Visa utbildning.se som: Mobil

Föreläsare Peppe Ekmark

Peppe Ekmark
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
peppe ekmark

Beskrivning föreläsning

Låt dig inspireras med ett riktigt Pepptalk

Peppe har mer än 35 års erfarenhet som säljare, säljchef samt försäljningsdirektör inom bland annat Kinnevik-gruppen med varumärken som MTG, TV3, Tidningen Metro mm. Vidare har han varit med om att framgångsrikt bygga upp ett tiotal olika säljorganisationer och listan över säljare som han har tränat och coachat till framgång är lång.

Peppes historia är både fängslade och inspirerande men framförallt får han åhörarna att verkligen komma till insikt om att det går att skapa resultat utöver det vanliga. Genom konkreta råd och tips hjälper han åhörarna att själva inse att det är ingen annan än vi själva som bestämmer hur framgångsrika vi vill bli och att de flesta mål går att nå.

Exempel på föreläsningar:

Sälja bra eller sälja bäst - Hur du hittar nyckeln till dina kunders hjärta

Leda bra eller leda bäst - Skapa världens bästa team med engagerade medarbetare

Målgrupp

Föreläsningarna vänder sig till företag och säljorganisationer som vill skapa ökat engagemang hos medarbetarna som leder till att uppsatta mål nås.

Video

Kursledare

Peppe Ekmark

Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap bland annat som försäljningsdirektör inom Kinnevikkoncernen. Han har visat att det går att både sälja, leda och leva på ett kärleksfullt sätt och att detta skapar lönsamhet i slutänden. Med sin metod och sitt sätt att tänka har han hjälpt flera företag att förbättra sina resultat kraftigt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Föreläsare Peppe Ekmark, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Peppe Ekmark

Konsten att skapa engagerade medarbetare

För Peppe Ekmark finns det ingen större glädje än att få iaktta nyfikenheten och entusiasmen hos de människor han möter och som han får möjlighet att dela med sig av sina kunskaper till. Peppe är en unik person. Han är...


Läs mer om Peppe Ekmark och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Föreläsare Peppe Ekmark!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 28 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Föreläsare Peppe Ekmark från Peppe Ekmark, fyll i dina uppgifter: