Excel - Bas, Inköpare & Logistiker och Power BI Bas

One Academy, Distans
Längd
Egen studietakt
Pris
2 495 SEK Momsfri
Nästa kurstillfälle
När det passar dig! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
Egen studietakt
Pris
2 495 SEK Momsfri
Nästa kurstillfälle
När det passar dig! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 2 495 SEK Momsfri / person

Kursbeskrivning

Excel - Bas, Inköpare & Logistiker och Power BI Bas

Excel – Vilken nivå är du på?

Läs om våra tre nivåer nedan för att se vilken som passar just dig!

Excel Bas

Excel bas är vår mest populära Excelkurs. Det är engrundkurs för dig som är nybörjare eller självlärd. Kursen hjälper dig att snabbt utveckla dina kunskaper inom Excel. Utöver grunderna får du även lära dig mer avancerade moment, som pivottabeller och funktioner.

Lär dig med film, övningar och quiz

Kursen sker online och är uppbyggd av korta lektioner och många övningar. Vi har valt ut de mest använda delarna i Excel och skapat korta videolektioner som på ett effektivt sätt lär dig de olika momenten. Eftersom du inte lär dig Excel bara genom att se filmer har varje lektion ett quiz där du får testa dina kunskaper. Många av lektionerna har även övningsuppgifter i Excel – så att du lär dig programmet på riktigt. Du kommer att lägga hälften av kurstiden på att svara på quiz och göra övningar.

Excel för Inköpare & Logistiker

Excel är ett användbart verktyg för dig som arbetar som inköpare eller logistiker. Därför har vi tillsammans med branschorganisationer och verksamma i rollen tagit fram en Excelkurs som är anpassad för dig som arbetar inom området. Kursen riktar sig till dig som är nybörjare eller självlärd i Excel och som vill fördjupa dina kunskaper. Obs! Du måste ha Windows för att kunna genomföra delar av kursen

I den här kursen har vi valt ut de delar i Excel som inköpare och logistiker ofta använder, och utifrån det skapat övningsuppgifter och quiz. När du har gått igenom kursen kommer du att kunna hantera och transformera datakällor. Du kommer också att kunna modellera och visualisera stordata.

Power BI Bas

Vår onlinekurs i Power BI är för alla som vill komma igång med Microsoft Power BI. För den här kursen behöver du inga förkunskaper eftersom vi börjar från grunden.

Power BI är Microsofts tjänst i business intelligence. Business intelligence handlar om att analysera och sammanfatta data för att skapa en bättre uppfattning om en verksamhet. Med Power BI kan du enkelt visualisera stordata och få insikter som gör att du snabbt kan fatta välgrundade beslut. I Power BI kan du publicera rapporter till webben och dela dina rapporter enkelt med dina arbetskollegor.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

När det passar dig!

  • Onlineutbildning
  • Distans

Kursinnehåll

 Excel Bas

Lär dig grunderna – och avancerade funktioner

Excelkursen online börjar med att du får lära dig de grundläggande funktionerna i Excel: hur du skapar ett diagram och tabeller, lägger in data och låser celler. Vi går sedan successivt in på mer avancerad användning. I andra delen av kursen lär du dig att arbeta med grundläggande formelhantering och pivottabeller. Du kommer att lära dig hur du använder funktioner som LETARAD och OMFEL samt att skapa, hantera och gruppera pivottabeller.

När du har fått 100 procent rätt på alla quiz får du ett personligt kursbevis. Du kan självklart repetera alla moment så mycket du vill under hela tiden som du har tillgång till kursen. Vill du lära dig mer efter Excel bas? Då kan du gå fördjupningskurserna i Excelfunktioner och pivottabeller.

Det här får du med onlinekursen Excel bas:

  • Tillgång till kursen i 12 månader.
  • 75 lektioner fördelade på 14 kapitel.
  • Total videotid: 3,5 timmar.
  • Beräknad tid för att göra kursen inklusive quiz: 7–9 timmar.
  • Genomsnittlig längd per lektion: 2–3 minuter.
  • Personligt kursbevis efter att du har gjort 100 procent av kursen.

Kursen fungerar med de flesta versioner av Excel

Den här Excelkursen är inspelad i Excel 2019. Den fungerar bra för Office 365 och tidigare versioner av Excel tillbaka till 2010. Har du en Mac-dator med Excel 2016 eller senare fungerar kursen också.

Excel för Inköpare & Logistiker

Lär dig grunderna i Excel – och fördjupa dig

I vår onlinekurs i Excel för inköpare och logistiker lär du dig de grundläggande funktionerna i Excel. Du får lära dig hur du skapar ett diagramgör en tabelllägger in data och låser celler. Sedan går vi successivt in på mer avancerad användning. Dessutom får du lära dig mer om formelhantering och pivottabeller.

När du är klar med den första delen av kursen är du redo att fördjupa dina kunskaper ytterligare i avsnitten om Power Query och Power Pivot.

Du gör utbildningen helt i din egen takt, och självklart kan du välja att se vilka lektioner du vill. Använd gärna favoritfunktionen för att enkelt hitta tillbaka till de lektioner du har mest användning av!

Det här får du med onlinekursen Excelkurs för inköpare och logistiker:

  • Tillgång till kursen i 12 månader.
  • 73 lektioner fördelade på 10 kapitel.
  • Beräknad tid för att göra kursen inklusive quiz: 5–6 timmar
  • Personligt kursbevis efter att du har gjort 100 procent av kursen.

Power BI Bas

I vår kurs i Power BI kommer du att få lära dig Power BI:s grundfunktioner samt hur tjänsten fungerar i sin helhet. Du lär dig bland annat att skapa dynamiska analyser och visualiseringar med DAX – formler.

Kursen är uppbyggd på 19 lektioner fördelade på 5 kapitel. I kursen ingår det prov där du kan testa dina nya kunskaper. Du går utbildningen helt i din egen takt och självklart kan du börja med vilken lektion du vill. Använd favorit-funktionen för att enkelt hitta tillbaka till de lektioner du har mest användning av!

Om kursen och vad som ingår:

  • Utbildningsformat: Power BI onlinekurs
  • Målgrupp: Nybörjare och självlärda
  • 19 lektioner fördelade på 5 kapitel
  • Total videotid: 51 min
  • Beräknad tid för att göra kursen inklusive quiz: 2-3h
  • Personligt kursbevis efter att du har gjort 100% av kursen

Investering

Kurserna kostar 2495:- styck och då har du tillgång till den i 12 månader.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Excel - Bas, Inköpare & Logistiker och Power BI Bas, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
One Academy
Arenavägen 61,
121 77 stockholm

One Academy

One Academy är ett värderingsstyrt bolag som arbetar inom inköp, upphandling och supply chain där vårt fokus är kompetensutveckling, rekrytering och konsultverksamhet. Den tvååriga utbildningen (85 veckor) som vi bland annat bedriver syftar till att kunna leverera en högkvalitativ praktisk...

Läs mer om One Academy och visa alla utbildningar.

Highlights