömmar och mål i livet. Anledningen till att man vill göra skönhetsbehandlingar kan vara olika för alla. Varför kom just denna kund in idag och hur kan du hjälpa den här personen att nå just sina mål och drömmar. Gör du det har du skaffat en kund och vän för alltid.

Dag 3

Avslutsteknik

Hur går du tillväga för att sälja din produkt eller tjänst. Hur kan du hjälpa kunden att själv fatta beslut att vilja köpa av dig. Vad finns det för fällor som gör att kunden faktiskt vill köpa av dig men du inte har förstått det. Är priset verkligen det viktigaste eller tror vi bara det. Hur kan du sälja till fullt pris och kunden ändå känna sig nöjd.

Investering

Max antal deltagare per kurs: 14 st

 • Tre utbildningsdagar
 • Utbildningsmaterial
 • Boende fyra dygn på Casa Oliveta
 • Alla måltider inkl. dryck
 • Besök på vingård
 • Alla transporter i Toscana
 • Tid för reflektion
 • Ett helt nytt affärsnätverk

Kursledare

Peppe

Peppe Ekmark

Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap bland annat som försäljningsdirektör inom Kinnevikkoncernen. Han har visat att det går att både sälja, leda och leva på ett kärleksfullt sätt och att detta skapar lönsamhet i slutänden. 

Mari Höglund

Mari Höglund

Mari Höglund jobbar som affärskonsult och har över 17 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Hennes önskan är att få dela filosofin om att jobba smartare inte hårdare kombinerat med de erfarenheter och den kunskap som gett henne själv och många andra människor nycklar för att utvecklas och lyckas i sin yrkesroll eller som företagare. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Sälj- och ledarskapsutbildning Italien, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Peppe Ekmark

Konsten att skapa engagerade medarbetare

För Peppe Ekmark finns det ingen större glädje än att få iaktta nyfikenheten och entusiasmen hos de människor han möter och som han får möjlighet att dela med sig av sina kunskaper till. Peppe är en unik person. Han är...


Läs mer om Peppe Ekmark och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sälj- och ledarskapsutbildning Italien!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 28 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Sälj- och ledarskapsutbildning Italien från Peppe Ekmark, fyll i dina uppgifter: