Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Openlab är ett kreativt center för att hitta innovativa lösningar på framtidens samhällsutmaningar. Genom kurser, uppdrag, mötesplatser, conferenscenter och projekt vill Openlab skapa förutsättningar som gör Stockholmsregionen till ett globalt center för samhällsinnovation som förbättrar livskvalitén.

Openlab är grundat av sju parter i offentlig sektor och akademi: Stockholm stad, Region Stockholm, Länsstyrelsen i Stockholm, Kungliga Tekniska Högskolan, Karolinska Institutet, Södertörns Högskola och Stockholms Universitet.

Design Thinking hos Openlab

Stärk innovationskapaciteten i din verksamhet genom Design Thinking. Ta chansen att utöka din problemlösningsförmåga, bredda din kreativa verktygslåda och samskapa med användaren i centrum. Openlab erbjuder introduktions- och fördjupningskurser i Design Thinking där man lär sig inte bara principer utan hur du kan applicera denna metod i ditt arbete. 

Design Thinking är en metod och förhållningssätt för innovation och kreativ problemlösning vars populäritet växer världen över, i olika branscher och sektorer. Styrkan i metoden ligger i fokuset på att förstå sina användare (som kan vara patienter, kunder, brukare, personal, målgrupper) för att på bästa sätt skapa lösningar som uppfyller deras behov. Design Thinking är en iterativ process som lämpar sig för komplexa utmaningar. Resultaten kan vara allt från produkter och tjänster till förbättrade metoder, arbetssätt och policies.

I Openlabs Design Thinking kurser för yrkesverksamma lär du dig genom att göra. Metoden appliceras på specifika utmaningar för att hjälpa dig förstå och skapa förslag på innovativa lösningar. Du ingår i en tvärdisciplinär grupp med deltagare från offentlig och privat sektorer vars olika kunskaper och perspektiv berikar processen.

Visa alla utbildningar med Openlab

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Organisation / verksamhet
Strategi Längd Pris Ort Snittbetyg
Design Thinking Intro 2 dagar Från 6 000 SEK Flera orter (2)
Insikter för Innovation 2 dagar Från 14 000 SEK Stockholm

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Openlab och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Openlab

Valhallavägen 79
11428 Stockholm Stockholms län

Intresseanmälan

För att få mer information från Openlab, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Bli den första att recensera Openlab!