Visa utbildning.se som: Mobil

Utvecklande Ledarskap

Nordpuls Utbildning AB
Kort om utbildningen
4 dagar
17 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-02-05 - Tällberg
Tällberg
Öppen utbildning
Kommande starter
Tällberg
2020-02-05  
17 995 SEK
2020-05-06  
17 995 SEK

Kursbeskrivning

Utvecklande ledarskap

En utbildning för dig som vill utvecklas som ledare

Ett utvecklande ledarskap är när du som ledare har en ledarstil som utvecklar medarbetarna. Därigenom kan du uppnå en effektivare organisation där du och medarbetarna strävar efter samma mål.

Modellen kännetecknas av att ledaren uppträder som föredöme och lyfter upp frågor om moral och etik samt agerar utifrån en synliggjord värdegrund. En utvecklande ledare utmärks även av inspiration och motivation i syfte att stimulera delaktighet och kreativitet samt av personlig omtanke som handlar om att ge stöd men också att konfrontera i ett gott syfte, både för individen och för organisationen.

I denna kurs får du ökad medvetenhet och insikt kring ditt ledarskap. Vi klär även på dig ett gäng verktyg som du har användning för på hemmaplan.

Målet med utbildning är

Att kunna analysera, reflektera över och medvetet utveckla dina dagliga ledarhandlingar. Detta med hjälp av modellen Utvecklande ledarskap samt den självinsikt som kommer ur tolkningen av feedback-verktyget ULL (Utvecklande Ledarskap Ledarbedömning), i syfte att bättre utveckla dem du leder för att på sikt nå högre effektivitet i organisationen.

Att nå högre effektivitet innebär dels att prestera bättre, men också att människor ska trivas, utvecklas och må bra.

Målgrupp

Utbildningen Utvecklande Ledarskap vänder sig till alla som idag arbetar i någon form av ledande befattning som t ex chef, ledare eller projektledare. Kursen bedrivs som öppen utbildning, där det är jättebra om ni har flera kollegor från samma organisation som deltar. Det underlättar när ni ska arbeta med er utveckling på hemmaplan. Är ni 9 eller fler som vill gå denna kurs, hör gärna av er till oss så kan vi göra den exklusiv bara för er med ett förmånligt erbjudande.

Kursinnehåll

Innan kursen görs en 360 skattning. Du får feedback från din omgivning, både från medarbetare, din chef och eventuellt kollegor. Frågorna handlar om hur du uppfattas som ledare. Under kursen arbetat vi med rapporten för att öka din medvetenhet om vilka styrkor du har och vilka utvecklingsområden du ska jobba med. Vi går igenom teorin kring Utvecklande Ledarskap och arbetar med olika frågeställningar kring begreppet ledarskap. Vi utlovar dessutom tid för reflektion. För vi vet att det är viktigt!

Under kursen blandar vi teori, diskussioner, reflektioner med praktisk träning. Vi arbetare mest i mindre grupper (triader) där ni får stötta, utmana och hjälpa varandra till att utveckla ert ledarskap.

I kursen ingår även en elektronisk stödplattform för att öka effekten av utbildningen. Den stöttar dig innan, under och efter utbildningen. Allt för att du ska lyckas med din utveckling.

Tid & plats

Våra kurser bedrivs i vackra Tällberg, strax utanför Rättvik. Det går att ta sig med tåg till Tällberg. Vi kan bistå med hämtning och lämning på stationen.

Datum

28-30/8 + 21/10 2019

30/10-1/11 + 19/12 2019

5-7/2 + 2/4 2020

6-8/5 + 23/6 2020

Investering

17 995 kr inkl moms.

Tillkommer kostnad för kost/logi/konferens 3000 kr/person.

I det ingår 4 dagars helpension, varav minst 3 på en kursgård i Tällberg.

För företagsexklusiv UL-utbildning; kontakta oss

Kursledare

Vi är flera erfarna kursledare med olika bakgrunder från olika branscher. Vi tror på att olikheter berikar och under denna kurs så är en stor del av behållningen att få utbyta erfarenheter med varandra.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Utvecklande Ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 5 recensioner.

Helena
(5)
Massa bra verktyg och tid för reflektion
Ashraf
(5)
Bra handledare och mycket tid till diskussioner. Tällberg är så vackert
Sara
(5)
Utmanande kurs och genomtänkt innehåll. Feedbackrapporten är väldigt bra

Nordpuls Utbildning AB

Nordpuls Utbildning AB

Välkommen till Nordpuls Utbildning AB

Vi är ett konsultföretag som arbetar med organisationsutveckling och hjälper organisationer att bli vassare på det dem gör. Vi arbetar med organisationer inom såväl offentlig som privat sektor Vi gör detta genom att utbilda, utmana, träna och möjliggöra utveckling av...


Läs mer om Nordpuls Utbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Nordpuls Utbildning AB

Forskargatan 3
78170 Borlänge

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 14 recensioner.
Alla recensioner för arrangören