Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarskap Online!

Paragera AB
Kort om utbildningen
18 timmar (6 tillfällen á 3 timmar)
14 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-04-13 13:00 - Distans
Sista ansökan: 2021-03-26
Onlineutbildning
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

Ledarskapsprogram online med grunderna för ett gott ledarskap; självinsikt, beteendeprofil (IDI), feedback, konflikthantering, behovsanpassat ledarskap, grupputveckling, tillitsbaserad styrning, självledarskap och målstyrning.

Utbildningen genomförs digitalt i tre-timmarspass med någon veckas mellanrum för maximal effektivitet samt mindre intrång i din vardagssituation.

Parageras uppskattade kursledare ger dig verktyg och praktiska övningar att ta med dig i din vardag.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Denna utbildning vänder sig dels till nya chefer, dels till erfarna ledare som vill fräscha upp sina kunskaper inom ledarskap. Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

Utbildningen inleds med att deltagarna får utföra en IDI beteendeprofil för att få en inblick hur hens beteende uppfattas av omgivningen. Denna självinsikt skapar förutsättningar för medvetenhet och utveckling av samarbetet med andra människor.

  • Genomgång och återkoppling IDI beteendeprofil
  • Feedback
  • Grupputveckling
  • Behovsanpassat ledarskap
  • Konflikthantering
  • Tillitsbaserad styrning
  • Självledarskap
  • Målstyrning

Upplägg

Utbildningspassen är tre timmar mellan 13:00-16:00 och genomförs i det digitala verktyget ZOOM som är stabilt och utmärkt för att t ex dela in deltagarna i små diskussionsgrupper eller använda en gemensam whiteboard. De sex tillfällena fördelas med jämna mellanrum, ofta de två första samma vecka och därefter med en eller två veckors mellanrum.

Om ditt företag har brandväggsbegränsningar för ZOOM så rekommenderar vi att du använder en privat dator och laddar ned programmet på zoom.us. Det är kostnadsfritt att registrera sig som användare.

Det är litet bättre funktionalitet att ladda ned klienten för ZOOM från zoom.us än att bara köra över webben - vilket alltså också är möjligt.

Kursledare

Anders och Mats

Anders Mäki och Mats Klippinger

Anders har gedigen ledarbakgrund med över 20 år som chef inom flyg-, IT- och sportindustri. Han har under två år genomfört Parageras ledarutbildningar både på kursgård/konferens och digitalt. Anders är rymdingenjör i botten och har själv genomgått ett stort antal ledarutbildningar genom åren.

Anders

Mats är grundare till Paragera och har utvecklat Parageras ledarprogram sedan 2006 och hållit ett oräkneligt antal utbildningar genom åren. Mats fick sin grundutbildning i ledarskap inom det militära och har senare även arbetat som chef och ledare inom både mindre och litet större företag.

Mats

Examen, diplom m.m.

Deltagarna erhåller diplom efter genomförd utbildning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskap Online!, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 5 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
Bra upplägg - väl genomfört
Kursdeltagare
(5)
Tack för en mycket bra kurs! Jag tror att jag kommer ha mycket nytta av det jag har lärt mig. Jag tycker om att det egentligen är ganska "okrångligt". Det bygger mycket på sunt förnuft och att se alla människor.
Kursdeltagare
(5)
Riktigt bra kurs och väl utfört!

Paragera AB

Paragera har genomfört ledarutbildning och -program sedan 2006 i det handgripliga ledarskapet både för nya chefer och erfarna ledare som vill fräscha upp sina kunskaper. Utbildningarna har blivit mycket populära och över 600 chefer/ledare har utbildats genom åren, främst i...


Läs mer om Paragera AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Paragera AB

Repslagaregatan 19
582 22 Linköping

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 11 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ledarskap Online! från Paragera AB, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar