Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad Rekryterare enligt DNV-GL

Påhlmans Handelsinstitut
Kort om utbildningen
12 timmar
7 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-02-06 09:00 - Stockholm
Sista ansökan: 2020-02-04
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Certifierad Rekryterare enligt DNV-GL

Öka din konkurrenskraft som rekryterare genom att bli certifierad genom Den Norske Veritas, DNV-GL. Kursen vänder sig till dig som rekryterar eller köper in tjänsten och vill nå nästa kompetensnivå genom att få senaste kunskaperna inom rekrytering. Ett samarbete med företaget We Compose.

Här kvalitetssäkras dina kunskaper och kompetenser inom rekrytering – vilket kommer bli allt viktigare inom en växande bransch med allt högre ställda krav och hårdnande konkurrens.

Kursen belyser modern rekryteringsdesign, arbetspsykologisk testning och intervjumetodik.
Hela rekryteringsprocessen bedöms, från arbetsanalys till hur du väljer rätt testbatteri beroende på vilken roll som ska tillsättas. Kunskaper lyfts fram om hur rekryteringen blir en bra introduktion för kandidaten till sitt nya jobb. 
Genom utbildningen får du fördjupade perspektiv på urvalsmetoder, effektiv bedömning av arbetsprestationer, avancerad intervjumetodik samt kravställning av kvalitet i testverktyg.

Kursen är resultatet av ett samarbete mellan WeCompose och kvalitetscertifieringsinstitutet Den Norske Veritas, DNV-GL.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som rekryterar eller köper in tjänsten och vill nå nästa kompetensnivå genom att få senaste kunskaperna inom rekrytering.

Kursinnehåll

PROGRAM  
Kursen ges under två (2) heldagar med nedan lektionsplanering:

Dag 1:
09.00 – 12.00: Strategi, Processer, Jobbanalys
13.00  - 17.00: Kostnads- och nyttoanalyser,
Urvalsmetoder och verktyg, Attrahera, Biodata, Intervjuer

Dag 2:
09.00 – 12.00: Reflektion gårdagen, Fortsättning intervjuer,
Referenstagning, Arbetspsykologisk testning, Arbetsprover

13.00 - 14.30: Dataintegrering och anställningsbeslut, Kandidatpresentation, Erbjudande anställning, Onboarding

14.45 - 17.00: Lagstiftning, Standards och krav. Övningar och instuderingsuppgifter

Tid & plats

Kursen är på två dagar, 6-7 februari kl 9.00 - 17.00.

Investering

9 875 kronor inklusive moms.

STUDIEMATERIAL
Studiematerialet inhandlas av deltagaren själv (cirka 950 kronor) innan start och ingår inte i avgiften - inköpslistan ser du på vår hemsida.
(Under din studietid på Påhlmans Handelsinstitut så får du 6 % i rabatt på Bokus och 10 % i rabatt på Akademibokhandeln.)

I samarbete med Human Finans rekommenderar vi det räntefria lånet för avgiften. Vänligen gå in på Human Finans hemsida och följ de enkla instruktionerna alternativt ring dem på nummer 08-560 201 15.

Kursledare

FÖRELÄSARNA
Mattias Elg och Markus Koppari på We Compose AB har tillsammans med Nils Hallén tagit fram en relevant kurs som ligger i framkant och säkerställer en hög nivå på adekvat kunskap och reell kompetens. De har samtliga stor vana och lång erfarenhet av att utbilda rekryterare i rekryteringsbolag samt på högskolenivå.

Examen, diplom m.m.

Kursen förbereder dig för en certifiering utifrån DNV-GL antagna kompetenskriterier och den genomförs separat. Preliminärt datum meddelas här inom kort och det genomförs i Påhlmans lokaler. Anmälan görs på DNV-GL:s hemsida.

Vad vinner företaget på att låta sina anställda inom HR/rekrytering gå kursen?

Efter genomförd kurs kan deltagaren - som har möjlighet att bli Certifierad rekryterare - förbättra sina anbud och därigenom öka lönsamheten. Företaget kan även använda kursen som en strukturerad, intern kompetensutveckling vilken säkerställer efterlevnad av branschstandards, lagar och modern forskning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad Rekryterare enligt DNV-GL, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Påhlmans Handelsinstitut

Påhlmans Handelsinstitut

Påhlmans Handelsinstitut

Påhlmans Handelsinstitut erbjuder utbildningar och kurser i Ekonomi, Juridik, Ledarskap och HR. Något som är unikt för Påhlmans Handelsinstitut är kombinationen av teori och praktik vilket uppskattas stort av våra studerande. Hög kvalitet och trivsel är en genomgående och viktig del av...


Läs mer om Påhlmans Handelsinstitut och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Påhlmans Handelsinstitut

Hagagatan 23 A (Box 19193)
104 32 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad Rekryterare enligt DNV-GL!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 30 recensioner.
Alla recensioner för arrangören