Visa utbildning.se som: Mobil

För projektledare: FOKUS - Sex veckor av flexibel individuell ledarutveckling online med effekt

Peopletransition
Kort om utbildningen
6 veckor
30 650 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-05-10 - Distans
Distans
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
30 650 SEK
2021-05-10

Distans
30 650 SEK
2021-06-07

Distans
30 650 SEK
2021-08-23

Distans
30 650 SEK
2021-09-13
Smart ledarutveckling för projektledare: FOKUS - Sex veckor av flexibel individuell ledarutveckling online med effekt.

Kursbeskrivning

Vässa ditt ledarskap som projektledare

Smart ledarutveckling för projektledare: FOKUS - Sex veckor av flexibel individuell ledarutveckling online med effekt.

Programmet är helt anpassad till dagens behov och krav på dig som ledare att engagera, utveckla och leverera hållbara resultat. Hur ska du möta de kraven och samtidigt hantera konflikter, ge och feedback, coacha och vara närvarande och tillgänglig för olika behov i ditt team och organisation? Varför ska andra följa dig som ledare?

Vi hjälper dig att förbättra din ledarskapsförmåga inom ”soft skills” dvs. hur du nyttjar dina och teamets drivkrafter och förmåga att hållbart prestera och leverera önskade resultat. Vi använder de utmaningar du har för få rätt resultat i programmet. Att du som ledare har välutvecklade ”soft skills” blir allt mer verksamhets- och karriär kritiskt, något vi hjälper dig med det om du är beredd att göra jobbet.

Vi erbjuder dig som har viljan att utvecklas ett smart ledarutvecklingsprogram som:

 1. Sparar tid till annat - allt sker effektivt, enkelt och säkert online.
 2. Är flexibelt för att få livspusslet att fungera – när du har tid.
 3. Skapar effekt i din utveckling som är nåbar och hållbar – program anpassas till dina mål

Målgrupp

Du är projektledare, teamledare, arbetsledare el annan ledare med minst 1 års erfarenhet i din roll och vill utveckla dig som ledare samtidigt som du utveckla ditt/dina team.

För dig som vill

 • tydliggöra dina prioriterade mål och önskade effekter.
 • utveckla ditt självledarskap.
 • utveckla förmågan att leda ditt/dina team.
 • utveckla samspelet i ditt team.
 • höja effektiviteten i ditt team.
 • höja produktiviteten i ditt team.
 • har behov av företagsanpassad smart ledarutveckling för en eller fler ledare och/talanger.

Du känner igen dig i en eller fler av påståendena nedan

 • Funderar ibland eller ofta på hur du kan förbättra ditt ledarskap?
 • Känner att ditt samspel med teamet/en kan blir bättre?
 • Teamet/en behöver förbättra produktivitet och/eller effektivitet?
 • Du vill bara lägga ner tid på ledarutveckling om det verkligen ger något i din ledarroll?
 • Du vill utveckla dig men har inte tid med vanliga kurser.
 • Du vill förstå varför du känner som du känner, tänker som du tänker och gör som du gör

Kursinnehåll

I samarbete med en av våra ledarutvecklare identifierar vi ditt unika upplägg utifrån dina mål och önskade effekter.

Våra hörnstenar i våra program kombinerar:

 • Möt med ledarskapscoach för hållbara prestationer. Det ingår upp till 5 timmar coachmöten med en professionell ledarcoach som stöttar dig genom att följa upp och tydliggöra dina mål och aktiviteter. Anpassade och riktade aktiviteter mellan coachmöten enligt överenskommelse med din ledarskapscoach.
 • Aktivt samarbete med dig som ledare.
 • Riktade mikroutbildningar anpassad till dina mål och som är baseras på kunskap från forskning, är evidensbaserade och följer ”best practice”. Det ingår upp till 2 st. mikroutbildningar i programmet ex. att bygga tillit, öka engagemang, positiva medarbetar- & utvecklingssamtal med effekt, lärande kultur, coachande ledarskap och mindfullt ledarskap etc.
 • Mindfulness för ledare skapar förutsättningar för ett autentiskt och hållbart ledarskap. Det ingår upp till 3 timmar med en mindfulnessinstruktör som hjälper dig med exempelvis fokus- och återhämtningsövningar. Det ingår också upp till 4 anpassade aktiviteter& riktade mikroutbildningar i mindfulness efter överenskommelse med instruktör. 

Enligt forskning och beprövad erfarenhet är denna mix det som skapar bästa förutsättningarna för att utveckla din ledarförmåga att nå hållbara resultat med rätt effekt i din yrkesroll, arbetsliv och vardag. Vi arbetar mot dina mål och följer upp dem i slutet av programmet.

Upplägg

FOKUS programmet är anpassad till de nya behov och krav på dig som ledare att prestera och vara hållbar här och nu samt framtidsäkra dig själv genom att öka förmågan att leda dig själv, leda ditt team och organisation.

 • Du får tillgång till vår lärplattform när du anmält dig och i den en introduktion till programmet så du kan planera och förbereda dig.
 • Du startar med en veckas BOOST för projektledare och här tydliggör du dina mål, önskade effekter och plan för genomförande.
 • Du träffar din ledarutvecklare och fastställer strategier, identifierar din unika mix av coaching, mikroutbildningar och ev. mindfulness för att uppnå önskade mål och effekter för de kommande 5 veckorna.
 • Kontinuerlig uppföljning av genomförande av aktiviteter, mål och önskade effekter under och i slutet av programmet.
 • Beräkna ca. 1 timme ledarutveckling/dag, totalt 30 timmar.
 • Lärplattform online som ger tillgång till allt som rör ditt unika program och som du når via din mobil, laptop eller padda. Här gör du alla aktiviteter, mikroutbildningar. Du kan stoppa och fortsätta där du har slutat på ett enkelt sätt.
 • Möten med din ledarutvecklare, ledarcoach och mindfulnessintruktör sker via videomöten eller telefon.

Om du inte har möjlighet till detta sex veckors program se vårt femdagars Smart Ledarskapsutveckling BOOST för projektledare.

Kursledare

Peter Holm

VD, Org. & Ledarutvecklare

Peter brinner för att skapa rätt förutsättningar för ledare och team att utvecklas till sin fulla potential. Han är en god lyssnare och får chefer och ledare att känns sig trygga, skapa insikter och ansvar för handling som bidrar till rätt utveckling. Peter är ICF utbildad Coach och har mer än 20 års erfarenhet att utveckla organisationer, team och ledare som Human Resources ledare och chef i internationella och nationella bolag samt medgrundare och affärsutvecklare av start-up och konsultbolag.

Peter är MBA i Leading Innovation, Handelshögskolan Stockholm, Personalvetare med inriktning på arbetslivs psykologi och pedagogik, Stockholms universitet och diplomerad coach, Leapfrog, International Coach Federation (ICF). Hör av dig för att diskutera dina behov av ledarutveckling.

Ronny Fransson-Steen

Ledarutvecklare & Mindfulnessinstruktör

Som diplomerad instruktör i mindfulness brinner Ronny för att hjälpa ledare att finna glädje, avspänning, trygghet och effektivitet i sitt ledarskap. Med universitetsexamen i biologi och toxikologi samt doktorsexamen i medicinsk vetenskap och med 30 års chef- och ledarerfarenhet från internationella och nationella forskningsorganisationer och expertmyndigheter använder han sig av beprövad erfarenhet, aktuell forskning och evidensbaserade metoder för utveckling av ledare och team.

Ronny är utbildad i ledarskap, arbetsmiljöfrågor, kvalitetssäkring, systemvetenskap, agila arbetssätt mm och är därtill certifierad i GDQ, kompetensbaserad urvals- och intervjuteknik; situationsanpassat ledarskap och emotionell intelligens (EQ-i2.0). Hör av dig för att diskutera dina behov av ledarutveckling.

Examen, diplom m.m.

Du får diplom

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om För projektledare: FOKUS - Sex veckor av flexibel individuell ledarutveckling online med effekt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Peopletransition

Smart Ledarskapsutveckling & utbildning för ledare som vill vässa sitt ledarskap - Peopletransition

Är du ny eller erfaren chef eller projektledare med viljan att utvecklas på riktigt som ledare erbjuder vi smart ledarskapsutveckling som Sparar tid till annat - allt sker effektivt, enkelt och säkert online. Är flexibel för att få livspusslet att...


Läs mer om Peopletransition och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Peopletransition

Kungsgatan 60
111 22 stockholm

 Visa telefonnummer

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Recensioner
Bli den första att recensera För projektledare: FOKUS - Sex veckor av flexibel individuell ledarutveckling online med effekt!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen För projektledare: FOKUS - Sex veckor av flexibel individuell ledarutveckling online med effekt från Peopletransition, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar