Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Norstedts Juridik

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 874 recensioner.

Susanne Olsson
Bra upplägg och framförallt en duktig föredragshållare som kände in kursdeltagarna, vilket gav en öppnade för diskussioner och en avslappnad atmosfär.
Gabriel
Väldigt bra både innehållsmässigt och framställningstekniskt, med sömlösa övergångar mellan RB-regler, praktiska tips och personliga anekdoter som gjorde det lätt att bevara intresset rakt igenom. Det enda som drar ner totalbetyget är att kursmaterialet var sparsmakat - d.v.s. att bara en liten del av all den värdefulla kunskap som förmedlades f...
Visa mer
Sanjin Konakovic
Bra föreläsare, inspirerande. Trångt i salen, kändes som vi fick sköta oss lite själva under dagen, lite mer närvaro från personal hade varit önskvärt. För egen del föredrar jag mera kursdokumentation (urklipp med viktig relevant lagtext, kommentar, rättsfall etc.) Vi fick endast powerpoint- bilderna.
Maria
Miriam
Mycket intressant kurs, särskilt med information om de "verkliga" fallen/domarna.
Daniel
Väldigt bra innehåll i kursen. Kul med synpunkter från olika organisationer. Tycker avsnittet om personliga skäl var lite för översiktligt för att känna att det gav något.
Elin Boyer
En kunnig och inspirerande föreläsare. Önskade dock att det kommunicerats mer tydligt att många exempel var knutna till affärsjuridiska frågor.
--
Kursen var i överlag bra.
Maud
Denna kurs var mkt bra! För mig var det precis vad jag behövde gällande uppdateringar.
Jonas Åberg
Jag tycker kursen var väldigt relevant och innehållsrik. Dock tycker jag att det saknas lite "luft" i programmet. Därtill skulle jag gärna vilja ha lite mer tid till grupparbeten/diskussioner. Att ha en slut diskussion innebär att man glömmer det aktuella, bättre då med avslutande frågestund i ämnet, när ämnet är "färskt". Med vänlig hälsnin...
Visa mer
Jurist
Helt ok kurs.
Johan
Bra och intressant ämnesområde. Duktig föreläsare. Kursen hade kunnat vara mer hands-on och t ex visat upp en stämningsansökan som är bra, och gå igenom den innehållsmässigt - varför den är bra, steg för steg. Kanske även visa upp en mindre bra (felaktiga ränteyrkanden, för höga skadestånd m m) för genomgång. Monsterpasset mellan 13-15:30 (2,5...
Visa mer
/
Jättenöjd. Föreläsaren kan sin sak och är engagerande
Pavel
På det stora hela bra men kanske lite för viktad mot affärsjuridik. Jobbar man med processer för statens räkning blir vissa aspekter ganska irrelevanta.
X
Enda nakdelen är att flera av föreläsarna ibland visade en tydligt negativ och nedvärderande bild av arbetstagarorganisationerna. Flera gånger förekom kommentarer som t.ex: ”ge inte facken lillfingret då vill dom ha hela handen”, ”låt inte ATO börja krångla då slutar dom aldrig”, ”kom ihåg att skriva bort rättigheter kring xxx för anst...
Visa mer
Hemligt
Givande, bra förel'sare
Hampus
Mycket bra föreläsare, kunniga i ämnet.
Carola
Väl genomförd. Otroligt kunniga föreläsare.
Sanna Larsson
Vi var en liten grupp med stora möjligheter att fråga och diskutera de ämnen som kom upp. Personer fem olika verksamheter gav dynamik. Bra nivå.
Lorenzo Díaz Zamora
Det var mycket inriktat mot förmynderskapsärenden, hade önskat att större fokus lagts på ärenden gällande godmanskap/förvaltarskap för vuxna.
Lotta Sallnäs Bohman
Kursen var väldigt bra, men huvudsakligen fokuserad mot hur överförmyndaren behöver tänka och lägga upp det. Jag går gärna fler kurser och då mer ingående om förvaltare och gode män. Eva var fantastiskt bra så all kredit till henne!
Arvid Sundelin
Tydlig och bra genomgång av MKN och givande diskussioner
Stina Adielsson
Mycket bra kurs, framför allt mycket bra kursledare.
Olof Hasselberg
Innehållsrik och varierad. Väldigt lyhörd föreläsare som anpassade innehållet till kursdeltagarnas behov och önskemål.
alexandra
Bra kurs, påläst kursledare, bra diskussioner
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!