Visa utbildning.se som: Mobil

Presentationsteknik på engelska

Opus Anglia
Kort om utbildningen
3 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Malmö, Rikstäckande
Engelska

Beskrivning av: Presentationsteknik på engelska

 English Presentation Technique Training

Professionella, effektiva och övertygande presentationer på engelska

Denna skräddarsydda utbildning vänder sig till företag och organisationer som vill förse sina anställda med verklighetsnära träning som ger konkreta resultat.

Kursen kommer att ge dig de färdigheter och självförtroende du behöver för att leverera effektiva företagspresentationer – oavsett om du vill förbättra dina presentationskunskaper i allmänhet eller är i behov av att finjustera inför ett visst tillfälle. Du kommer inte bara att lära dig rätt språk och tekniker att använda, utan du får också möjlighet att praktiskt öva på presentationer och få feedback från din lärare, som även kan filma dig.

Kursinnehåll

Med Opus Anglias kurs i presentationsteknik lär du dig att:

 • Implementera bra presentationstekniker
 • Minimera nervositet
 • Planera en effektiv (engelsk) presentation
 • Planera bra användning av bilder
 • Använda lämpligt (engelskt) ordförråd för företagspresentationer
 • Engagera din publik.
 • Göra ett intryck
 • Tala mer självsäkert och tydligt

Upplägg

Dag 1

INPUT: Inspirerande föreläsning. De grundläggande teknikerna och verktygen för presentationsförmåga. Känn dig själv först. Hur effektiv är du som presentatör? Vilka är de bästa teknikerna för att nå fram med ditt budskap?

Day 2

FOLLOW-UP: Omsätt verktygen i praktiken. Planera din presentation. Så nu när du vet HUR, vad skulle du göra annorlunda när du håller i presentationer?

Day 3

RE-CAP: Testa och återkoppla. Låt oss få det rätt. Lärande genom att göra. Övning ger färdighet!

Målgrupp

 • Arbetar du som chef, inom försäljning, som projektledare, beslutsfattare, administratör eller lärare?
 • Använder du engelska i ditt dagliga arbete?
 • Kanske har du utländska kontakter?
 • Kanske jobbar du i ett team där du pratar engelska varje dag?

Efter att ha deltagit i en kurs med Opus Anglia känner du dig tryggare och mer kontrollerad. Oavsett om det är ett möte via Skype, förhandlingar via telefon, ett möte face-to-face eller en presentation framför en grupp.

Kursledare

Vanessa Poole har över 20 års erfarenhet av företagsutbildning av både grupper och enskilda personer från såväl stora som små företag samt offentlig sektor i  Skåne och södra Sverige. Hon har bott i flera länder, har en hedersexamen i engelska och kommunikation, är utbildad lärare samt engelskspråkig examinator vid Cambridge University of Cambridge.

Vanessa är certifierad Business Culture Trainer (BCTC) (International House, London). Hon  har en bakgrund inom  journalistik och reklam, teaterutbildning och omfattande erfarenhet av offentliga prestationer och leveranser, både i interkulturell kommunikation och som underhållande och inspirerande talare. Hon talar fem språk och kan hålla seminarier på engelska eller svenska.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Presentationsteknik på engelska , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Opus Anglia

Opus Anglia

Opus Anglia erbjuder skräddarsydd utbildning i affärsengelska, presentationsteknik och interkulturell kommunikation.  "I know what you need to do, to get where you want to be." – Vanessa Poole, Chief Executive Trainer, Opus Anglia...


Läs mer om Opus Anglia och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Opus Anglia

Opus Anglia

Norregatan 12
23 930 Skanör

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Presentationsteknik på engelska !
Mer inom området