Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Orwén konsulting

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 8 recensioner

Lena Hedman Rahm
(5)
Jag upplever att innehållet var väl avvägt och diskussionerna med de andra deltagarna var mycket givande. De hemuppgifter vi fick göra på ett riktigt fall gjorde att kunskapen vi tillgodogjort oss på kursdagarna fastnar bättre och inte glöms bort efter kursens slut.
Liselotte Bruse
(4)
En mycket lärorik och djupgående utbildning i lärande utvärdering.
Jeanette ekerö kommun
(5)
Mycket bra upplägg och struktur på utbildningen, rekommenderas verkligen.
Orwén konsulting
(5)
Lärorikt, pedagogiskt, svårt.
Botkyrka kommun
(5)
Bra genomgång, teorier, resonemang och olika exempel
Annette Westerberg, Botkyrka kommun
(5)
Det var en mycket givande kurs på många sätt. Den gick igenom alla olika delar i lärande utvärdering på ett väldigt logiskt och pedagogiskt sätt som var lätt att ta till sig. Mycket bra uppgifter där vi snabbt fick använda oss av våra nya kunskaper och sen fick feedback på vårat arbete. Det var väldigt bra upplägg som gav utrymme för bra diskus...
Visa mer
Patrik Edgren
(5)
Jag gick igenom alla kurser som fanns i Sverige om utvärdering innan jag valde den här. Det här är inte en kurs utan en utbildning. Det är sju heldagar med arbetsuppgifter att utföra mellan våra möten. För sju heldagar inklusive förtäring måste jag säga att kursen är ytterst prisvärd. Skillnaden mot andra utbildningar är att vi fått lära oss all...
Visa mer
Kristina Jansson
(4)
Kursen innehöll både presentationer av teori och egna erfarenheter från kursledaren och möjlighet att reflektera över detta.
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!