Visa utbildning.se som: Mobil

Bokföring - Online

Påhlmans Handelsinstitut
Kort om utbildningen
30 timmar
10 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Löpande starter - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

kurs i bokföring onlineLär dig bokföring från grunden med Bokföring - Online 
Med lärarledd undervisning!

Vill du lära dig bokföring från grunden? Läs en bokföringskurs flexibelt online! Påhlmans handelsinsitut gör dig väl rustad för att möta de utmaningar inom bokföring som företag och organisationer regelbundet brottas med. Efter kursen har du goda kunskaper för att arbeta med löpande bokföring. Följande ingår i kursen:

 • Grundläggande ekonomiska begrepp
 • Att bokföra dagliga affärshändelser
 • Tolkning av aktuell lagstiftning
 • Att presentera ekonomiska rapporter för
  företagsledning och myndigheter


Distansstudier i kombination med lärarledd undervisning

Bokföring - Online är en unik kurs på många sätt. Du erbjuds kombinationen självstudier på distans i din egen takt OCH lärarledd undervisning. Du kan ställa alla de frågor du kan tänkas ha, be om hjälp och förtydliganden - samtidigt som du själv väljer när och var du vill plugga.

Bokföring - Online har löpande starter. Du bestämmer själv när kursen ska börja och i vilket tempo du ska studera. Du får tillgång till interaktivt material bestående av genomgångar via video, nedladdningsbara filer, övningsuppgifter och olika instruktioner genom text och bild. Kursen är väldigt pedagogisk och tydlig. Teoriavsnitten följs upp av övningar så att du snabbt kommer in i bokföringsarbetet.

Målgrupp

Kursen i bokföring online kräver inga förkunskaper. Viss allmän kännedom om affärsverksamhet är att rekommendera, men inget krav. Allt som krävs är att du har ett genuint intresse samt modet att ställa frågor så fort det är något du inte förstår. Det är din lärares uppgift att se till att du får den kunskap du behöver, på det sätt som fungerar för just dig.

Kursinnehåll

Denna bokföringskurs ger dig de kunskaper du behöver för att komma igång och börja arbeta med bokföring, oavsett om du ska arbeta med ett litet företag eller hjälpa till på ett stort. Du lär dig bokföring från grunden och hur du sedan går vidare och använda ett bokföringsprogram. Kursen kommer att ge dig en exakt förståelse för vad det är du gör, även om det är programmet som utför en stor del av arbetet åt dig. Momenten i kursen består av:

 • Redovisningssystemets uppbyggnad
 • Kontoplanen BAS 2008
 • God redovisningssed och nya bokföringslagen
 • Löpande bokföring
 • Bokföring av affärshändelser
 • Redovisning av moms
 • Redovisning av personalutgifter
 • Bokföring, datortillämpning i Visma Administration


Efter kursen får du ett intyg på dina kunskaper (om du har minst sjuttio procents närvaro). Efter godkänt resultat på din tenta får du ett certifikat som ger tyngd åt ditt CV.

Investering

10 500 SEK inkl. moms.

Examen, diplom m.m.

Nästa steg:

Kursen Bokslut del I, online tar vid är bokföringsdelen slutar. Du lär dig att förbereda och assistera vid ett bokslut.
Du får också en större förståelse även för bokföringen och kopplingen mellan de inledande delarna som t.ex avstämningar.
Kursen har samma upplägg och samma lärare som Bokföring online, 30 timmar totalt och med löpande starter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Bokföring - Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Påhlmans Handelsinstitut

Påhlmans Handelsinstitut

Påhlmans Handelsinstitut

Påhlmans Handelsinstitut erbjuder utbildningar och kurser i Ekonomi, Juridik, Ledarskap och HR. Något som är unikt för Påhlmans Handelsinstitut är kombinationen av teori och praktik vilket uppskattas stort av våra studerande. Hög kvalitet och trivsel är en genomgående och viktig del av...


Läs mer om Påhlmans Handelsinstitut och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Påhlmans Handelsinstitut

Hagagatan 23 A (Box 19193)
104 32 Stockholm

 Visa telefonnummer