Inga recensioner än

Novare Executive Program

Längd
6 månader
Pris
199 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Uppstart löpande februari och september se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
6 månader
Pris
199 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Uppstart löpande februari och september se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Novare Executive Program

Developing strategic leaders

För chefer, ledare och specialister som vill utveckla sina strategiska kompetens i samklang med hållbart ledarskap.

Programmet ger dig verktyg för att utveckla ditt ledarskap och säkra affärsutveckling och resultat i en tid av ständig förändring och nya arbetssätt.

Vi står inför stora utmaningar. Vårt mål är att rusta ledare med nya kunskaper, perspektiv och ett starkt nätverk för att få kraft att leda den hållbara omställningen som vi har framför oss.

Novare Executive Program är den perfekta mixen av ett gediget ledarskapsprogram kombinerat med tillgång till ett unikt affärsnätverk för seniora ledare och specialister. Programmet ger dig som deltagare en kompass för att navigera i vår komplexa värld. Vi fokuserar både på det personliga ledarskapet och på framtidens arbetssätt med hållbarhet i fokus. Kärnan i programmet är Novares ledarskapsmodell som säkerställer att vi får balanserade perspektiv på ledarskap och organisationsutveckling.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Uppstart löpande februari och september

 • Öppen utbildning
 • Stockholm

Målgrupp

Målgruppen för programmet är seniora ledare och specialister. Vi formar en diversifierad grupp med deltagare från olika branscher, typer av organisationer och med internationella perspektiv. Programmet genomförs på engelska. Du stärker ditt ledarskap utifrån dina styrkor och ledarstil samt får ny kunskap som du kan applicera både i ditt operativa och strategiska arbete.

Kursinnehåll

 • Modul 1-VISION & STRATEGY
 • Modul 2-NORTH INNOVATION TOUR
 • Modul 3-BUSINESS & RESULT
 • Modul 4-PEOPLE & ORGANIZATION
 • Modul 5-CHANGE & EXECUTION

PRAKTISK INFORMATION

 • Programmet genomförs på engelska 
 • Plats: Stockholm & Norrbotten (resan)
 • Avgifter & mer information i programbladet
 • Medlemskap i Novare Alumni Network
 • Programinvestering 199 000 SEK (ex moms)

Upplägg

PROGRAMMETS UPPLÄGG

Novare Executive Program består av fem moduler där vi träffas vid fyra tillfällen i Stockholm (á två dagar) och under en resa till Norrbotten (fyra dagar). Syftet med resan är att utforska den spännande transformation som pågår i regionen kopplat till innovation, hållbarhet, näringsliv, kultur och ledarskap.

Varje modul består av interaktiva pass och workshops som leds av tongivande ledare och experter. Vi har alltid affären och ledarskapet som utgångspunkt. Vårt format är personligt och inkluderande med fokus på erfarenhetsutbyte och nätverk. Vi delar, diskuterar, reflekterar och lär oss tillsammans som grupp, i mindre ”learning pods” och som individer.

EN LÄRANDERESA I FLERA DIMENSIONER 

Varje modul i programmet har ett tema som du kan läsa mer om i programbladet. Gemensamt för alla moduler och din personliga resa är att utvecklingen under programmet sker genom flera dimensioner.

DISCOVER

Vi utforskar framtidens organisationer och affärsmodeller, hållbarhetsperspektiv, globala trender, nya teknologier och arbetssätt.

CONNECT

Du expanderar ditt nätverk genom möten med tongivande ledare och experter, bygger långsiktiga relationer med de andra deltagarna i gruppen och fördjupar kunskapen om dig själv som ledare och som individ.

ACT

Du formar en personlig handlingsplan som du kan applicera direkt i ditt ledarskap samt i ditt operativa och strategiska arbete. Du utvidgar din kapacitet att gå från beslut till handling.

NOVARE NORTH INNOVATION TOUR – VI ÅKER TILL ”SVERIGES SILICON VALLEY”

Vår resa till Norrbotten – ”Sveriges Silicon Valley” är en unik upplevelse och affärsresa. Vi är stolta över att för andra året i rad åka till Norrbotten tillsammans med våra deltagare från Novare Executive Program samt Novare Executive Program – Forum Edition för seniora ledare i Wallenbergssfären. Det blir fyra intensiva dagar med företagsbesök, unika upplevelser och möten med tongivande personer inom näringslivet, kulturen och offentlig sektor. Vårt fokus är hållbarhet, innovation, ledarskap och kultur.

Tid & plats

 MODULER & DATUM 2023

 • Modul 1: Vision & Strategy
 • Modul 2: North Innovation Tour
 • Modul 3: Business & Result
 • Modul 4: People & Organization
 • Modul 5: Change & Execution

Investering

199 000 kr exkl. moms inklusive affärsresa, Novare North Innovation Tour.
Betalning sker via faktura.

Examen, diplom m.m.

Programmet avslutas med ett Certificate of Completion från Novare Leadership Academy och ett digitalt diplom som säkerställs via True.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Novare Executive Program , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Novare Leadership Academy - Mentor, Ledarskap- och styrelseutbildningar
Blasieholmsgatan 4B
111 48 Stockholm

Ledarskaps- och Styrelseprogram på Novare Leadership Academy

Vi erbjuder öppna ledarskaps- och styrelseprogram, nätverk och forum för ledare och specialister. I våra program skapar vi unika möten och dialoger som ger våra deltagare verktyg, kunskap och nya perspektiv för att utveckla sig själva såväl som sin organisation, styrelse,...

Läs mer om Novare Leadership Academy - Mentor, Ledarskap- och styrelseutbildningar och visa alla utbildningar.

Highlights