Visa utbildning.se som: Mobil

Mental hälsa, stresshantering och kommunikation

Nordic Protection Academy
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för offert - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Föreläsning om mental hälsa, stresshantering och kommunikation

Andreas Rodenkirchen föreläser om mental hälsa, stresshantering och kommunikationAndreas Rodenkirchen är utbildad skådespelare, psykoterapeut och expert på psykodynamiska utvecklingsprocesser och mellanmänsklig kommunikation.

Han rör sig smidigt mellan skådespeleri, regi, manusförfattande, psykoterapi och utvecklingsarbete med polis, militär, företag som Google och organisationer som Kungliga Vetenskapsakademiens Future Earth.

 Andreas är även en återkommande och mycket uppskattad del av vårt utbildningsteam. Skådespelare utbildad vid Teaterhögskolan (4 år) med 13 års erfarenhet av Teater, Film och TV. Utbildad i psykodynamisk terapi och organisationskonsultation vid Gestalt Institute of Scandinavia (3 år) med erfarenhet av att jobba med enskilda klienter, par, grupper och organisationer.

Investering

Kontakta oss för offert.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Mental hälsa, stresshantering och kommunikation, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Nordic Protection Academy

Nordic Protection Academy

Vi erbjuder säkerhetsutbildningar inom hot och våld, skolsäkerhet, rånsäkerhet, konflikthantering, krishantering samt radikalisering och extremism. Vår unika kombination av teori och scenarioträning ger en stor utbildningseffekt på kort tid och ger deltagarna en bra förmåga att hantera stress och agera...


Läs mer om Nordic Protection Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Nordic Protection Academy

Flygfraktvägen 5
Landvetter 43880

 Visa telefonnummer