Visa utbildning.se som: Mobil

Miljöskador och några processuella frågor - Aktuella frågor i miljörätt

Norstedts Juridik
Kort om utbildningen
2 timmar
1 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-10-06 08:00 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Välkommen till ett digitalt seminarium i Miljörätt med advokat Tomas Fjordevik! Rättsområdet inkluderar många nya avgöranden och nya tolkningar i lagstiftningen. Här kommer vi diskutera teman som alla är aktuella och reflekterar nyhetsläget i tiden.

Har ni blivit stämda på grund av en miljöskada? Eller står ni i begrepp att stämma eller vill ni bara veta lite mer om miljöskadestånd? Delta då på detta seminarium. Under seminariet får ni en inblick i regelverket för miljöskadestånd. Vi går också igenom de senaste rättsfallen och tittar närmare på vissa processuella frågor, till exempel preskription av miljöskadestånd.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Plats

Digitalt

Program

08:00 - 10:00

Miljöskador och några processuella frågor

  • Inblick i regelverket för miljöskadestånd 
  • Genomgång av de senaste rättsfallen och tittar närmare på vissa processuella frågor, t.ex. preskription av miljöskadestånd.

Kursledare

Tomas Fjordevik är advokat på Foyen. Han är specialiserad på miljörätt och har flerårig erfarenhet såsom bolagsjurist på Swedavia, men har även varit verksam på andra advokatbyråer.

Tomas har arbetat med många processer om såväl tillstånd som miljöskadestånd, men även med ett antal frågor om avfall, marksanering och vattenhantering.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Miljöskador och några processuella frågor - Aktuella frågor i miljörätt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Norstedts Juridik

Norstedts Juridik - marknadens ledande utgivare och leverantör av juridiska tjänster

Efter 150 år i juristbranschen kan vi juridik och vet vad våra kunder behöver. Med vårt breda kursutbud och våra välrenommerade juridiska experter erbjuder vi kvalificerad fortbildning för dig som arbetar med juridiska frågeställningar. Som kursdeltagare får du fördjupad kunskap...


Läs mer om Norstedts Juridik och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Norstedts Juridik

Box 6430
113 82 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Miljöskador och några processuella frågor - Aktuella frågor i miljörätt!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 874 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Miljöskador och några processuella frågor - Aktuella frågor i miljörätt från Norstedts Juridik, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar