Leading SAFe 5.1 (Engelska)

Nitor Agile AB, Distans (+1 orter)
Längd
2 dagar
Pris
16 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
2 dagar
Pris
16 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

SAFe

Studera SAFe med Nitor Agile

Leading SAFe är lämpad för alla som vill skapa sig en bra bild av SAFe-ramverket och är speciellt lämpad för dig som har roll som t.ex. chef, projektledare, portföljförvaltare, förvaltningsledare, arkitekt, förändringsledare, coach, managementkonsult.

SAFe möjliggör tillämpandet av Lean-Agila principer på organisationsnivå för tjänste- och programvaruutveckling. I kursen får du kunskap och förståelse för vikten av att alltid ha kunden i centrum, hur portföljstyrning utifrån Lean principer fungerar, hur man genomför agil planering med programinkrement samt hur ledningens roll förändras i en agil organisation

Kursbeskrivning

Under fyra halvdagar lär du dig grunderna i Scaled Agile Framework® (SAFe®) 5.1 och hur du kan använda ramverket för att öka ditt företags förmåga till anpassning i en värld där ständig förändring är det nya normala. Du kommer lära dig de lean-agila principer som ramverket bygger på, systemtänkande och varför det är viktigt att se produkt-, tjänste- och systemutveckling som ett kontinuerligt flöde. Vi går igenom de sju grundläggande kompetenser som ett företag behöver bemästra för att blomstra i en föränderlig värld.

Kursen behandlar även kunden i centrum, agil portföljstyrning inklusive finansiell styrning samt hur ledarens roll förändras i en agil organisation. Deltagande i kursens alla delar ger dig även möjlighet att certifiera dig som SAFe Agilist (SA).

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Målgrupp

Den här kursen är lämpad för alla som vill skapa sig en bra bild av vad SAFe-ramverket och är speciellt lämpad för dig som har roll som t.ex. chef, projektledare, programledare, portföljförvaltare, förvaltningsledare, arkitekt, förändringsledare, coach, managementkonsult.

Kursmål

  • Efter genomförd kurs har du kunskap om hur du kan driva transformationen för att uppnå förmåga till anpassning av affären (Business Agility) med SAFe
  • Förstå vad som krävs för att bli en Lean-Agil ledare
  • Bättre förstå kundbehov med Design Thinking
  • Möjliggöra agil produktleverans
  • Införa Lean portföljstyrning

Upplägg

Kursen är lärarledd och uppdelad i två moduler. Deltagande i samtliga två moduler krävs för att ha möjlighet till certifiering efter kursens slut.

Investering

Pris

  • Early Bird: 14 700kr + moms, gäller fram till en månad innan kursstart

  • Normal: 16 900kr + moms

Examen, diplom m.m.

Efter genomförd kurs har du möjlighet att certifiera dig som SAFe Agilist (SA).
Certifieringen är frivillig och ingår som en del av kursen och en förutsättning för certifiering är att du deltar i samtliga fyra kursmoduler.
Prov för att certifiera dig gör du på egen dator och vid en tidpunkt du själv väljer, dock inom 30 dagar från slutförd kurs. Mer information om certifiering hittar du här (på engelska)

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Leading SAFe 5.1 (Engelska), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 5 recensioner
Skriv en recension
4/5
Kursdeltagare
25 maj 2022

"Great course to learn the foundation of SAFe"

5/5
Kursdeltagare
25 maj 2022

"Andreas var en mycket duktig kursledare med många bra verklighetsbaserade exempel och som höll bra flyt och på rätt nivå vid genomgång av materialet och vid övningarna"

5/5
Kursdeltagare
25 maj 2022

"Inspiring and motivating-. Andreas is highly skilled and professional."

Nitor Agile AB
Katarinavägen 15
116 45 Stockholm

På Nitor tror vi att framtiden blir vad du gör den till.  Hos oss arbetar digitala ingenjörer med gedigen erfarenhet, och som hjälper dig och ditt företag att lyckas på en ständigt förändrande marknad. Vi älskar att lösa svåra problem tillsammans...

Läs mer om Nitor Agile AB och visa alla utbildningar.

Highlights