Ledarskapsutbildning för företag - Heldag

Peppe Ekmark
Kort om utbildningen
1 dag
85 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss för upplägg - Sverige
Företagsanpassad utbildning
Rikstäckande
Ledarskapsutbildning för företag - Heldag

Kursbeskrivning

Ledarskapsutbildningen som garanterat gör skillnad och leder till resultat som tidigare kändes omöjliga.

Ledarskapsutbildningen som garanterat tar ditt företag till en helt ny nivå med förutsättningar för att kunna arbeta tillsammans utan friktion - där alla kan fokusera på det som är viktigt för att ta arbetet och företaget framåt.
Vinsten blir, utöver bättre arbetsresultat och arbetsglädje, en ökad omsättning och bättre vinst. Garanterat.


Investera i tid med Peppe och skapa bättre resultat än någonsin tidigare. Peppe ger er insikter och verktyg och garanterar att ni kommer skapa ännu bättre samarbeten på företaget, där era anställa genuint vill vara med och bidra på sina egna sätt.

Upplägg

Ledarskapsutbildningen inleds alltid med att intervjua deltagarna. Sedan träffas vi under en heldag och guidar gruppen genom ett noga förberett program som bevisat skapar bra resultat. Det är en fördel om alla kan äta middag tillsammans
på kvällen och fortsätta diskutera dagens innehåll. Efter dagen kommer alla deltagarna att inse vad som måste göras för att företaget ska kunna ta nästa
steg.
Utbildningens innehåll är indelat i tre pass.

Pass 1: En insiktsfull föreläsning om hur ni skapar ett framgångsrikt arbetsteam.

Det här passet handlar om hur ni får ett arbetsteam att gå från att leverera bra, till att på kort tid leverera resultat som ni inte ens själva trodde var möjliga. Här får ni lära er att skapa ett engagerat team som gör allt för att ni tillsammans ska nå era uppsatta mål. Det här backas upp med konkreta förslag kombinerat med erfarenheter och exempel från verkliga livet.

Pass 2: De åtta stegen som får er att inse vad som krävs för att skapa framgång.

Det här passet innehåller stegen som hjälper er att skapa mer framgångsrika arbetsteam. Vi går igenom vad som får er att vilja göra det extra som behövs för att bli fokuserade, motiverade och en gång för alla släppa alla hinder - de som idag gör att ni inte levererar på topp. Passet bygger på Peppes senaste bok ”Leda bra eller leda bäst – 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta”, som blev nominerad till årets HR-bok 2021.

Pass 3: Övningar med insikter om hur vi fungerar och får bättre förståelse för oss själva och våra kollegor.

På det här passet gör ni övningar som får er att förstå varför ni inte alltid når era mål. När ni inser varför, kan ni sedan göra de förändringar som krävs och i princip nå alla mål som ni vill. Det är här som ni själva börjar inse att ni måste göra förändringar och när alla blir delaktiga kommer ni att vilja ta nästa steg och vilja samarbeta ännu bättre.

Investering

Detta ingår i ledarskapsutbildningen:
• Djupintervjuer med 2 deltagare för att identifiera just era utmaningar
• Förberedelse inför utbildningen för att anpassa den till era utmaningar
• En heldag ledarskapsutbildning
• Personliga login och tillgång till onlineutbildningen under ett år
• Två uppföljningstillfällen: efter halva utbildningen och vid examinationen
• Diplom efter genomförd utbildning
• Nerladdningsbar workbook med en sammanfattning av hela utbildningen
Pris: 85 000 kr

Moms samt eventuella rese- och boendekostnader tillkommer på ovanstående priser. Vid bokningstillfället erhålles en bokningsavgift på 30% av totalbeloppet. Resten betalas vid kurstillfället. Betalningsvillkor 10 dagar netto.

Erbjudande

Genomgång av onlineutbildningen

Vi presenterar onlineutbildningen i ledarskapsprogrammet, som alla deltagare får tillgång till under ett helt år. Den bygger på de åtta stegen där varje modul innehåller filmer, inläsningsmaterial, exempel från verkligheten, arbetsuppgifter och ett delprov. För att komma vidare till nästa modul måste delmoment och
delprov klaras av. Repetition är kunskapens moder. Därför fortsätter
deltagarna att träna under ett helt år och på så sätt bildas den beteendeförändring som krävs för att skapa helt nya förutsättningar för framtiden

Kursledare

Peppe Ekmark

Peppe Ekmark

Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap bland annat som försäljningsdirektör inom Kinnevikkoncernen. Han har visat att det går att både sälja, leda och leva på ett kärleksfullt sätt och att detta skapar lönsamhet i slutänden. Med sin metod och sitt sätt att tänka har han hjälpt flera företag att förbättra sina resultat kraftigt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsutbildning för företag - Heldag, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Rikard Johansson Linak Scand. AB

”Tack för två jättebra dagar och tack för invändningarna du skickade. Jag tycker du gjorde ett kanonbra hopkok av ledarskap och teambuilding och jag är imponerad av hur mycket vi hann med på dessa dagar – tror inte jag var ensam om att somna ovaggad i fredags kväll.”

Fredrik Svennersjö Ålandsbanken AB

“Stort tack Peppe för all energi du fyllde oss med! Din mix av naken ärlighet kring dina egna erfarenheter och konkret säljutveckling var perfekt. Vi blev grymt inspirerade. TACK!”

Patrik Andrén PlayAd AB

”Din utbildning var verkligen sjukt inspirerande på så många plan. Jag använde själv orden ” en livsförändrande resa” till en bild i ett av mina inlägg på Instagram, vilket jag på något sätt tycker sammanfattar mitt (och gruppens) samlade intryck. Kan bara säga TACK! Och jag kommer givetvis att rekommendera detta för alla. Så värdefullt!”

Peppe Ekmark

                                                                                                                             

Peppes senaste böcker:  

Kort om Peppe EkmarkPeppe står för mycket personliga utbildningsmetoder och ett bemötande som lyfter sälj- och ledarskapsprocesser till helt nya nivåer. Han har med sig en häftig erfarenhet från 35 år i näringslivet där han utmanat många och förändrat sättet...


Läs mer om Peppe Ekmark och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Peppe Ekmark


Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 69 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ledarskapsutbildning för företag - Heldag från Peppe Ekmark, fyll i dina uppgifter: