Visa utbildning.se som: Mobil

Kurs i Adobe After Effects: Animering för Sociala Medier

Nordic Tech Institute – Utbildningar i digital marknadsföring
Kort om utbildningen
40-50 timmar
3 996 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: När som helst - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
 Kurs i Adobe After Effects: Animering för Sociala Medier

Kursbeskrivning

Gå en onlinekurs inom Adobe After Effects!

Tanken bakom grundkursen i After Effects är att du inte ska behöva lära dig allt i programmet för att kunna skapa schyssta animerade filmer. Vi lägger helt enkelt fokus på det som ger mest värde för dig och som gör att dina filmer ser bra ut, engagerar tittaren och driver resultat. 

Inriktningen är att skapa filmer för sociala medier. Men med kunskapen du får kan du lika väl använda teknikerna för att göra längre explainerfilmer och animeringar för webbplatser.

Kursen består av inledande teoretisk kunskap för att snabbt övergå till många praktiska moment, tutorials och egna övningar som finslipar dina animeringsfärdigheter.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen är för dig som har lite eller ingen erfarenhet alls av After Effects och vill kunna skapa professionella animerade filmer efter genomförd kurs. Nedan listar vi några av de som brukar gå vår kurs. Känner du att du inte passar in nedan så betyder det inte att kursen inte är för dig. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur kursen kan passa din situation.

För dig som är ansvarig för företagets sociala medier och vill skapa rörligt innehåll som engagerar.
Siffror visar att sociala medier lyfter fram innehåll som är rörligt och relevant före bilder. Kursen är alltså perfekt för dig som vill komma ifrån att enbart kommunicera i statiska bilder och börja lägga upp rörligt material. Redan ett par timmar in kommer din teknik att vara tillräcklig för att börja skapa animerade filmer på en godkänd nivå. Ge det kursen ut så uppnår du en professionell nivå.

Eller...

För dig som jobbar med grafisk design och vill kunna erbjuda animerade filmer som en tjänst.
Rörligt innehåll på webben växer för varje år. Vi ser att många som jobbar med design vill kunna erbjuda animerade filmer som en tjänst mot sina kunder. Vi vet också att tiden för att lära sig nya saker ofta är begränsad. Därför är utbildningen utformad så att du verkligen lär dig det som är nödvändigt för att kunna erbjuda dina kunder en schysst produktion.

Eller...

För dig som jobbar med film men inte har animeringskunskaper i After Effects
Jobbar du med filmproduktion och har fördjupade kunskaper i kanske Premiere Pro men inte i After Effects? Komplettera dina färdigheter med enkla animeringstekniker som höjer nivån på dina filmer. Kombinationen av att kunna filma med kamera på högre nivå och få in animerade element i filmen är något som är eftertraktat på marknaden.

Kursinnehåll

I kursen går vi grundligt igenom följande områden:

Strategiskt tänk: filmproduktion
Formatlära: vad fungerar bäst?
Vyer i After Effects
Animeringstekniker
Produktion av storyboard
Produktion av animerad film
Skapa vektorgrafik
Motion Blur - rörelseoskärpa
Track Matte - maskeringsteknik
Easy Ease - mjuka rörelser
Trim Paths - linjeanimering
Expressions - uttryck för animering
Lumetri color - färgjusteringar i film
Hantering av ljud och musik
Export av filmer i Media Encoder
Distribution på sociala medier
Sätta mätbara mål på sociala medier

Efter utbildningen

Du kommer att kunna skapa professionella animerade filmer i After Effects för främst Facebook, Instagram och LinkedIn. Men med teknikerna du lär dig kommer du också att kunna skapa explainerfilmer och animeringar för webben. 

Det som kursen gör bra är att den ger dig ett strategiskt tänk i kombination med produktion så att du kan skapa professionella filmer som ger faktiska resultat. Du lär dig alltså att sätta relevanta nyckeltal för filmerna som du skapar för att dra slutsatser om dina kampanjer på sociala medier är lyckade eller inte.

Vad kan jag jobba med efter kursen?

I och med att rörlig produktion online växer varje år, så ökar även efterfrågan på personer som har kompetens inom området. Allra främst gäller det inom sociala medier. Med den här kursen går du från nybörjare till att börja producera animerade filmer på en professionell nivå.

Några vanliga jobbtitlar som du kan få efter avklarad utbildning är:
Digital Content Designer
Social Video Producer
Social Media Producer
Webbkommunikatör Sociala Medier
Animation Artist

Investering

Pris inkl. moms: 4 995 kr

Kursledare

Ramtin har 7 års erfarenhet inom design och animering. Han har utbildat på Medieinstitutet i Göteborg med inriktning mot webbkommunikation samt filmproduktion inom sociala medier. Driver idag byrån Republiken som är specialiserade inom webbutveckling och digital marknadsföring.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kurs i Adobe After Effects: Animering för Sociala Medier , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Nordic Tech Institute – Utbildningar i digital marknadsföring

Nordic Tech Institute

Kompetensutvecklande kurser i digital marknadsföring skapade av branschledande experter

Nordic Tech Institute är marknadsledande på kurser inom digital marknadsföring. Kurserna är alltid helt på distans.  Idag kan du gå kurser inom: Digital Marknadsföring Marknadsföring i sociala medier Sökmotormarknadsföring (och Google Ads) Displaymarknadsföring och programmatisk annonsering Alla kurser fokuserar på...


Läs mer om Nordic Tech Institute – Utbildningar i digital marknadsföring och visa alla utbildningar.
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kurs i Adobe After Effects: Animering för Sociala Medier från Nordic Tech Institute – Utbildningar i digital marknadsföring, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kurs i Adobe After Effects: Animering för Sociala Medier !

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 45 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar