Visa utbildning.se som: Mobil

Novares & Veckans Affärers Mentorprogram

Novare Leadership Academy
Kort om utbildningen
1 år
45 000 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Novare och Veckans Affärer

Framtidens ledare och specialister får näringslivets mest tongivande ledare som mentorer

I mentorprogrammet har Novare Leadership Academy under 10 års tid samlat Sveriges mest erfarna företagsledare för att rusta framtidens ledare och nyckelpersoner. Genom erfarenhetsutbyte mellan generationer och branscher är vår ambition att skapa nya tankesätt och perspektiv, som leder till givande diskussioner och lösningar på såväl individuella ledarskapsfrågeställningar som affärs- och samhällsutmaningar.

Genom mentorprogrammet får adepterna stöd och konkreta råd kring deras utmaningar och målsättningar. Vanliga frågeställningar kan handla om t.ex. förändringsledning, affärsutveckling, digitalisering, ny som chef, kommunikation och balans i livet.

Skräddarsydd matchning & affärsnätverk

Matchning med en senior mentor sker utifrån adeptens utmaningar och behov. Förutom de individuella mötena med mentorn får adepten även chans till nya insikter genom en nätverksgrupp bestående av andra adepter som står inför liknande frågeställningar. Programmet erbjuder även en plattform för att bygga affärsnätverk genom nätverksträffar med andra adepter och mentorer.

Utvalda mentorer

Mentorerna är exklusivt utvalda bland Sveriges framstående ledande positioner. De har många års erfarenhet som de vill dela med sig av genom Novare Leadership Academy och Veckans Affärers unika mentorprogram.

Programinnehåll

  • 6–8 individuella mentorträffar
  • Mentorskapsutbildning och löpande avstämning med Novare Leadership Academy
  • 6 nätverksträffar & seminarium på utvalda ställen i Stockholm city
  • 1–3 separata träffar med en nätverksgrupp
  • Programperiod: 1 år
  • Programmet följs i Veckans Affärer

Målgrupp

Mentorprogrammet riktar sig till chefer och specialister (25-40 år) med höga ambitioner och potential att bli framtidens tongivande ledare och nyckelpersoner. Vi välkomnar talanger från företag, organisationer och myndigheter inom olika branscher att ansöka till programmet.

Video

Investering

Genom en ansökan till mentorprogrammet vill vi förstå din (adeptens) erfarenhet av ledarskap/projektledning, varför du vill vara med samt vilka frågeställningar du önskar diskutera med en mentor. Vänligen fyll i intresseanmälan nedan för att få mer information och ansökningsunderlag.

Programkostnaden om 45 000 SEK (ex. moms) inkluderar mentorskap, nätverksträffar, matchning med nätverksgrupp samt medlemskap i Novare Alumni Network.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Novares & Veckans Affärers Mentorprogram, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Novare Leadership Academy

Novare Leadership Academy

Utveckling och nätverk genom hela karriären.

Novare Leadership Academy driver ledarskapsprogram för talanger, framstående ledare och specialister – i alla faser av karriären. Vi är en del av Novaregruppen som grundades 2001 av Investor AB och idag är ett av Sveriges ledande humankapitalbolag. Genom vårt unika...


Läs mer om Novare Leadership Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Novare Leadership Academy

Blasieholmsgatan 4B
111 48 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Novares & Veckans Affärers Mentorprogram!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 19 recensioner
Alla recensioner för arrangören