Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarskapsprogram för chefer

Peopletransition
Kort om utbildningen
6 veckor
30 650 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-11-01 - Distans
Distans
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
30 650 SEK
2021-11-01

Distans
30 650 SEK
2021-11-29

Distans
30 650 SEK
2022-01-17

Distans
30 650 SEK
2022-02-14
Sex veckor av flexibel individuell ledarutveckling där du väljer det som passar dig i mix av att träffas personligt och online - går att få helt online om det önskas.

Kursbeskrivning

Vi hjälper dig med magin i teamet och att nå dina mål!

För dig som  vill fokusera på att nå hållbara resultat samtidigt som du skapar inre och yttre "magi". Positiv feedback från chefer och ledare på upskill aktivitet med praktisk användbar forskningsbaserad teamutveckling, nu uppdaterat med teaming.

Vi erbjuder dig ett individuellt ledarskapsprogram i 6 veckor som har har fokus på ditt team, din situation, dina behov och mål.

Du får ta del av en flexibel och effektfull metod att arbeta med individuellt anpassad ledarutveckling som är framtaget i samarbete med chefer från olika verksamheter.

I vårt program väljer du bort att sitta på kurs ett visst datum och tid för att gå igenom sådant som inte är intressant för dig, dina mål och ambitioner – vi är det motsatta.

Du får riktad up-skilling genom utbildning som fokuserar på rätt teorier och modeller samt praktisk tillämpning för dig.  Du samarbetar tätt med en coach som hjälper dig att fokusera och hålla dig ansvarig för att genomföra dina planer. Du får mindfullness för ledar och ett mindfullt ledarskap ex. återhämtning, närvaro och fokus. Allt i en mix anpassat till dig och det justeras under programmets gång.

Vi ger dig support i genomföra dina planer och nå eller överträffa dina mål.  Du kan gå vårt program helt eller delvis online och flexibelt när det passar dig.

Rent konkret så förbättrar du din ledarskapsförmåga inom hur du nyttjar dina och teamets drivkrafter och förmåga att hållbart prestera, nå rätt effekt och resultat.

Målgrupp

Du är chef och vill utveckla ditt team samtidigt som du utvecklar ditt ledarskap

Kursinnehåll

Du får tillgång till vår lärplattform när du anmält dig och i den en introduktion till programmet så du kan planera och förbereda dig.

Du startar med en veckas ledarutveckling för chefer online.

Härt ydliggör du dina mål, önskade effekter och plan för genomförande.

Du träffar din ledarutvecklareoch fastställer strategier, identifierar dina upskill behov och unika mix av coaching, utbildningar och ev. mindfulness för önskade mål och effekter för de kommande 5 veckorna.

Kontinuerlig uppföljning av genomförande av aktiviteter, mål och önskade effekter under och i slutet av programmet.

Beräkna ca.1 timme ledarutveckling/dag, totalt 30 timmar.

I lärplattform har du tillgång till allt som rör ditt unika program och du den når via din mobil, laptop eller padda.

I lärplattformen genomför du aktiviteter och utbildningar. Du kan stoppa och fortsätta där du har slutat på ett enkelt sätt.

Möten med din ledarutvecklare, coach och mindfulness instruktör sker via videomöten, telefon eller personliga möten hos oss el. enligt ök.

Upplägg

Se ovan

Kursledare

Peter Holm

VD, Org. & Ledarutvecklare

Peter brinner för att skapa rätt förutsättningar för ledare och team att utvecklas till sin fulla potential. Han är en god lyssnare och får chefer och ledare att känns sig trygga, skapa insikter och ansvar för handling som bidrar till rätt utveckling. Peter är ICF utbildad Coach och har mer än 20 års erfarenhet att utveckla organisationer, team och ledare som Human Resources ledare och chef i internationella och nationella bolag samt medgrundare och affärsutvecklare av start-up och konsultbolag.

Peter är MBA i Leading Innovation, Handelshögskolan Stockholm, Personalvetare med inriktning på arbetslivs psykologi och pedagogik, Stockholms universitet och diplomerad coach, Leapfrog, International Coach Federation (ICF). Hör av dig för att diskutera dina behov av ledarutveckling.

Ronny Fransson-Steen

Ledarutvecklare & Mindfulnessinstruktör

Som diplomerad instruktör i mindfulness brinner Ronny för att hjälpa ledare att finna glädje, avspänning, trygghet och effektivitet i sitt ledarskap. Med universitetsexamen i biologi och toxikologi samt doktorsexamen i medicinsk vetenskap och med 30 års chef- och ledarerfarenhet från internationella och nationella forskningsorganisationer och expertmyndigheter använder han sig av beprövad erfarenhet, aktuell forskning och evidensbaserade metoder för utveckling av ledare och team.

Ronny är utbildad i ledarskap, arbetsmiljöfrågor, kvalitetssäkring, systemvetenskap, agila arbetssätt mm och är därtill certifierad i GDQ, kompetensbaserad urvals- och intervjuteknik; situationsanpassat ledarskap och emotionell intelligens (EQ-i2.0). Hör av dig för att diskutera dina behov av ledarutveckling.

Examen, diplom m.m.

Du får diplom

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsprogram för chefer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Jessica Heed Lövgren, Semcon
"Jag en mer balanserad ledare, redo att fortsätta använda de verktyg jag fått för att förankra det i mitt ledarskap."

Peopletransition

Vi finns här för dig!

Är du ny eller erfaren chef, projektledare eller ledare med viljan att utvecklas så finns vi här för dig med en unik metod där Du utvecklar ditt team och ledarskap samtidigt! Du utvecklar och vässar ditt team och ledarskap samtidigt...


Läs mer om Peopletransition och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Peopletransition

Kungsgatan 60
111 22 stockholm

 Visa telefonnummer

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 22 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ledarskapsprogram för chefer från Peopletransition, fyll i dina uppgifter: