Visa utbildning.se som: Mobil

Bullerkrav och dess utmaningar - Aktuella frågor i miljörätt

Norstedts Juridik
Kort om utbildningen
2 timmar
1 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-11-26 08:00 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Välkommen till ett digitalt seminarium i Miljörätt med advokat Caterina Carreman! Rättsområdet inkluderar många nya avgöranden och nya tolkningar i lagstiftningen. Här kommer vi diskutera teman som alla är aktuella och reflekterar nyhetsläget i tiden.

I en samhällsutveckling där verksamheter av olika slag sker allt närmare bostäder och rekreationsområden blir frågan om ljud allt viktigare. Vilka regler gäller för vilka verksamheter och vilka möjligheter finns det att ta hänsyn till ljud/buller vid planering. Vad gör man om ljuden stör? Kort genomgång utifrån senaste årens praxis.

Målgrupp

Alla som kommer i kontakt med miljörätten i sitt arbete. De teman vi diskuterar kring är alla aktuella och det finns något för var och en.

Plats

Digitalt

Program

08:00 - 10:00

Bullerkrav och dess utmaningar

  • Buller vid detaljplanering
  • Vilka riktlinjer gäller för vad?
  • Vad gör man när buller stör?

Kursledare

Caterina Carreman är advokat på Foyen. Hon är specialiserad på miljörätt och speciell fastighetsrätt men arbetar också mycket med arbetsmiljörättsliga frågor.

Caterina är väl insatt i plan- och bygglagens olika delar och jobbar ofta med fastighetsutvecklingsprojekt eller infrastrukturprojekt där samspelet mellan plan- och bygglagen och miljöbalken blir aktuellt. Caterina arbetar även med olika tillståndsprocesser för miljöfarlig verksamhet inom både energisektorn och basnäringen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Bullerkrav och dess utmaningar - Aktuella frågor i miljörätt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Norstedts Juridik

Norstedts Juridik - marknadens ledande utgivare och leverantör av juridiska tjänster

Efter 150 år i juristbranschen kan vi juridik och vet vad våra kunder behöver. Med vårt breda kursutbud och våra välrenommerade juridiska experter erbjuder vi kvalificerad fortbildning för dig som arbetar med juridiska frågeställningar. Som kursdeltagare får du fördjupad kunskap...


Läs mer om Norstedts Juridik och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Norstedts Juridik

Box 6430
113 82 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bullerkrav och dess utmaningar - Aktuella frågor i miljörätt!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 874 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Bullerkrav och dess utmaningar - Aktuella frågor i miljörätt från Norstedts Juridik, fyll i dina uppgifter: