Visa utbildning.se som: Mobil
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Populära ämnen
Teknik
Vård
Ekonomi
Ledarskap
Arbetsmiljö
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås

Personlig utveckling program

Peppe Ekmark
Kort om utbildningen
6 månader
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Toscana
Toscana
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Toscana
Kontakta oss för mer information

Toscana
Kontakta oss för mer information

Kursbeskrivning

The Next Chapter - Design your life and career

Är du redo att lyfta dig själv till nästa nivå? Då är det här programmet för dig!

Under sex månader får du chansen att funderaöver ditt liv, din karriär och aktivt designa din framtidsplan.

Programmet innehåller 12 spännande moduler, två härliga retreats i ljuvliga Toscana, personlig coaching och gruppträffar. Under programmet ökar din självinsikt och förmåga att lyfta ditt liv och karriär till nya höjder.

I lugna och vackra miljöer i Toscana börjar du med att fundera på vad just du är ämnad för - och hur du kan få både din drömkarriär OCH leva ditt drömliv. Lär känna dig själv under trevliga former tillsammans med andra som också vill få ut mer av livet. 

Vi har skapat ett unikt program där vi hjälper dig att leva ditt bästa liv och bli ditt bästa jag. Ett nytt kapitel i livet helt enkelt!

Du får insikt i vad som kanske hindrar och håller dig tillbaka idag.  Du hittar styrkor och kompetenser du inte visste du hade. Genom att förstå hur dina tankar – både medvetna och undermedvetna – styr dig kan du göra nya val, utveckla ditt liv och skapa häpnadsväckande resultat.

Vi följer dig under hela perioden och hjälper dig att lösa dina utmaningar och utveckla alla områden du behöver utveckla. Vi lämnar ingenting åt slumpen. Din framgång är vår framgång.

Varför du ska gå programmet

Du kanske saknar något i ditt liv. För att må bra och få ny energi kan du behöva ta ett steg tillbaka från en hektisk livsstil. Få tid att reflektera över hur ditt liv ser ut idag och hur du vill forma det i framtiden. 

Under sex månader får du gott om tid att utforska vem du är och vart du är på väg samt hitta ditt fokus och inre lugn. Efter programmet har du satt nya mål och har en plan för vilka förändringar du behöver göra för att designa ditt framtida spännande liv. 

Våga drömma stort

Under programmet får du chansen att utforska dina drömmar och förändra ditt liv. Du kanske kommer på att du vill flytta och arbeta från ett annat land, skriva en bok, ta ett högre chefsjobb, starta ett företag, bli artist, konstnär eller multimiljonär. The Sky is the limit.

Vi hjälper dig att snabba upp processen med att designa ditt nya liv - precis som du vill ha det.

Video

Upplägg

1. Uppstartsretreat i Toscana

Vi startar programmet  med en resa till Toscana i Italien under 5 dagar. Det viktigaste med dessa dagar är att du får mycket tid att stanna upp och reflektera.

 • Vem är jag?
 • Vad vill jag?
 • Vart är jag på väg?

Genom att titta INÅT får du många insikter under dessa dagar. Vi blandar många gemensamma diskussioner och övningar i gruppen med egen tid för att reflektera över din situation idag. Innan du åker hem har du satt upp din nya riktning framåt som kommer hjälpa dig mot dina drömmar och mål i livet. 

2. Personlig coachning

Mellan varje träff får du personlig coaching av Peppe eller Charlotte  - eller både och. Vi peppar och stöttar dig att ta fram dina styrkor och ta bort allt som kan hindra dig från att lyckas.

3. Gruppträffar

Efter resan till Toscana träffas vi i gruppen vid ett tillfälle varje månad. Under denna träff följer vi tillsammans upp hur långt vi har kommit samt justerar planer och strategier baserat på din inriktning och de mål du har satt upp under resan.

4. Eget arbete

Under programmet jobbar du med egna uppgifter som du hittar i form av en inspirerande arbetsbok och en digital verktygslåda med olika videos med tips och övningar.

5. Facebook-grupp

Under hela programmet har du tillgång till både oss och gruppen i vår exklusiva Facebook-grupp. Vi kommer med andra ord följa dig minutiöst under hela perioden. Vårt fokus är att hjälpa dig att nå dina nya mål och få det liv och det arbetsliv som du längtar efter!

6. Avslutningsretreat i Toscana

Under den sjätte månaden är det dags för att återigen ses i Toscana under 4 dagar. Här kommer vi att sammanfatta hela resan, ge dig nya värdefulla verktyg samt fira dina nya framgångar. Allt för att du sen ska kunna följa dina drömmar, ha en tydlig kompass i livet och karriären och leva ditt nya fantastiska liv på det sätt som du själv vill leva det!

Investering

VAD ÄR PRISET OCH VAD INGÅR?

6 månader: Vi har lagt upp programmet på sex månader så att du har gott om tid att jobba med din personliga och professionella utveckling. 

2 retreats i Toscana: Programmet börjar och slutar i Toscana, totalt 5 plus 4 dagar. I priset ingår allt dvs utbildningspass, frukostar, luncher, middagar, boende samt besök på vingårdar och vinprovning.

OBS - flygresan ingår inte utan bokas och betalas separat.

Personlig coaching: Under programmet får du tillgång till personlig coaching vid 8 tillfällen.

Gruppträffar: Varje månad har vi uppföljning med hela gruppen, där vi delar insikter och erfarenheter och peppar varandra.

Verktygslåda och arbetsmaterial:I programmet ingår även ett gediget arbetsmaterial och en unik digital verktygslåda.

Mat & logi

Casa Oliveta

Att byta miljö är en viktig ingrediens i vårt koncept. Casa Oliveta är en fantastisk gård utöver det vanliga. Platsen är som gjord för att skapa nya tankar och idéer och inspirerar till förändring.

Att träffa nya människor och att vara i en vacker och inspirerande miljö ger själen ro, tankarna svängrum och  livsglädjen en boost. Vi hjälper dig att bli ditt bästa jag - samtidigt som du kan koppla av fullständigt. Vi ser till att du har allt du behöver!

Kursledare

Dina programledare

Två av Sveriges mest efterfrågade ledarskapsutvecklare och coacher har teamat ihop sig för att hjälpa dig att bli ditt BÄSTA jag! "Efter att under många år jobbat med tiotusentals individers personliga och professionella utveckling sa det KLICK! när vi träffades". Charlotte ville hålla retreats i Toscana och Peppe hade allt på plats med sin gård Casa Oliveta. Vi fann en gemensam passion för Italien, ett bra liv, roliga jobb och framförallt att se människor utvecklas. Det här är vi: 

Om Charlotte Hågård

 • Karriärutvecklare som coachat över 10 000 personer på alla nivåer, branscher och roller
 • LinkedIn-expert och Författare till nio karriärböcker, bl a Alla har Talang, Bli din egen coach och Stick ut på LinkedIn
 • Lever sin dröm och driver verksamhet iSverige och Italien.
 • En efterfrågad föreläsare som hållit fler än 2500 kurser, föreläsningar och webbinarier
 • MOTTO:Livet är för kort för att ha tråkigt. Satsa på ett liv och en karriär du älskar!

Om Peppe Ekmark

 • Efterfrågad föreläsare och utbildare inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling 
 • Lever sin dröm och driver en kursgård i Toscana
 • Författare till 3 böcker inom ledarskap och försäljning 
 • Coach till ett stort antal företagare, chefer och privatpersoner
 • MOTTO:Allt är möjligt, bara du själv TROR på det - och GÖR det som krävs

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Personlig utveckling program, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 7 recensioner.

KARIN ATTERFORS, MARKNADSSTRATEG
Jag "råkade" hamna på en av Charlottes kurser och blev direkt fångad av hennes engagemang men också handfasta tips och verktyg. En kurs blev till flera vilket gav mig inspiration att göra en självinventering och staka ut en väg framåt . Tack för rak feedback och pepp! Till den som står och stampar eller funderar på vad nästa steg skulle kunna ...
Visa mer
ROBERT OLKINUORA, VD
Tack för en helt fantastisk utbildning! Med dina historier, insikter och ditt individuella bemötande inspirerar du människor på ett sätt som jag inte sett förr. Följer man dina tydliga råd och anammar man det ”mind set” du förespråkar så kommer man garanterat lyckas som säljare och ledare. Jag hoppas innerligen att många andra får chansen att ...
Visa mer
ANETTE RINGBOM, ENTREPRENÖR
Det bästa av allt är att jag har fått en klarsynthet i vad jag vill göra, hur jag vill utveckla mitt eget arbete och hur jag vill utveckla mig själv. Så det känns verkligen som att både jag och mitt företag är på väg.

Peppe Ekmark

Konsten att skapa engagerade medarbetare

För Peppe Ekmark finns det ingen större glädje än att få iaktta nyfikenheten och entusiasmen hos de människor han möter och som han får möjlighet att dela med sig av sina kunskaper till. Peppe är en unik person. Han är...


Läs mer om Peppe Ekmark och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 35 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Personlig utveckling program från Peppe Ekmark, fyll i dina uppgifter: