Resesäkerhetsutbildning - Duty Of Care

Nordic Protection Academy, Rikstäckande
Längd
4 timmar till 2 dagar beroende val av utbildning
Längd
4 timmar till 2 dagar beroende val av utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Utbildningar i Resesäkerhet

Uppfyll "Duty Of Care" samt Arbetsmiljölagens arbetsgivaransvar och skapa optimala förutsättningar för trygga, säkra och effektiva tjänsteresenärer.

Trygga, friska och effektiva medarbetare på tjänsteresan är viktigt både för organisationens effektivitet och dess personalvård. Våra utbildningar omfattar förberedelser, rutiner och planering för att hantera både generella och aktuella hotbilder, kunskap och förmåga att undvika risker samt förmåga att hantera incidenter på ett optimalt sätt.

Målgrupp

Företag och organisationer med personal som reser i tjänsten.

Kursinnehåll

NPA Duty Of Care4 timmars grundutbildning för alla som reser i tjänsten. Genomförs med 4 timmars teoriutbildning på valfri plats eller via vår E-learning plattform med er egna grafiska profil och handlingsplaner, policys etc.

NPA In person training4 timmars teoriutbildning med möjlighet att anpassa innehåll och moduler för att möta en förhöjd hotbild, exempelvis kidnappningsrisk, politisk instabilitet, demonstrationer, rånrisk etc.

NPA Extended travel security training1-2 Dagars utbildning som uppföljning på level 1-2 eller som komplett egen utbildning med teori, praktik och "skillstations" med sjukvård och scenarioträning på olika risksituationer. Dag 1 kan även genomföras via vår E-learning plattform.

NPA TRM4 timmars utbildning för reseansvariga på företag med personal utomlands kortare eller längre tid och i alla typer av områden

Investering

Utbildning offereras efter förfrågan.

Kursledare

Vi på Nordic Protection Academy är experter på resesäkerhet och levererar utbildningar som bygger på ett stort kunnande, noggranna analyser och framförallt omfattande självupplevda erfarenheter. Vi har rest runt jorden och i alla världsdelar, färdats i högriskområden och jobbat många år i krigs -och konfliktzoner. Vi förmedlar kunskap om fysiska faror, bedrägerier, kulturella skillnader och medicinska risker. Vi lär ut vad man bör och inte bör göra i alla situationer och en mängd bra tips för att underlätta resan.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Resesäkerhetsutbildning - Duty Of Care, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 22 recensioner.
Skriv en recension
5/5
Karin Tennemar
05 aug 2019

Lärde mig mycket jag kommer få använding av i framtiden. Vi kommer definitivt kunna förbereda oss bättre inför resor. Mycket bra ledare!

5/5
Camilla Rud, Artist
05 aug 2019

Trots att kontentan av utbildningen har varit att "allt är livsfarligt" så känner jag mig säkrare och tryggare.

5/5
Mays Sylwan, Projektledare
05 aug 2019

Den här utbildningen har lärt mig att våga tänka annorlunda och på lösningar som verkligen räddar liv!

Nordic Protection Academy
KLIPPAN 1A
41451 Göteborg

Nordic Protection Academy är ett utbildningsföretag som utbildar myndigheter, företag, skolor, kommuner och andra organisationer inom säkerhet. Vi är baserade i Göteborg men utbildar sedan 2015 i hela Sverige. Våra utbildare har bakgrund inom bland annat Försvarsmakten och Polismyndigheten med...

Läs mer om Nordic Protection Academy och visa alla utbildningar.

Highlights