Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
4 månader
65 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Uppstart 20 - 21 September 2022 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Novare Accelerate Program är programmet för nästa generations ledare med syfte att ta tillvara på deras kraft, nyfikenhet, kreativitet och potential. I programmet får deltagarna ta del av de senaste verktygen och förhållningssätten inom ledarskap, organisationsutveckling och affärsmannaskap.

Programmet ger deltagarna verktyg att utveckla ett personligt ledarskap som skapar kraft och energi i såväl det operativa som det strategiska arbetet. Deltagarna får med sig nycklar i att koppla vision och strategi till affär samt bygga hållbara organisationer med engagemang, energi och inspiration. De kommer få med sig en gedigen verktygslåda för att skapa en tydlig riktning framåt och driva förändring i en alltmer komplex värld.

Nytt för i år är också att deltagarna kan välja att få en egen mentor. Utöver verktygen, inspirationen och kunskapen samt nätverket med andra deltagare, får de på så vis möjlighet att göra en ”en-till-en” resa med en mentor för att fördjupa sig i personliga frågor kring det hållbara, framtida ledarskapet.
Deltagaren kommer att träffa sin mentor vid 6 – 8 tillfällen under programmets gång.

Målgrupp

Vi söker framtidens stjärnskott – nytänkande moderna ledare med viljan att göra skillnad – på riktigt!

Novares ledarskapsprogram är för drivna och talangfulla individer med ambitionen att bli den bästa versionen av sig själva och bli en hållbar ledare eller nyckelspecialister.

Vi välkomnar projektledare, teamledare, konsulter, chefer eller specialister, med upp till cirka 12 års yrkeserfarenhet. Du har en öppen attityd, vilja att bygga ett hållbart affärsnätverk och en visad förmåga att leda dig själv och andra människor ta nästa steg i deras liv och karriär.Kursinnehåll

Fokus på ledarskap, kommunikation och framtidens organisation

Programmet består av fyra moduler där deltagarna får möjlighet att arbeta interaktivt i workshops men också i forum där kunskaps – och erfarenhetsutbyten sker samt ta del av intressanta föreläsningar. Varje modul är 1, 5 dagar och äger rum i Stockholm.

Områden vi går igenom är; Setting Direction, Business case & Business modules, Leading through people och Making it happen.

Varje modul består av:

 • Workshops ledda av experter inom olika områden
 • Toppföretagsledare delar med sig av sina kunskaper och ledarskapserfarenheter
 • Självledarskapsverktyg och processer
 • Co creation med andra deltagare
 • Formatet är interaktivt, kreativt och inspirerande, med fokus på praktiska verktyg och diskussioner

Tid & plats

 • 20-21 September: Modul 1
 • 25-26 Oktober: Modul 2
 • 22-23 November: Modul 3
 • 14-15 December: Modul 4

 • Programmet hålls på engelska
 • Novares Studio, Blaiseholmsgatan 4b, Stockholm

Investering

65 000 kr exkl. moms för programmet
Betalning sker via faktura.

Examen, diplom m.m.

Diplom efter genomförd utbildning. Diplomering ställer inga krav på inlämning av övningsuppgifter, instuderingsfrågor eller prov.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om NOVARE ACCELERATE PROGRAM, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 14 recensioner.

Kursdeltagare
I’m excited and eager to use the tools! Also inspired to continue my journey in other work areas
Kursdeltagare
The whole Emerge experience felt very professional from day 1 and as I said I am so grateful that I was part of this and I have learned a lot
Kursdeltagare
A really great program - I am so grateful for the opportunity to be part of it! Very inspiring speakers, plenty of 'food for thought' and time for reflection in a well planned schedule. And last but not least - all the fantastic participants I havecome to know! Everything! Inspiring people, all new insights and tools.

Novare Leadership Academy - Mentor, Ledarskap- och styrelseutbildningar

Ledarskaps- och Styrelseprogram på Novare Leadership Academy

Vi erbjuder öppna ledarskaps- och styrelseprogram, nätverk och forum för ledare och specialister. I våra program skapar vi unika möten och dialoger som ger våra deltagare verktyg, kunskap och nya perspektiv för att utveckla sig själva såväl som sin organisation, styrelse,...


Läs mer om Novare Leadership Academy - Mentor, Ledarskap- och styrelseutbildningar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Novare Leadership Academy - Mentor, Ledarskap- och styrelseutbildningar

Blasieholmsgatan 4B
111 48 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 14 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 26 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen NOVARE ACCELERATE PROGRAM från Novare Leadership Academy - Mentor, Ledarskap- och styrelseutbildningar, fyll i dina uppgifter: